Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
sjd írta:btjunkie.orgBarcaman14 írta:Üdv! Segítségre lenne szükségem. Coldplay és Red Hot albumokat szeretnék letölteni. Lehetőleg az összeset! Megköszönném ha valaki tudna ajánlani egy jó kis oldalt! Plusz még ez a 2 szám kéne:
Aerosmith-Sing for the moment
The Verve-Bittersweet Symphony
thepiratebay.com
stb. stb. (ez nem oldal)
btjunkie.orgBarcaman14 írta:Üdv! Segítségre lenne szükségem. Coldplay és Red Hot albumokat szeretnék letölteni. Lehetőleg az összeset! Megköszönném ha valaki tudna ajánlani egy jó kis oldalt! Plusz még ez a 2 szám kéne:
Aerosmith-Sing for the moment
The Verve-Bittersweet Symphony
Ha itt regisztrálsz, akkor a zene menüpontból letudod szedni jó minőségben.albicelesteX írta:A Tréwutont honnan lehet megszerezni?
0Danka00792 írta:Lesz uj album biztos, meg mostanában is azért meg lehet találni itt ott közreműködőként.albicelesteX írta:Finuccsival mi van?Döghús lett??Visszavonult?
Essemm - Tréwuton feat. Finuccsi & Kool Kasko
Norba - Villanófény km. Finuccsi
Mr. Busta - Négykezes Géppisztolyra Feat. Siska Finuccsi
Phat albumon van még 2 közreműködés, de gondolom azt vágod.
Jaja, ez van szerintem is.Danka00792 írta:Lehet, hogy tévedek, de szerintem akik a "latin"-ra szavaztak nem azért szavaztak rá, mert szeretik a latin zenét, hanem mert az elektronikust nem.Kralo írta:Meglep a szavazás állása.
Nekem is! + Afu-Ra - God of Rap
Lehet, hogy tévedek, de szerintem akik a "latin"-ra szavaztak nem azért szavaztak rá, mert szeretik a latin zenét, hanem mert az elektronikust nem.Kralo írta:Meglep a szavazás állása.
Egy pár hete linkeltem a Driftinget tőle. Szerintem a legjobb száma, bár nehéz dönteni...
Paco De Lucia, John McLaughlin , Al Di Meola Minden idők egyik legjobb száma. Így nem lehet gitározni.faithnomore írta:latin rulez![]()
Paco de Lucia
Nem ez volt az, időközben már megtaláltam.messideco írta:http://www.youtube.com/watch?v=IKqV7DB8Iwg&ob=av2e
Nekem ez ugrik be, de ez nem nagyon diszkós...