Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
hát ezt meg honnan veszed?mess2009 írta:Pedró csapnivalóan gyenge
Marley-nél van a pont.Bob_Marley írta:Én nem vagyok hatalmas Keita fan (alapvetően nincs is kedvenc játékosom,), de elismerem a Mali játékos tudását, s hasznosságát!Nem vágom fel az ereimet, ha Keita ne4m kezd!Én szeretem az ő játékát, s ha pályán van egyáltalán nem a "lejáratásán" igyekszem!Most nem kezd, Mascheranonak ugyanúgy örülök!Ha beáll Seydou beáll, s nem okoz csalódást, ha meg nem ez van!Mindegy ki játszik, csak hozzuk a 3 pontot!sjd írta:Nem panaszkodom, Keita végre nem kezdőAndris írta: VV - Puyol, Piqué, Alves, Maxwell, Masch, Xavi, Iniesta, Messi, Pedro, Villa.
Tűrhető.
(bocsánat Bob_Marley!)
Én nem vagyok hatalmas Keita fan (alapvetően nincs is kedvenc játékosom,), de elismerem a Mali játékos tudását, s hasznosságát!Nem vágom fel az ereimet, ha Keita ne4m kezd!Én szeretem az ő játékát, s ha pályán van egyáltalán nem a "lejáratásán" igyekszem!Most nem kezd, Mascheranonak ugyanúgy örülök!Ha beáll Seydou beáll, s nem okoz csalódást, ha meg nem ez van!Mindegy ki játszik, csak hozzuk a 3 pontot!sjd írta:Nem panaszkodom, Keita végre nem kezdőAndris írta: VV - Puyol, Piqué, Alves, Maxwell, Masch, Xavi, Iniesta, Messi, Pedro, Villa.
Tűrhető.
(bocsánat Bob_Marley!)
ez a hivatalos kezdő már, masch kezd.soadroli írta:A hírben Busquets a kezdő, de a címben Masch.
Gondoltam szólok.
Hát ez nem jött be... De remélem(jükgygerike írta:Xavi pihi és Thiago végre kezdjenA többi nem számit
Nem panaszkodom, Keita végre nem kezdőAndris írta: VV - Puyol, Piqué, Alves, Maxwell, Masch, Xavi, Iniesta, Messi, Pedro, Villa.
Tűrhető.
Nem gondoltam volna hogy Masch-t a kezdőbe teszi Pep, de szvsz helyes döntés. Remélem nem cáfol rám! Amúgy meg jó kezdő, és különösen öröm hogy Ini Xavi mellett van középen.Andris írta: VV - Puyol, Piqué, Alves, Maxwell, Masch, Xavi, Iniesta, Messi, Pedro, Villa.
12:50-kor került ki az ezt az összeállítást leíró cikk az oldalra, tehát abszulút nem hivatalos... A F1 miatt még mindig nincs aktuális kezdő 11 kiírva, sőt a meccsek előtti "minuto to minuto" -élő közvetítést adó cikk is hiányzik, egyenlőre...soadroli írta:Valdés; Alves, Puyol, Piqué, Abidal; Xavi, Busquets, Iniesta; Messi, Villa, Pedro.
SPORT szerint. Azért ez ütős.
Szerintem nem lesz itt gála.Getafe, idegenben, nem az a gálázó hangulat...levproff írta:Ez a "gálázós csapat". Remélem mostmár tényleg látunk gálát, bár nem reális.soadroli írta:Valdés; Alves, Puyol, Piqué, Abidal; Xavi, Busquets, Iniesta; Messi, Villa, Pedro.
BARCA![]()
Ez a "gálázós csapat". Remélem mostmár tényleg látunk gálát, bár nem reális.soadroli írta:Valdés; Alves, Puyol, Piqué, Abidal; Xavi, Busquets, Iniesta; Messi, Villa, Pedro.
soadroli írta:Valdés; Alves, Puyol, Piqué, Abidal; Xavi, Busquets, Iniesta; Messi, Villa, Pedro.
De ha összességében nézzük az idei teljesítményét, azért egy árnyalattal gyengébb mint korábban. Valahogy hiányolom a pluszt a játékából. Néha nem érzem hogy jelen van a pályán, pedig az akarással biztosan nincs gond. Reméljük ma jó meccs lesz.Lionel85 írta:A Sevilla ellen jól mozgott Pedro, aztán érthetetlen módon a Köbenhavn ellen megint nem.