2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Igen, erre már én is gondoltam.daffy írta:Fernando,mostantól egy az egyben azt fogadom meg,amit te.folyton teszem a mixeket kb 1 meccses eltéréssel a tiédtől és mindig azon bukom el. ha nem nagy kérés beírhatnád a szelvényt,ha már megtetted
Na, ezt se nyerem meg.fcbarca0827 írta: Racing Santander - Córdoba (jut tovább) H (első meccs: 0:2) (3:1 120')
Livorno - Triestina H (1:3 85')
Tottenham - Sunderland H (1:1 70')
Stoke City - Birmingham X (3:2 82)
7250 Ft
Hali!Leomessi14 írta: Hat a kiszamolast azt nem tudom,talan ha nem jon be egy meccs akkor nem 400ft-al szorzodik be hanem csak szazzal,de mondom nem 100%,valaki megmondja aki jobban tudja.Es nem kell az egesz bejojjon,eleg ha csak 3 jon be,akkor is nyersz valamennyit csak keveset(amennyit feltettel vagy kevesebbet).
érthető volt kösziZolinho1 írta:Az általad kiválasztott négy meccsből ha 3/4-be teszed például 100 Ft téttel akkor lesz 4 db fogadásod és 400 ft ot kell befizetni. Azért 4 darab mert kombinatorika szerint 4 eseményből 3-as csoportokat kialakítani 4 féleképpen lehet. Így magyarul olyan mintha 4 szelvényed lenne, mindegyik 100 Ft-os téttel az adott meccsekből adódó eredő szorzókkal. Ha egy meccs nem jön be akkor az a szelvényed jöhet be csak amelyiken az elbukott meccs nem volt rajta.Luci17 írta:elmagyarázná nekem valaki h ez a 3/4-as fogadás hogy van, mert még sosem fogadtam így és érdekelne?![]()
előre is köszi
Remélem érthető volt
Az általad kiválasztott négy meccsből ha 3/4-be teszed például 100 Ft téttel akkor lesz 4 db fogadásod és 400 ft ot kell befizetni. Azért 4 darab mert kombinatorika szerint 4 eseményből 3-as csoportokat kialakítani 4 féleképpen lehet. Így magyarul olyan mintha 4 szelvényed lenne, mindegyik 100 Ft-os téttel az adott meccsekből adódó eredő szorzókkal. Ha egy meccs nem jön be akkor az a szelvényed jöhet be csak amelyiken az elbukott meccs nem volt rajta.Luci17 írta:elmagyarázná nekem valaki h ez a 3/4-as fogadás hogy van, mert még sosem fogadtam így és érdekelne?![]()
előre is köszi
Hat a kiszamolast azt nem tudom,talan ha nem jon be egy meccs akkor nem 400ft-al szorzodik be hanem csak szazzal,de mondom nem 100%,valaki megmondja aki jobban tudja.Es nem kell az egesz bejojjon,eleg ha csak 3 jon be,akkor is nyersz valamennyit csak keveset(amennyit feltettel vagy kevesebbet).Luci17 írta: de én azt se vágom h mi ez az egész xD
hogy lehet kiszámolni h mennyit nyerhetek, összes meccsnek be kell-e jönni vagy hogy van?
de én azt se vágom h mi ez az egész xDLeomessi14 írta:Most irtak le alattad,olvasd el!Luci17 írta:elmagyarázná nekem valaki h ez a 3/4-as fogadás hogy van, mert még sosem fogadtam így és érdekelne?![]()
előre is köszi
Most irtak le alattad,olvasd el!Luci17 írta:elmagyarázná nekem valaki h ez a 3/4-as fogadás hogy van, mert még sosem fogadtam így és érdekelne?![]()
előre is köszi
így igaznyalesz írta: Ha jól tudom (már sztm jól, bár rég fogadtam igy) a tétnél 1x száz forintot kell bejelölni és akkor fogsz fizetni 400 ft-ot. (ha 4*100 jelölsz akkor 1600-at fogsz fizetni) Javitsatok ki ha nem igy vanja és ha jól számolom akkor a várható nyeremény: 2555 ft körül lesz....maximum
Luigi írta:Sziasztok! Holnap meg szeretném tenni életem első 3/4-es fogadását. Viszont nem vagyok teljesen tisztában. Miután bejelölöm a négy meccset, és azt hogy 3/4-es kombinált fogadás, tétnél mit kell bejelölnöm? Tudom hogy a minimum tét 400 forint, de ehez az 1*100-at kell ikszelnem, vagy a 4*100-at? Köszi előre is a segítséget.
Amúgy a meccsek:
Valenciennes - Paris SG - V 2,35
Grasshoppers - Sion - V 2,59
Cesena - Lazio - V 2,10
Chievo - Bari - H 2,00
400 --> 10225
A 2. szelvényen a Spurs helyett beraktam az Ipswich-Derby-t hazaira! Így végül is ez a két szelvény lett belőle. Nagyon remélem hogy lesz egy kis bevételem! Már itt az ideje!Barcaman14 írta:Hétközi 2 szelvény:
1.
Spurs-Sunderland H 1,57
Wigan-'Pool V 1,80
Milan-Palermo H 1,55
Stoke-Birmingham 2-3gól D 1,93
200ft1690ft
2.
Newcastle-Blackbourn H 2,01
Cesena-Lazio V 2,19
Roma-Fiorentina H 1,80
Spurs-Sunderland H 1,57
200ft2490ft
Vélemények?
Remélem nem lesz igazad. Amúgy, ha ezt még tegnap beírod, tuti nem veszem ki.Fernando írta:Zwolle - Twente meccsel vigyázzatok, ott bőven benne van egy meglepi.
Na úgy látom ez jöttzola8787 írta:AEK Athén 1,35
Bate Bor. 1,55
(0-1) Sparta Praha 1,51
Sevilla - Valencia: 2,5 gólnál kevesebb 1,94
Odds: 6,129
200 Ft -> 1.225 Ft
Nem sok, de a hétvégi partyra meglenne a belépő![]()
Gyerünk Sevilla és Valencia, 1 tök unalmas második félidőt kevés góllal