Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
zsírosdeszka írta:Csak elsőre tűnik annak. Egyébként csak az eladáshoz kell ez. Vásárláshoz nem kell ellenőrzött felhasználónak lenned. Van az utaláson kívül más módja is a fizetésnek (pl.:utánvét, személyes kp-es fizetés). Nincs egy ismerősöd aki vaterázik? Megkérnéd, hogy tegye fel...Értem,köszi.
Még gondolkozok rajta. Lehet megpróbálom máshogy értékesíteni a gépet,mert ez elég bonyolultnak tűnik.
Csak elsőre tűnik annak. Egyébként csak az eladáshoz kell ez. Vásárláshoz nem kell ellenőrzött felhasználónak lenned. Van az utaláson kívül más módja is a fizetésnek (pl.:utánvét, személyes kp-es fizetés). Nincs egy ismerősöd aki vaterázik? Megkérnéd, hogy tegye fel...Értem,köszi.
Még gondolkozok rajta. Lehet megpróbálom máshogy értékesíteni a gépet,mert ez elég bonyolultnak tűnik.
zsírosdeszka írta:
Kel hozzá utalni a vatera számlájára 100 Ft-ot. Azért, hogy biztosan tudják, hogy valós adatokat adsz meg. De ezt csak legelőször kell. Utána már nem. A termékfeltöltési díj árfüggő. 1-5000 Ft-ig 5 forint, 10000-ig 10 Ft, és így tovább. A 0 forintos aukciókért nem kell feltöltési díjat fizetni. Az eladott termék árának a 6%-a a vatera kft.-t illeti. Úgy éri meg vaterázni, ha van netbankod és minden egyes kis utalásért nem kell a bankba menni, hanem otthonról 1-2 perc alatt elintézed ezeket a dolgokat.
Kel hozzá utalni a vatera számlájára 100 Ft-ot. Azért, hogy biztosan tudják, hogy valós adatokat adsz meg. De ezt csak legelőször kell. Utána már nem. A termékfeltöltési díj árfüggő. 1-5000 Ft-ig 5 forint, 10000-ig 10 Ft, és így tovább. A 0 forintos aukciókért nem kell feltöltési díjat fizetni. Az eladott termék árának a 6%-a a vatera kft.-t illeti. Úgy éri meg vaterázni, ha van netbankod és minden egyes kis utalásért nem kell a bankba menni, hanem otthonról 1-2 perc alatt elintézed ezeket a dolgokat.vaterán utalni kell száz forintot,azért hogy feltölthessek egy terméket? Mert ha igen,inkább hagyom porosodni a gépemet:D
Erre senki semmi?LM10 írta:Srácok. Nem sikerül generálni a sony vegast. Eljutok a serial numberig, de mikor az az utolsó kódot kéri nem fogadja el. És észrevettem, hogy mikor bemásolom a kódot, még 1 karaktert lehetne ütni, szóval szerintem hiányos.
Kép az esetről:
http://img607.imageshack.us/img607/9421/nvtelenv.jpg
Aki tud megoldást pls jelezze.
Ha jó sellertől vásárolsz akkor általában nincs gond. Ha meg lenne, akkor is ott van a buyer protection, és paypalnál vissza lehet szerezni a pénzt.Gauchomester írta:Hello Mindenkinek!
A véleményetekre lennék kíváncsi. Ebay-ről szokott valaki rendelni? Egyrészt vannak dolgok, amik még szállítással is viccesen olcsók, viszont nem tudom mennyire lehet ezeknek a minőségében megbízni. Vannak rossz tapasztalatok? Köszi a válaszokat.
daffy írta:nem kell a gép. a modembe bemegy a net,onnan a routerbe és onnan vagy vezetéken a gépbe vagy rádiós jelen keresztül. nekem is így van megoldva. csak be kell neki a 230V és már megy iscsababarca írta:Olyanban szeretnék segítséget kérni,hogy van egy nagyon régi asztali számítógépem.
De mióta laptopom van,azóta már 1 éve szinte alig van bekapcsolva.
A router rá van kötve,illetve oda megy be az adsl net.
Olyan kérdésem lenne,hogy ha nem lenne a gép,akkor lehetne a routert használni? Vagy kell úgymond egy "anya" gép,amiről működik a router?
MErt a laptopot nem akarom lefixálni,hogy rádugom az adslt,hanem vinném le fel a házban.
Szóval megoldható? Ha igen,hogyan?
nem kell a gép. a modembe bemegy a net,onnan a routerbe és onnan vagy vezetéken a gépbe vagy rádiós jelen keresztül. nekem is így van megoldva. csak be kell neki a 230V és már megy iscsababarca írta:Olyanban szeretnék segítséget kérni,hogy van egy nagyon régi asztali számítógépem.
De mióta laptopom van,azóta már 1 éve szinte alig van bekapcsolva.
A router rá van kötve,illetve oda megy be az adsl net.
Olyan kérdésem lenne,hogy ha nem lenne a gép,akkor lehetne a routert használni? Vagy kell úgymond egy "anya" gép,amiről működik a router?
MErt a laptopot nem akarom lefixálni,hogy rádugom az adslt,hanem vinném le fel a házban.
Szóval megoldható? Ha igen,hogyan?
Nekem csak hasonló szokott lenni: Néha mikor bekapcsolom akkor beragad a gomb,vagyis olyan mintha folyamatosan nyomnám.Én csak megnyomom 1 picit még1x és ki is jön.De próbáld meg azt hogy mikor bekapcsolod,és előjön a dolog,nyomd meg még egyszer,vagy azt hogy az újraindító gombbal kapcsold be,mert azzal is belehet(legalábbis nekem)és azzal gondolom nincs gond.Barcaádám írta:üdv mindenkinek! még korábban írtam a problémámról(akkor azt írták hogy rossz lehet az alaplapi gombelem) ami az hogy bekapcsolnám a gépet , de az nem indul el egyből , 2x újraidul és aztán amikor elindul akkor kidob egy hibaüzenetet:MAIN BIOS CHECKSUM ERROR akkor kiírja hogy recovering.. kikapcsol újraindul és jó minden!
de érdekes módon, ez csak akkor fordul elő amikor én kapcsolom be a gépet, bátyám még sose találkozott ilyesmivel és volt nekem is 1-2x olyan hogy nem történt meg ez..
és leesett mi lehet a gond (szerintem legalábbis minden jel erre mutat) a bekapcsoló gomb!
egy jó nagy darab gombról van szó ami abszolút nem stabil, kicsit hozzá érek már izeg- mozog és ahogy megnyomod benyomódik ,de ha másképp nyomom meg benyomódik majd kiugrik..olyan fura az egész nem az hogy megnyomod és úgy marad hanem mozog ki-be nyomódik és az lehet a gond ahogy én nyomom meg úgy nem jó, mert bátyám ahogy bekapcsolja neki beindul egyből szépen, semmi error. nem tudom hogy kéne, hogy mos sokáig nyomom amig ki be mozog a gomb vagy hirtelen elengedem nem tudom![]()
![]()
ötlet? előre is köszi!
Nekem is ez van. A C-n viszonlyag kevés hely és egyik percben van még kb 4 GB kis idő múlva csak pár száz mega. DE nem mindig csinálja ezt, viszont néha idegesitő.Kluivertinho írta:Hali!
Régi vacak gépem van, kis vinyókkal. Van még kb 5 gb szabad hely a C-n, ami egyik pillanatról a másikra elkezd fogyni, és eltűnik kb. 1 giga. Nem töltök, nem telepítettem fel semmit. Total Commanderben nézem, és folyamatosan fogy a hely. Valaki nem tudja, h ez miért van? Sajnos nem értek a gépekhez. Előre is köszi!
Nem. Gondoltam én is a netre, de ha letiltom, akkor is fogy a hely. A vicces az, hogy lemegy 200-300 mega, aztán hirtelen visszajön, és megint elkezd fogyni. Ez így nem zavarna, de filmet sem tudok nézni, mert szaggat emiatt...daffy írta:a net alapból letölt egy rakás szemetet kérdés nélkül,de azért sokallom azt a helyfogyást. semmi program nem fut,ami letölthet?Kluivertinho írta:Hali!
Régi vacak gépem van, kis vinyókkal. Van még kb 5 gb szabad hely a C-n, ami egyik pillanatról a másikra elkezd fogyni, és eltűnik kb. 1 giga. Nem töltök, nem telepítettem fel semmit. Total Commanderben nézem, és folyamatosan fogy a hely. Valaki nem tudja, h ez miért van? Sajnos nem értek a gépekhez. Előre is köszi!
Futtasd le egy "pusztítást" a CCleaner nevű progival.Kluivertinho írta:Hali!
a net alapból letölt egy rakás szemetet kérdés nélkül,de azért sokallom azt a helyfogyást. semmi program nem fut,ami letölthet?Kluivertinho írta:Hali!