LG írta:Én úgy gondolom, h ez a RM hosszú távon is jó lehet. A legtöbb játékosunk annyira fiatal, h nyugodtan építhetnek rájuk hosszú távon. Úgy gondolom, h Mourinho lehet az, aki visszavezetheti őket az európai elitbe. Szép hagyomány, h mostanában kiesnek mindig a BL nyolcaddöntőben, de erre nyugodtan mernék nagy pénzben fogadni, h idén megszakad. És ezt sok év után először érzem így. Tavaly sokan biztosra vették a továbbjutásukat, én messze nem, talán van aki emlékszik, 40 százalékot adtam a Lyonnak. De idén, így, h most már kb. lehet látni, h kik lehetnek csoport 2.-ok, és lehetséges ellenfeleik, nem hinném, h vkitől is tartaniuk kéne.
Nagyon várom már a meccsünket velük, szvsz világ jelenlegi 2 legjobb formában lévő csapata fog összecsapni. Úgy gondolom, h ha bajnokok akarunk lenni, akkor győznünk kell, de legalábbis ki semmikép nem kaphatunk. Utóbbi esetben hiába mondanák, h ez is csak egy meccs volt, meg, h messze még a vége stb..., de ha az El Clasico után 4 pont lesz az előnyük, akkor azt mondom, h szinte biztos, h bajnokok lesznek.
Ezzel nagyon egyet tudok érteni.Hosszú távról viszont csak akkor beszélek,ha mondjuk Mourinho nem lép le 2 év után,ha megnyerte velük a Bl-t és a bajnokságot.De abban egyetértek,hogy ez a madrid nem a régi,amellett,hogy eredményesek még nézhetően is fociznak.Ennek ellenére úgy gondolom,hogy idén behúzzuk a bajnokságot,bár valahol örülnék,ha nem és megelőznének minket,mert az arra sarkallná a vezetőket,hogy nem jó irányba haladunk erősítések terén.,