Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
socio66 írta:áh,nekem annyira logikátlan ez a játék néha.
tök jól kezd a csapat,nyeri a meccseket gólokkal,aztán mindig jön valami törés és akármit csinálok,csak szenvednek a fiúk. 10 meccsenként új taktika kell,vagy mi?
na mindegy,bennem lehet a hiba.
amúgy ilyen fész,meg címerpakkok vannak már? fmhungaryn nem találtam.
van crackelve?Perrero írta:nekem felajánlotta 2 idő után, hogy tegyem be a lemezt vagy lépjek ki.. pedig tök jó kis tottenhamot hoztam össze
Igen.sjd írta:Kellenek neki a .01-.016 fájlok, ugye azok még ugyanabban a mappában vannak?FtcSikiHun írta:Megpróbálom kicsomagolni az ISO fájlt vagy mit és mindig ezt írja ki
MI lehet a probléma?
Ha nem tudom feltelepíteni idegbajt kapok, mert a tavalyit sem tudtam
![]()
Kellenek neki a .01-.016 fájlok, ugye azok még ugyanabban a mappában vannak?FtcSikiHun írta:Megpróbálom kicsomagolni az ISO fájlt vagy mit és mindig ezt írja ki
MI lehet a probléma?
![]()
Probald meg egybol bemountolni Daemon Toolsal.Ezt az ISO_t te csomagoltad ossze tobb filebol?FtcSikiHun írta:Megpróbálom kicsomagolni az ISO fájlt vagy mit és mindig ezt írja ki
MI lehet a probléma?
![]()
0.17et winrarral kibontodFtcSikiHun írta:Mi a teendő?
Telepíteni szeretném az egész verziót, de innen, hogy lépjek tovább?
Ha valaki segítene azt megköszönném.
Ha nem akarsz oroszt, akkor az ARMADA verziót szedd le (és mellesleg az 1,5 gigával kevesebb)sjay írta: ON: Elkezdtem tölteni, kíváncsi vagyok milyen lett
Már két napja fújom, hogy rengeteg oldalról tölthető a teljes...-.-sjay írta:Ez már a teljes verzió?Victor_Valdes írta:..
Victor_Valdes írta:héé, kockák!
van fm11 ncore-n! Igaz orosz, de vannak nyelvi fájlok. Innen tölthető a nyelvi fájl:
http://data.hu/get/3133232/languages.rar
aki van ncore-n, vagy csór egy linket az jól járt.
elég kevés lap volt.Victor_Valdes írta:http://noob.hu/2010/11/02/villarreal-hercules_1-2.JPG