Eddig vártam a véleményemmel a madridi igazolásokkal kapcsolatban, úgy gondolom, hogy ez az az idő, ami után látni, hogy mi lesz egy játékossal.
Ezek után kijelenthető, hogy a nyár legnagyobb nyertese a Madrid az igazolásokkal, annyi sikertelen után sajnos.
Dí María-t ugye sokan zsákbamacskának tartották, köztük én is.A srác bárkit lefut, szinte az összes csele bejön, forintos labdákat ad, majdnem tökéletes a játéka.
Carvallho, ugye már bizonyított, rutinos védő, sztem a PL után reggeli neki ez a bajnokság, ami sztem látszik is.(Vételárban hagy ne hasonlítsam össze a Csigával, mert sztem sírva fakadnánk...)
Özil, sztem az egész nyár legnagyobb igazolása.Tulajdonképpen nem is kell indokolni, úgy gondolom, hogy aki látott, min egy madrid meccset idén.Egyszerűen szenzációs.Bár nem gondoltam volna...
Khedira-ra se let sztem panasz, sokat fut , labdákat szerez.Sztem ő is nagyszerű.
Sztem az elmúlt 10 év legnagyobb El Classico-ja lesz idén, két teljesen egyforma taktikával és játéktudású játékosokkal.
Remélem mi leszünk a jobbak még így is.