2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Hát ezt nem hiszem el.Fernando írta:Isteni, mondom rakok egy biztosat mára... úgy kezdődött, hogy Ajax H... 70. perc 0-1 a Den Haag-nak. Most ez mi?
Barcaman14 írta:Ez egész jónak tűnik, kivéve a Vidit. Megfognak szenvedni Kaposváron (reméljükKamTam írta:én egy ilyet hoztam össze
M'gladbach- B. München V
Bordo- Valenc. H
Kaposvár- Videoton V
Mu-W'hampton H
Inter- Brescia H
500 al
Vélemény?). Szerintem elég 3 esélyes meccs.
Ezt raktam végül:
Feyenoord-Roda H 2,19
Sampdoria-Catania H 1,80
'Pool-Chelsea H 3,25
Almeria-Sp.Gijon H 2,09
200ft5355ft
Ez egész jónak tűnik, kivéve a Vidit. Megfognak szenvedni Kaposváron (reméljükKamTam írta:én egy ilyet hoztam össze
M'gladbach- B. München V
Bordo- Valenc. H
Kaposvár- Videoton V
Mu-W'hampton H
Inter- Brescia H
500 al
Vélemény?
Főleg úgy hogy 4-3 lett és a 88-89. percben 2-őt rúgott az UTE (1 11-es).KamTam írta:L.Messi 10 írta:A Lila Rangadón szív az ÚjpestMár 4-1 a KTE-nek és Tökinek sikerült 2percel az után gólt rúgni hogy becserélték.
hát ez nem jött be sajnos, remélem akkor már nem csak ez viszi a mixem:)
L.Messi 10 írta:A Lila Rangadón szív az ÚjpestMár 4-1 a KTE-nek és Tökinek sikerült 2percel az után gólt rúgni hogy becserélték.
L.Messi 10 írta:KamTam írta:Szerintem nem szabad megrakni az Újpestet. Ha a KTE elkapja a fonalat bedarálja az UTE-t.fcbarca0827 írta: ÉN behúznám V-re jó odds, rossz a széria de valamiért úgy érzem ma megtöri a rossz szériáját az Újpest
vagyis be is húztam:)
Szerintem nem szabad megrakni az Újpestet. Ha a KTE elkapja a fonalat bedarálja az UTE-t.KamTam írta:fcbarca0827 írta:ÉN behúznám V-re jó odds, rossz a széria de valamiért úgy érzem ma megtöri a rossz szériáját az ÚjpestFernando írta:Ki mit gondol a Kecskemét vs. UTE meccsről? Behúznám V-be, nagyon necc?
vagyis be is húztam:)
ÉN behúznám V-re jó odds, rossz a széria de valamiért úgy érzem ma megtöri a rossz szériáját az Újpestfcbarca0827 írta:Fernando írta:Ki mit gondol a Kecskemét vs. UTE meccsről? Behúznám V-be, nagyon necc?
Szerintem semmiképp ne vedd ki. Múlthéten otthon buktak a Paks ellen, most mennek az egyik legjobb focit játszó Kecskeméthez... (tény, hogy nem a legeredményesebb, de akkor is.Fernando írta:Ki mit gondol a Kecskemét vs. UTE meccsről? Behúznám V-be, nagyon necc?