Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nekem 1.6os dual procim, 256os nvidia videókártyám, 2gb ramom van és tökéletesen elfut.csabooo írta:nekem lenne egy iciripiciri kérdésem
szóval volna egy régebbi típusú gépem, az új mellé isde azt inkább másra használjuk, mindegy.. szóval a régebbi kb. 5 éves és azon még a GTA San Andreas elég jól elfutott rajta, szerintetek a GTA 4-et elbírná ? szerintem már nem, de kituggya...
.. hmm ?
Hmm az ciki. De 1 próbát megér. Ha nem lesz jó akkor karácsonyra ramot kérek a mikulástóldaffy írta:ez alapján a nemre szavazok,de próbáld meg
ez alapján a nemre szavazok,de próbáld megMessiFan írta:Aztakutyafáját megint!:D
Megjelent a cod legújabb része? Nem is tudtam. Jó hogy megnéztem ezt a topicot. Már szedem is mert a legutóbbi 3 részt 2x vittem végig mert annyira imádom.
Szerintetek 1 giga rammal fog menni a gépemen leggagyibb grafikán?:D
Jaja, nekem is bejön. Csak rövid, az a baj.socio66 írta:ez az új james bond játék valami mocskosul jó.
pedig nem igazán vettem komolyan,gondoltam a cod előtt jó lesz egy kis időtöltésnek,de nagyon alábecsültem.
elképesztő akciójelenet vannak benne,mintha a filmben szerepelnék.
csekkoljátok,ha még nem tettétek és előtte egy gépigényt is nézzetek mert az sem gyenge.
próbáld meg kikapcsolni a netetcsababarca írta:Ezt írja ki nekem hibának:
Steam must be running to play this game.
Mit kell csinálni?
socio66 írta:ez az új james bond játék valami mocskosul jó.
pedig nem igazán vettem komolyan,gondoltam a cod előtt jó lesz egy kis időtöltésnek,de nagyon alábecsültem.
csekkoljátok,ha még nem tettétek és előtte egy gépigényt is nézzetek mert az sem gyenge.
http://www.youtube.com/watch?v=XuyWAdFhAgYsocio66 írta:ez az új james bond játék valami mocskosul jó.
Én a Farcry 2-vel vagyok így. Az egy nem tetszett, mert rúl irreális volt, de a második rész annál jobb.socio66 írta:ez az új james bond játék valami mocskosul jó.
Akinek nem inge...szajko írta:Már mióta... én már végig is nyomtam.L.Messi 10 írta:nCore-on fent van Xbox-ra a Call Of Duty 7- Black Ops
Már mióta... én már végig is nyomtam.L.Messi 10 írta:nCore-on fent van Xbox-ra a Call Of Duty 7- Black Ops
kivéve amikor bayPerrero írta:Nem gulf az öböldaffy írta:...
"a kalózöbölben már kapható"Perrero írta:Ugye majd PCre is jönL.Messi 10 írta:nCore-on fent van Xbox-ra a Call Of Duty 7- Black OpsNemsokára HAWX 2
nemcsabooo írta:nekem lenne egy iciripiciri kérdésem
szóval volna egy régebbi típusú gépem, az új mellé isde azt inkább másra használjuk, mindegy.. szóval a régebbi kb. 5 éves és azon még a GTA San Andreas elég jól elfutott rajta, szerintetek a GTA 4-et elbírná ? szerintem már nem, de kituggya...
.. hmm ?