Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Köszi!socio66 írta:http://body.builder.hu/edzesek_index.htm4
itt vannak a gyakorlatok,keresd meg ami neked kell és válogasd ki azokat amiket tudsz a meglévő cuccaiddal csinálni.
ne azt várd hogy más írja le neked.
Szerintem az nem hátra megy.Én azt tricire csinálom!socio66 írta:tolódzkodás,Initom írta:Lenne egy kérdésem:
Mellkasra és hátra (otthon) hogy lehet edzeni,építeni?
Fekvőtámasz?
Bandinho írta:Üdvözlet!
Már régóta olvasom a fórumot, most be is regisztráltam!
És lenne is egy dolog:
Szeretnék karra, vállra illetve hátra edzeni, építeni egy keveset!
Mit javasoltok, milyen feladatokat, edzéseket végezzek?
/van egykezes, kétkezes súlyzó, fekvőpad, francia rúd.../
Nagyon megköszönném, ha írna valaki egy edzésprogramot, ami esetleg eredményt is hozhat!
esetleg még tolódzkodás,ha meg tudod valahogy oldani.Initom írta:Lenne egy kérdésem:
Mellkasra és hátra (otthon) hogy lehet edzeni,építeni?
Fekvőtámasz?
felülés, lebegőülés stb. (gyakorlatilag a has az egyetlen, amit gépek nélkül is lehet edzeni)barca6 írta:hasra tornázni gépek nélkül hogy lehet eredményesen?milyen gyakorlatokat?
naponta mennyit a gyakorlatbol?![]()
kössz előre is
Tapasztalatból mondom, h igaz.messideco írta:Nem tudom igaz-e de a cukor vagy cukorka segít az izomlázat feloldani
ha nem sportolsz,nincs izomlázLionel85 írta:Mi a jó ellenszere az izomláznak?
Nem mind1 edzés utáni étkezés, fehérjebevitel sokkal fontosabb, szinte fontosabb mint maga az edzés akkor a test szivacsként szívja magába a tápanyagokatLG írta: . Előtte, v. utána, az sztem mind1, csak edzés előtt 2 órával nem ajánlott enni. Hogy mit? Sztem mindenképp jó, h olyan ételeket eszel, melyben sok a fehérje, ugye ez kell az izmoknak. Zsíros ételeket nagy mértékben érdemes mellőzni, ugyanígy a cukros dolgokat. De azért arra is kell figyelni, h elég kalóriát bevigyél, hisz attól lesz energiád.
Hogy gyorsabban nőjön az izmod, szintén a fehérjét tudom javasolni, ha nem elég, amit az étellel beviszel, akkor lehet vmi külön fehérjét szedni, pl. creatint.
Bár én már jó ideje edzek, ilyen dolgokban nem vagyok annyira otthon, én mindent csak ösztönösen csinálok, ahogy jól esik.superG írta:Sziasztok! 2 hónapja járok heti 3-4 alkalommal konditerembe.(mellette már járok 3x kézilabda edzésre) Azt szeretném kérdezni hogy mennyit és mikor egyek? Elötte? Utánna? Mit? Mennyit? A másik kérdésem hogy szeretnék egy kicsit gyorsabban növelni az izomzatomat. Tudtok valamit ajánlani hogy mit szedjek? De viszont azt nem szeretném hogy a hasam megnöjön töle. Tudom hogy elég összevisszaság de nagyon megköszönném a válaszokat! Elöre is köszi!
A zsírt nem lehet izommá alakítani. Maximimum leadni és helyére izmot építeni.mario18 írta:175cm/ 87kg
Nemrég fogytam 7 kgmot fogyokurával és igy,hogy tornázom a súlyom nem változik,pedig eszem rendesen.De a hasam az nemakar lemenni,annyira nem is zavar,csak azért jólenne,ha nagyjábol még átalakulna,és nemtudom mit szedjek,mert félek,hogy mégjobban megnőne,szal ilyen tömegnövelőt nemakarok,inkább csak formázni szeretném magam.....akk csak fehérje,meg kreatin?
A választ pedig köszönöm!
milyen magas vagy és hány kiló?mario18 írta:Sziasztok!
Most először szeretnék valamilyen port szedni,már egy ideje tornázok.Valami olyasmit szeretnék,ami a felesleges zsirt izommá alakitja.....Attack-ot mondták,mit szóltok hozzá?
Ha kreatin kúrát tolsz és rám hallgatszKomiszka írta:Hali.
Az létezik, hogy egy kreatinban 5 grammonként 60 kcal van? Számomra hihetetlenül hangzik, úgy tudom a kreatin egyáltalán nem hízlal.
Sima Scitec Creatine Monohydrate dobozára van ráírva, és tényleg 100% os Creatine Monohydrate, semmi fehérje vagy szénhidrát tartalom.
Várom mielőbbi válaszotok, mert ha tényleg 100 grammonként 1200 kcal van benne akkor én megyek és átgondolom az életem
[/url]http://shop.builder.hu/termekek_reszletes.htm4?id=2165
Itt pl semmi kcal.