Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.11.10. 22:02:22

Ajaj, gólt kapott a Real. :shock: Na két napig nem eszik José és ostorral csapkodja majd magát. :D
Kép
Kép
Kép
zsírosdeszka
A Madridista

2010.11.10. 22:01:02

Bár már Mourinho elkezdte a bírók manipulálását. Hogy ellenünk sokszor állítanak ki játékosokat. Ezt még fogja a köv két és fél hétben nem egyszer elmondani,hátha tudja befolyásolni őket.
Nem hinném, hogy a bírók fognak dönteni. Nem azon fog múlni a meccs.
"A XX. század legjobb csapata"
De las glorias deportivas, que campean por Espańa
va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empańa.
Kép
zsírosdeszka
A Madridista

2010.11.10. 21:59:11

DiMaria tényleg jó. Pedig a Vb-n nem látszott (bár Messin sem). Innen látszik az edző szerepe, hogy mennyire találja meg a taktikát. Maradona finoman fogalmazva nem volt az igazi. Özil remekül lát a pályán, bár amilyen passzt adott ma DiMaria az tényleg nem volt semmi. C.Ronaldo kettejüknek sok gólt köszönhet.
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.11.10. 21:58:26

Barcaforever írta:...

Írtam én is pár napja,hogy minden igazolásuk bevált az idén.
De azért ne feledjük,hogy volt pár ilyen igazolás a madridnál már,akik remekül kezdtek,majd valahogy nem ment úgy hosszabb távon. Bár Mourinhonál nem fognak beleszürkülni,ebben biztos vagyok.
A legbosszantóbb Özil,aki nálunk is lehetne...
Várom a klasszikust,mert tényleg izgalmasnak ígérkezik.
Csak tényleg ne legyen semmi befolyásoló tényező.
Bár már Mourinho elkezdte a bírók manipulálását. Hogy ellenünk sokszor állítanak ki játékosokat. Ezt még fogja a köv két és fél hétben nem egyszer elmondani,hátha tudja befolyásolni őket.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
cibik
Barça C

2010.11.10. 21:56:11

erre sok hossssszú hsz-ekre várok már két éve,persze ezzen az oldalon. HALA MADRID
Mental_Theo
Capitá del Barça

2010.11.10. 21:43:42

Egyetértek, jók a madrid igazolásai, és Mourinho is nagy taktikus. Minden fronton próbál csipkelődni, piszkálódni, hogy megzavarja az ellenfelet.
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
Barcaforever
Director del Fútbol

2010.11.10. 21:41:10

Eddig vártam a véleményemmel a madridi igazolásokkal kapcsolatban, úgy gondolom, hogy ez az az idő, ami után látni, hogy mi lesz egy játékossal.

Ezek után kijelenthető, hogy a nyár legnagyobb nyertese a Madrid az igazolásokkal, annyi sikertelen után sajnos. :wink:

Dí María-t ugye sokan zsákbamacskának tartották, köztük én is.A srác bárkit lefut, szinte az összes csele bejön, forintos labdákat ad, majdnem tökéletes a játéka.

Carvallho, ugye már bizonyított, rutinos védő, sztem a PL után reggeli neki ez a bajnokság, ami sztem látszik is.(Vételárban hagy ne hasonlítsam össze a Csigával, mert sztem sírva fakadnánk...)

Özil, sztem az egész nyár legnagyobb igazolása.Tulajdonképpen nem is kell indokolni, úgy gondolom, hogy aki látott, min egy madrid meccset idén.Egyszerűen szenzációs.Bár nem gondoltam volna...

Khedira-ra se let sztem panasz, sokat fut , labdákat szerez.Sztem ő is nagyszerű.

Sztem az elmúlt 10 év legnagyobb El Classico-ja lesz idén, két teljesen egyforma taktikával és játéktudású játékosokkal.

Remélem mi leszünk a jobbak még így is. :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Barcaforever 2010.11.10. 21:44:16-kor.
Kép
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.11.10. 20:13:01

zsírosdeszka írta:
Na akkor itt is tisztázzunk valamit Smile Azzal kezdtem a hozzászólásom, hogy ez egy vélemény és elfogadom, ha valakinek ez nem unszimpatikus, mint ahogy nekem. Illetve a másik, hogy a Portot kivettem az elején a dologból, mert onnan megértem, hogy eljött. Szóval nem bántásból mondom, de kérlek legközelebb figyelmesebben olvasd el Smile Akkor nem kellett volna ennyit körmölni. Egyébként nem állítom, hogy nem nagy dolog, azt sem, hogy emiatt nem fognak rá emlékezni. Azt írtam, hogy de, épp ezért gondolom egoistának, megalománnak és öncélúnak. Ezzel nem muszáj egyetérteni, de meggyőzni sem fogtok Wink A Ronaldinho-s példád épp ezért rossz. Számára új kihívás volt a Barca és ami még fontosabb, egy sokkal nagyobb klub. A szakma egy másik szintje. Kb olyan, mintha egy középiskolai tanárból egyetemi lesz. Mindkettő hihetetlen megbecsülendő szakmai munka, de mégiscsak az utóbbinak van nagyobb tudása. Ettől persze becsülhetjük inkább az előzőt az embersége miatt. Szerintem nem nyerhetett volna a Portoval bl-elt, de nem is arra gondoltam, hogy ő személy szerint azért ment el. Igen, a kihívásért, és ez számomra akkor nem is volt unszimpatikus, de pl az Interes eset már igen. Nem kellett volna új csapatot építeni? Nem, idén nem. Viszont 2-3 év múlva igen. Ez a kihívás őt nem érdekli, mert nem hoz gyors, villámszerű sikereket és nem kerül be vele a médiába. Ettől még az ő szakmai teljesítménye valóban nem kevesebb. Ebben igazad van. Én csak számomra nem tetsző emberi megnyilvánulásokról beszélek. Neked tetszhet, hisz szíved-joga. El sem ítélem. Wenger módszerével pedig én sem értek egyet, ahogy olvashattad. Na mind egy. Erre gondoltam, kicsit figyelmesebben olvass légy szíves! Köszönöm!
Semmi gond, szerintem kicsit elbeszélünk egymás mellett. :D
Tiszteletben tartom a véleményed. Nem bántani akartalak, csak leírtam, hogy én hogy gondolkodom.
Én is a tiédet. Egyébként szerintem nem beszélünk el egymás mellett, csak ezek olyan dolgok, amikkel nehéz vitatkozni, hiszen nekem nem tetszik valami, nem racionálisan végiggondolva és csak az érveket-ellenérveket mérlegelve, hanem egyszerűen nem összeegyeztethető az ízlésemmel. Más az erkölcsi alapvetésem ebben az esetben. Mint ahogy a tied is. Biztos vagyok benne, hogy nem tudjuk egymást meggyőzni. Maximum akkor sikerülne, ha Mou nem a reál edzője lenne :D Bocsánat a csipkelődésért, de ezt muszáj volt :D
zsírosdeszka
A Madridista

2010.11.10. 20:05:34

Na akkor itt is tisztázzunk valamit Smile Azzal kezdtem a hozzászólásom, hogy ez egy vélemény és elfogadom, ha valakinek ez nem unszimpatikus, mint ahogy nekem. Illetve a másik, hogy a Portot kivettem az elején a dologból, mert onnan megértem, hogy eljött. Szóval nem bántásból mondom, de kérlek legközelebb figyelmesebben olvasd el Smile Akkor nem kellett volna ennyit körmölni. Egyébként nem állítom, hogy nem nagy dolog, azt sem, hogy emiatt nem fognak rá emlékezni. Azt írtam, hogy de, épp ezért gondolom egoistának, megalománnak és öncélúnak. Ezzel nem muszáj egyetérteni, de meggyőzni sem fogtok Wink A Ronaldinho-s példád épp ezért rossz. Számára új kihívás volt a Barca és ami még fontosabb, egy sokkal nagyobb klub. A szakma egy másik szintje. Kb olyan, mintha egy középiskolai tanárból egyetemi lesz. Mindkettő hihetetlen megbecsülendő szakmai munka, de mégiscsak az utóbbinak van nagyobb tudása. Ettől persze becsülhetjük inkább az előzőt az embersége miatt. Szerintem nem nyerhetett volna a Portoval bl-elt, de nem is arra gondoltam, hogy ő személy szerint azért ment el. Igen, a kihívásért, és ez számomra akkor nem is volt unszimpatikus, de pl az Interes eset már igen. Nem kellett volna új csapatot építeni? Nem, idén nem. Viszont 2-3 év múlva igen. Ez a kihívás őt nem érdekli, mert nem hoz gyors, villámszerű sikereket és nem kerül be vele a médiába. Ettől még az ő szakmai teljesítménye valóban nem kevesebb. Ebben igazad van. Én csak számomra nem tetsző emberi megnyilvánulásokról beszélek. Neked tetszhet, hisz szíved-joga. El sem ítélem. Wenger módszerével pedig én sem értek egyet, ahogy olvashattad. Na mind egy. Erre gondoltam, kicsit figyelmesebben olvass légy szíves! Köszönöm!
Semmi gond, szerintem kicsit elbeszélünk egymás mellett. :D
Tiszteletben tartom a véleményed. Nem bántani akartalak, csak leírtam, hogy én hogy gondolkodom.
Kép
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.11.10. 19:47:16

zsírosdeszka írta:
Mondjuk én Mouban azt sem szeretem (de ez teljesen szubjektív, elfogadom, ha valakinek ezzel nincs baja), hogy addig tart ki egy csapat mellett, amíg megnyer velük mindent. A Portoval még érthető volt, hosszútávon nyilván fikarcnyi esélyt sem látott arra, hogy még egyszer bl-elt vagy akármi mást nyerjen és hát sokkal nagyobb szakmai tett a Chelsea. Az akkor milliomossá váló Chelsea. Ez még oké. Aztán a Chelsea mellett kitartott 3 szezont és még a 4-et is megkezdte, de nagyon érezhető volt, hogy csak a bl miatt. Az Intert pedig a sikerek után azon nyomban otthagyta. Ez kicsit megalomán és önző viselkedés a szememben. Évek múltán talán ezt levetkőzheti, ha kevés ilyen új kihívás lesz (mert megnyer mindent, bár a spanyolra reméljük még bőven várnia kell Very Happy ) , de sokkal többre becsülöm a Ferguson-féle edzőket. Ő kitart a csapata mellett és 20 éve alatt kb a 12-13-ik teljesen új alakulatot kell felépítenie. Valahol ez az igazi szakmai kihívás. Nem az, hogy beülök egy anyagilag stabil és viszonylag jó játékoskerettel rendelkező együtteshez, ahol nagyjából szabad kezet kapok. Elismerem a szakmai tudását és az eredményeit, de a Chelsea-nél már a harmadik évben látszódott, hogy kevésbé tudja megújítani a keretet. Fergusonnak is vannak ilyen évei, de az új csapat építéshez idő kell. Még az évtized első felében szerintem lesz bajnok és Európában is favorit, a 2008-ashoz hasonlóan erős Mu. Ezt a kitartást becsülöm. Wenger is hasonló, de nála soknak tartom az áldozatot, hiszen mégiscsak kellenének a fránya eredmények is, amik 5-6 évvel ezelőtt még sokkal inkább jöttek neki
Na most tisztázzunk valamit. Mourinho nem azért ment el a Portótól, mert nem nyerhetett volna velük Bl-t. Kihívás. Úgy ahogy a játékosok elmennek több fizetés, több trófea, nagyobb hírnév, folyamatos Bl szereplés miatt egy nagycsapatba (megkövezed-e Ronaldinho-t, mert a Barcába ment a francia bajnokságból?). Én ezért nem kövezek meg semmit. Te is elmennél, ha ott az alkalom. A másik viszont, hogy az is nagyon nagy dolog, hogy valaki elmegy 2-4 évente egy másik csapathoz és meg tud vele nyerni mindent. Ha nem Morinho akkor a Portó sosem nyer Bl-t, az Inter meg még valószínű 30 évet várt volna rá (legalábbis szerintem). Alkalmazkodni egy másik bajnokság stílusához, megtanulni az adott ország nyelvét, alkalmazkodni az ottani viszonyokhoz, a alkalmazkodni a focihoz és ugyanakkor sikeresnek lenni azonnal (mert elvárják) az nagyon nehéz dolog. Ez nagyon kevés edzőnek megy. Sok példa van, hogy egy sikeres edző más bajnokságba megy és nem jön össze a dolog. Nem tud alkalmazkodni. Nem vetem meg a Ferguson féle edzőket, sőt! Jó, hogy vannak ilyenek, az ő edzői nagyságából ez nem von le semmit. Nem hiszem, hogy pl. az Intert meg kellett volna újítani. Sőt, szerintem könnyebb dolga lett volna, mert kész volt a csapat. 1-2 kiegészítő emberkét kellett volna vásárolnia. Nem volt számára kihívás. Ő úgy döntött, hogy a csúcson hagyja abba, és az adott csapatnál mindig úgy fognak rá gondolni. Jött, látott, győzött. Viszont ha valaki nem tudja abbahagyni ott és akkor amikor kell akkor nem biztos, hogy úgy fognak rá emlékezni. Így van ez az élsportolóknál is (lásd: Jordan, Schumacher). Szerintem tudni kell mikor abbahagyni. Wenger pedig nem tud megújulni, örök második marad ezért. Ez a hozzáállás ami az övé, nem mindenkinek szimpatikus, nem kell őt szeretni (nem is várja el), de ő profi szerintem. Mégis róla beszélnek mindig. Az lehet, hogy egoista, de akkor a játékosai, a munkatársai nem szeretnék, ha csak magát nézné. Szerintem...
Na akkor itt is tisztázzunk valamit :) Azzal kezdtem a hozzászólásom, hogy ez egy vélemény és elfogadom, ha valakinek ez nem unszimpatikus, mint ahogy nekem. Illetve a másik, hogy a Portot kivettem az elején a dologból, mert onnan megértem, hogy eljött. Szóval nem bántásból mondom, de kérlek legközelebb figyelmesebben olvasd el :) Akkor nem kellett volna ennyit körmölni. Egyébként nem állítom, hogy nem nagy dolog, azt sem, hogy emiatt nem fognak rá emlékezni. Azt írtam, hogy de, épp ezért gondolom egoistának, megalománnak és öncélúnak. Ezzel nem muszáj egyetérteni, de meggyőzni sem fogtok :wink: A Ronaldinho-s példád épp ezért rossz. Számára új kihívás volt a Barca és ami még fontosabb, egy sokkal nagyobb klub. A szakma egy másik szintje. Kb olyan, mintha egy középiskolai tanárból egyetemi lesz. Mindkettő hihetetlen megbecsülendő szakmai munka, de mégiscsak az utóbbinak van nagyobb tudása. Ettől persze becsülhetjük inkább az előzőt az embersége miatt. Szerintem nem nyerhetett volna a Portoval bl-elt, de nem is arra gondoltam, hogy ő személy szerint azért ment el. Igen, a kihívásért, és ez számomra akkor nem is volt unszimpatikus, de pl az Interes eset már igen. Nem kellett volna új csapatot építeni? Nem, idén nem. Viszont 2-3 év múlva igen. Ez a kihívás őt nem érdekli, mert nem hoz gyors, villámszerű sikereket és nem kerül be vele a médiába. Ettől még az ő szakmai teljesítménye valóban nem kevesebb. Ebben igazad van. Én csak számomra nem tetsző emberi megnyilvánulásokról beszélek. Neked tetszhet, hisz szíved-joga. El sem ítélem. Wenger módszerével pedig én sem értek egyet, ahogy olvashattad. Na mind egy. Erre gondoltam, kicsit figyelmesebben olvass légy szíves! Köszönöm!
zsírosdeszka
A Madridista

2010.11.10. 15:56:43

Mondjuk én Mouban azt sem szeretem (de ez teljesen szubjektív, elfogadom, ha valakinek ezzel nincs baja), hogy addig tart ki egy csapat mellett, amíg megnyer velük mindent. A Portoval még érthető volt, hosszútávon nyilván fikarcnyi esélyt sem látott arra, hogy még egyszer bl-elt vagy akármi mást nyerjen és hát sokkal nagyobb szakmai tett a Chelsea. Az akkor milliomossá váló Chelsea. Ez még oké. Aztán a Chelsea mellett kitartott 3 szezont és még a 4-et is megkezdte, de nagyon érezhető volt, hogy csak a bl miatt. Az Intert pedig a sikerek után azon nyomban otthagyta. Ez kicsit megalomán és önző viselkedés a szememben. Évek múltán talán ezt levetkőzheti, ha kevés ilyen új kihívás lesz (mert megnyer mindent, bár a spanyolra reméljük még bőven várnia kell Very Happy ) , de sokkal többre becsülöm a Ferguson-féle edzőket. Ő kitart a csapata mellett és 20 éve alatt kb a 12-13-ik teljesen új alakulatot kell felépítenie. Valahol ez az igazi szakmai kihívás. Nem az, hogy beülök egy anyagilag stabil és viszonylag jó játékoskerettel rendelkező együtteshez, ahol nagyjából szabad kezet kapok. Elismerem a szakmai tudását és az eredményeit, de a Chelsea-nél már a harmadik évben látszódott, hogy kevésbé tudja megújítani a keretet. Fergusonnak is vannak ilyen évei, de az új csapat építéshez idő kell. Még az évtized első felében szerintem lesz bajnok és Európában is favorit, a 2008-ashoz hasonlóan erős Mu. Ezt a kitartást becsülöm. Wenger is hasonló, de nála soknak tartom az áldozatot, hiszen mégiscsak kellenének a fránya eredmények is, amik 5-6 évvel ezelőtt még sokkal inkább jöttek neki
Na most tisztázzunk valamit. Mourinho nem azért ment el a Portótól, mert nem nyerhetett volna velük Bl-t. Kihívás. Úgy ahogy a játékosok elmennek több fizetés, több trófea, nagyobb hírnév, folyamatos Bl szereplés miatt egy nagycsapatba (megkövezed-e Ronaldinho-t, mert a Barcába ment a francia bajnokságból?). Én ezért nem kövezek meg semmit. Te is elmennél, ha ott az alkalom. A másik viszont, hogy az is nagyon nagy dolog, hogy valaki elmegy 2-4 évente egy másik csapathoz és meg tud vele nyerni mindent. Ha nem Morinho akkor a Portó sosem nyer Bl-t, az Inter meg még valószínű 30 évet várt volna rá (legalábbis szerintem). Alkalmazkodni egy másik bajnokság stílusához, megtanulni az adott ország nyelvét, alkalmazkodni az ottani viszonyokhoz, a alkalmazkodni a focihoz és ugyanakkor sikeresnek lenni azonnal (mert elvárják) az nagyon nehéz dolog. Ez nagyon kevés edzőnek megy. Sok példa van, hogy egy sikeres edző más bajnokságba megy és nem jön össze a dolog. Nem tud alkalmazkodni. Nem vetem meg a Ferguson féle edzőket, sőt! Jó, hogy vannak ilyenek, az ő edzői nagyságából ez nem von le semmit. Nem hiszem, hogy pl. az Intert meg kellett volna újítani. Sőt, szerintem könnyebb dolga lett volna, mert kész volt a csapat. 1-2 kiegészítő emberkét kellett volna vásárolnia. Nem volt számára kihívás. Ő úgy döntött, hogy a csúcson hagyja abba, és az adott csapatnál mindig úgy fognak rá gondolni. Jött, látott, győzött. Viszont ha valaki nem tudja abbahagyni ott és akkor amikor kell akkor nem biztos, hogy úgy fognak rá emlékezni. Így van ez az élsportolóknál is (lásd: Jordan, Schumacher). Szerintem tudni kell mikor abbahagyni. Wenger pedig nem tud megújulni, örök második marad ezért. Ez a hozzáállás ami az övé, nem mindenkinek szimpatikus, nem kell őt szeretni (nem is várja el), de ő profi szerintem. Mégis róla beszélnek mindig. Az lehet, hogy egoista, de akkor a játékosai, a munkatársai nem szeretnék, ha csak magát nézné. Szerintem...
Kép
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.11.10. 15:05:07

Mental_Theo írta:Annak sem örült szinte senki,hogy van Gaal az edző,de megszoktuk, bár nem örültünk.
Reagálva az előző üzenethez: Ha Magyarországon olyan kormány,és olyan elnök, akit nem szeretsz, akkor sem tagadod meg a Magyarságod.
Igen, teljesen igazad van. Mondjuk a példa csak azért nem olyan jó, mert nem ugyanaz a kötődés szintje. Legalábbis remélem, hogy senkinél sem .Nálam biztos nem.
Mental_Theo
Capitá del Barça

2010.11.10. 14:57:40

Annak sem örült szinte senki,hogy van Gaal az edző,de megszoktuk, bár nem örültünk.
Reagálva az előző üzenethez: Ha Magyarországon olyan kormány,és olyan elnök, akit nem szeretsz, akkor sem tagadod meg a Magyarságod.
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
cyrax
Jugador del Barça

2010.11.10. 14:19:08

szieszta írta:
Szerintem gusztustalan és saját edzőtől sem tudnám elviselni, nemhogy egy ilyen primadonnától
Csak egy egyszerű kérdés: Ha bármilyen okból Mou a barcához kerülne, nem lennél többet Barca drukker?
Elég nagy az a HA, de a csapat nem az edzőből áll. Akkor is Barca drukker lennék, de nem örülnék neki, hacsak nem vetkőzi le ezeket az infantilis ostobaságokat. Mellesleg Zsozé nem azért unszimpatikus, mert a Real edzője, ezt már többször elmondtam. Sokkal régebb óta ki nem állhatom. Állandó beszólogatás, nagyot mondás, primadonnáskodás, Frisk eset. Nekem mind-mind taszító.
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.11.10. 13:13:24

Mondjuk én Mouban azt sem szeretem (de ez teljesen szubjektív, elfogadom, ha valakinek ezzel nincs baja), hogy addig tart ki egy csapat mellett, amíg megnyer velük mindent. A Portoval még érthető volt, hosszútávon nyilván fikarcnyi esélyt sem látott arra, hogy még egyszer bl-elt vagy akármi mást nyerjen és hát sokkal nagyobb szakmai tett a Chelsea. Az akkor milliomossá váló Chelsea. Ez még oké. Aztán a Chelsea mellett kitartott 3 szezont és még a 4-et is megkezdte, de nagyon érezhető volt, hogy csak a bl miatt. Az Intert pedig a sikerek után azon nyomban otthagyta. Ez kicsit megalomán és önző viselkedés a szememben. Évek múltán talán ezt levetkőzheti, ha kevés ilyen új kihívás lesz (mert megnyer mindent, bár a spanyolra reméljük még bőven várnia kell :D ) , de sokkal többre becsülöm a Ferguson-féle edzőket. Ő kitart a csapata mellett és 20 éve alatt kb a 12-13-ik teljesen új alakulatot kell felépítenie. Valahol ez az igazi szakmai kihívás. Nem az, hogy beülök egy anyagilag stabil és viszonylag jó játékoskerettel rendelkező együtteshez, ahol nagyjából szabad kezet kapok. Elismerem a szakmai tudását és az eredményeit, de a Chelsea-nél már a harmadik évben látszódott, hogy kevésbé tudja megújítani a keretet. Fergusonnak is vannak ilyen évei, de az új csapat építéshez idő kell. Még az évtized első felében szerintem lesz bajnok és Európában is favorit, a 2008-ashoz hasonlóan erős Mu. Ezt a kitartást becsülöm. Wenger is hasonló, de nála soknak tartom az áldozatot, hiszen mégiscsak kellenének a fránya eredmények is, amik 5-6 évvel ezelőtt még sokkal inkább jöttek neki
szszabolcs19
Jugador del Barça

2010.11.10. 12:55:10

szieszta írta:
Szerintem gusztustalan és saját edzőtől sem tudnám elviselni, nemhogy egy ilyen primadonnától
Csak egy egyszerű kérdés: Ha bármilyen okból Mou a barcához kerülne, nem lennél többet Barca drukker?
Az külön történet, ha az edzőt gyűlöli vki, megint más, hogy szereti-e magát a csapatot, vagy sem.
Én személy szerint a barcát leginkább a mentalitása miatt szeretem!!! Ülhet ide bármilyen edző is, amíg a barca önmagát adja, addig nem fogok rá neheztelni (mezszponzor, ifiképzés...stb(és nem a mutatott játékra gondolok))
szieszta
Barça B

2010.11.10. 12:32:27

cyrax
Jugador del Barça

2010.11.10. 11:07:50

zsírosdeszka írta:
Szerintem is így van. Annyira játszanak amennyire kell. Másrészt gondolom megsérűlni, meghúzódni sem akarnak (ez elég gyakori nálunk), így eltökölődnek. Meg kipróbálnak ezt azt.
Ez olyan szermpontból viszont teljesen rossz, hogy nem nagyon látni, legalábbis nekünk nézőknek, hogy ténylegesen mennyit bír a csapat. Ti lesztek az elsők, akinél majd sprintelni kell a 93. percben is (valószínűleg)

Hozzáteszem, nem hiszem, hogy Mou valahogy nem méri fel folyamatosan a teljes kondíciót, hogy legalább kb-re lehessen tdni hol állunk.
De azt is el tudom képzelni, hogy valami olyan összetett edzésterv van kidolgozva, hogy folyamatos a terhelés és csak tavaszra, a BL-re lesz a csapat rendben erőnlátileg, addig meg nem akarják őket még a pályán sem hajszolni...csak ha baj van.
Hát én merem remélni.

A Barcánál viszont nem tudom mi van. Volt pár meccs amin igencsak gyatrán játszottak, viszont a Sevilla ellen meg parádéztak. Azt tudom, hogy vannak hullámvölgyek meg hullámhegyek, de ez nagy differencia a meccseik között.
„Én mindenre válaszolok, az időbeli határok keretén belül, amit ti kérdeztek. Ha Mourinhónak például nem válaszolok, az azért van, mert nem éri meg”
Szerintem meg direkt csinálják (Mourinho is), hogy hergeljék a közönséget, és még jobban várják a derbit. De egyébként ez minden bajnokságban így van. Mourinho meg szeret célozgatni. Nincs ebben semmi. A meccs végén úgy is megbeszélik majd a dolgokat...:D
A célozgatásról kicsit többről van itt szó. A "csapatok nem akarnak a legerősebb összeállításukban játszani a Barca ellen", meg a "gyanúsan sokszor állítanak ki a Barca ellen játékost" típusú megnyilatkozások nekem nem a célozgatás kategória, hanem konkrétan manipulálás a játékvezetők, ellenfelek felé. Szerintem gusztustalan és saját edzőtől sem tudnám elviselni, nemhogy egy ilyen primadonnától.
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.11.10. 09:36:10

Nem akarok kötekedni, de én szerintem a madridnak kell még összeállnia de nagyon, mert a barca elég viccesen játszik ahhoz, hogy november végén madridi zakó legyen:)

Amit én látok: a madrid-nál elég sokk iszonyat tehetséges játékos van, akik egyénileg magasan kiemelkedők. A barcánál is megvan ez, viszont itt a csapatszellemet kell figyelembe venni, ami a barca igazi hajtóereje. Ez az ami hiányzik a madrid-ból, ha megtalálják, akkor már lehet végre egy igazi El Cásico, addig meg majdnem mindíg a barcán fog múlni, hogy a clásico hogy alakul.

Én így látom, akinek a lelkébe tapostam--> I'm sorry.
Van benne igazság, én is úgy gondolom, h ha ki tudnánk hozni magunkból a 100 százalékot, akkor a Madridnak nem lenne esélye, akármennyire és összeszednék magukat. Viszont ha ez nem sikerül, megéghetünk. Idén nem elég annyit nyújtanunk mint tavaly ősszel, mert abban biztos vagyok, h az most csak a vereségre lenne elég. Jól kell játszani, a középpályán ahogy már leírtátok, nagyon sok fog múlni, de ugyan úgy hátul is észen kell lenni, és elő sem szakad töketlenkedni, lehetőleg be kell rúgni a ziccereket, mert nem vagyok benne biztos, h olyan sok lesz.

Én is csatlakozom a kollégához, aki Abidalt szeretné a kezdőbe látni. A franciának sok gyenge meccse volt, de emlékeim szerint a rangadóinkon nem lehetett rá nagyon panaszkodni, a védekezést kiválóan meg szokta oldani. Maxwellnek előny lehet a gyorsasága, de sztem közel nem olyan jó védekezésben, Abidal sokkal keményebb, nagyon jól ki tudja a csatákban használni a testi erejét, megbízhatóbb.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2010.11.10. 08:24:55

szieszta írta:Nyilvánc csak akkor tudunk támadni, ha nálunk a labda, Ti pedig akkor nem, ha nincs nálatok. Szóval kiélezett harc lesz talán a legjobban itt. Nem a csatárok és védők között, középen fog eldőlni...szerintem.
Nagyon jó meglátás!Sokszor Ronaldo-Messi csatának állítgatták be régen is ezt a párharcot, pedig ezen a meccsen a legfontosabb a taktika lesz!Nekünk valamit elő kell rántani a kalapból, mert tartok attól, hogy a Real meg fog minket lepni azzal, hogy 2 ütközőt berak középre és nem játszatják Özilt, s Di María Ronaldo meg szélvészgyors, s már 30-40 méterre a kapujuktól is agresszívan körbezárják a középpályásainkat!Középpályán fölényt kellene kialakítanunk, s akkor beljebb vagyunk!De ezek mind csak találgatások!Hiába Xavi Iniesta, ha folyamatosan leszűkítik a terültet előttük és 3-4 méteres körben forgolódnak!Várom, hogy picit visszahúzódóbb 4-4-2 ben álljunk fel!Nyílván a vereség nincs bekalkulálva, s nagyon csalódott is lennék, de egy iksz nem lenne tragédia!Persze nem ebből kell kiindulni!Sok múlhat Dani Alves-Di María párharcon és remélem Abidalt játszatja Pep, mert Maxwell jó dolog hogy felfut, sarkazgat elől, de hátra meg nem jön!És ha a közép hátvédjeinknek kell folyamatosan kisegíteni akkor abból lehetnek sárgák, futóversenyek, bajok, s Ronaldo megeheti Maxwellt!Lehet nem megy ellenünk Rondaldonak, de 1-1ben bárkit megver!Nagyon kíváncsi vagyok, mert hát Mourinho ezer százalék már most tudja mit akar a csapatával játszani, s nagy mumusunk a portugál…de Pep is bizonyította, hogy a nagy meccsekre képes váltani!Sevilla azért nem volt mérvadó szerintem, mert Manzano nem is értem miért állított ki olyan csapatot ahol egy értelmes védekező kp nem volt, s a hátvédek is lassúak!Folyamatosan labdaszerzésekből 4-4 ellen játszhattunk!Persze mi kp letámadásunk nagyon jó volt, s agresszív, de nem is volt „ellenfél”!Na Mourinho ilyet tuti nem követ el!Kőkemény harc lesz, abba se vagyok biztos, hogy látványos meccset láthattunk, bár kinek mi a látványos :wink:
szszabolcs19
Jugador del Barça

2010.11.09. 23:42:21

zsírosdeszka írta:
Hihetetlen egyébként, hogy az élet, a sors nem hagyja, hogy a két csapat akkor találkozzon, amikor mindketten jó formában vannak. 2004-2006 között mi voltunk a csúcson, a Real mélyen, aztán 2006-2008 a Real Spanyolországban nagyon jó volt, a Barca meg eszméletlen gyenge, majd megint fordult a kocka, és beláthatatlan magasságokba emelkedtünk, a Madrid meg hurka volt. Most hogy a Real úgylátszik összeállt, akkor a mi gépezetünk akadozik. Mikor lesz már végre olyan, hogy mindkét csapat top formában van? Confused
Nem kell azért temetni a Barcelonát...
Nem akarok kötekedni, de én szerintem a madridnak kell még összeállnia de nagyon, mert a barca elég viccesen játszik ahhoz, hogy november végén madridi zakó legyen:)

Amit én látok: a madrid-nál elég sokk iszonyat tehetséges játékos van, akik egyénileg magasan kiemelkedők. A barcánál is megvan ez, viszont itt a csapatszellemet kell figyelembe venni, ami a barca igazi hajtóereje. Ez az ami hiányzik a madrid-ból, ha megtalálják, akkor már lehet végre egy igazi El Cásico, addig meg majdnem mindíg a barcán fog múlni, hogy a clásico hogy alakul.

Én így látom, akinek a lelkébe tapostam--> I'm sorry.
zsírosdeszka
A Madridista

2010.11.09. 23:21:37

Hihetetlen egyébként, hogy az élet, a sors nem hagyja, hogy a két csapat akkor találkozzon, amikor mindketten jó formában vannak. 2004-2006 között mi voltunk a csúcson, a Real mélyen, aztán 2006-2008 a Real Spanyolországban nagyon jó volt, a Barca meg eszméletlen gyenge, majd megint fordult a kocka, és beláthatatlan magasságokba emelkedtünk, a Madrid meg hurka volt. Most hogy a Real úgylátszik összeállt, akkor a mi gépezetünk akadozik. Mikor lesz már végre olyan, hogy mindkét csapat top formában van? Confused
Nem kell azért temetni a Barcelonát...
Kép
Mihu
Director del Fútbol

2010.11.09. 22:43:05

Hihetetlen egyébként, hogy az élet, a sors nem hagyja, hogy a két csapat akkor találkozzon, amikor mindketten jó formában vannak. 2004-2006 között mi voltunk a csúcson, a Real mélyen, aztán 2006-2008 a Real Spanyolországban nagyon jó volt, a Barca meg eszméletlen gyenge, majd megint fordult a kocka, és beláthatatlan magasságokba emelkedtünk, a Madrid meg hurka volt. Most hogy a Real úgylátszik összeállt, akkor a mi gépezetünk akadozik. Mikor lesz már végre olyan, hogy mindkét csapat top formában van? :?
Kép
mess2009
Director del Fútbol

2010.11.09. 22:36:21

gondolom, nem mondok nagyot, ha kijelentem, nincs ember aki biztos tippet adhatna a két nagy meccseire.
van azért amit az eddigi meccsek alapján látni lehet: a Madrid játéka nagyon felgyorsult! a középpálya nagyon megerősödött, kreativitásban, cselekben és gyorsaságban is.(Özil és DiMaria) a védelemben pedig Pepe játéka beérett.
a Barca egyelőre hatékonysági gondokkal küzd, kissé tulkombináltan és ezáltal lassabban játszanak viszont ha a kettő összejön?! a kombinatív játék a lendülettel, akkor életveszély van!!
hogy egymás ellen épen mi jön össze hát ez a jövő titka!
szieszta
Barça B

2010.11.09. 22:20:39

bementek a kapufák,ennyi
Meg kb. szétkaptak volna bárkit...
Válasz küldése