Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Főleg hogy a napokban néztem, a legnagyobb különbségű győzelem a Clásicok történelmében (legalábbis wikipedia szerint) 1943 Madrid-Barca 11-1, jó lenne visszaadni azt.P.U.Y.O.L. írta:A számok alapján 11-1re is nyerhetnénk nem?
Vagy 11:11P.U.Y.O.L. írta:A számok alapján 11-1re is nyerhetnénk nem?
egyúttal téged is megvédtelek, hogy ne törődjenek az aváddal, nem az a lényeg (max ha nagyon sértő az ITTENIEKRE NÉZVE,akkor levesszük), hanem a hszeid, és amíg azok rendben vannak nincs gond.zsírosdeszka írta:Nem szóltam.

ááááá...bár ki tudnám tenni pár képemet ami tényleg iritálo...ez szerintem kis angyali kép!csakhát itt már szolni se lehet mert tisztelet a kivétel nagy a barca-madrid szeretet itt,éshát megsértődnek az emberek!ez nem piszkálodásként irtamzsírosdeszka írta:Nem szerettem volna visszatérni a már lecsengett vitára, de barcamania88 avatarja inkább irritáló, mint az enyém. Mind1. Elfogadom, nincs ezzel semmi baj, csak engem se piszkáljon senki az avatarom miatt.Idézet:
zsirosdeszka ezt neked szánom.olvasgatom már egy ideje a komentjeidet,tényleg egy korekt gyerek vagy és senkit nem bántasz meg és jókat is irsz,ez eddig rendben is lenne.de a barca-s testvéreim nevében és védelmében szólok most,mit vártál?rm cimer világit,ami elég ok arra hogy valaki idegbe jöjön tőle.tudod sokféle ember van és ez valakiből azt váltja ki hogy te itt csak fikáskodásból vagy itt.remélem továbbra is korekt csávó leszel,de légyszi vedd le azt a cimert ránk való tekintettel,mert nem rád de arra nem vagyunk kiváncsiak.ui:bizonyitsd be hogy te is teszel az ügy érdekében és ha nem lesz ott hidd el hogy másképen viszonyulnak majd hozzád a barca tesók.
Ne haragudj, de nem veszem le. Nem "fikáskodásból" vagyok itt. A 21. században szíve joga mindenkinek annak szurkolni akinek akar. A Madridistán sok embernek van Barcelonás avatarja (pl.:ellenoldal, danialves) és nem zavar senkit. Az lenne a gáz, ha olyan avatarom lenne, hogy pl. egy Barca címer lenne áthúzva vagy ilyesmi. Ekkor megérteném a kérést. De ilyet nem tennék sohasem. Továbbra is megpróbálok még"korrektebb csávó" lenni. És elengedni a szemem mellett a bántó megjegyzéseket. Köszönöm a véleményed.
Én javasolni akartam, hogy inkább törölni kéne azt a hsz-t a viták elkerülésére, de inkább átsiklottam fölötte.sjd írta:de mégis megtettedzsírosdeszka írta: Nem szerettem volna visszatérni a már lecsengett vitára,
le is ugattuk a srácot aki fikázta az avádat, most ezt veled is megtegyük?zsírosdeszka írta:de barcamania88 avatarja inkább irritáló, mint az enyém.![]()
egyébként úgy gondolom h az igazán sértő avákat a moderátorok intézik anélkül is h mi jeleznénk nekik
de mégis megtettedzsírosdeszka írta: Nem szerettem volna visszatérni a már lecsengett vitára,
le is ugattuk a srácot aki fikázta az avádat, most ezt veled is megtegyük?zsírosdeszka írta:de barcamania88 avatarja inkább irritáló, mint az enyém.
Egy szóval sem írtam hogy nem voltak veszélyesek!messideco írta:A tavaly nem voltak veszélyesek? Nem sokon múlott a bajnoki cím sorsaBarcaman14 írta: Úgy gondolom hogy a Real jóval nagyobb veszély lehet mint tavaly.

Nem szerettem volna visszatérni a már lecsengett vitára, de barcamania88 avatarja inkább irritáló, mint az enyém. Mind1. Elfogadom, nincs ezzel semmi baj, csak engem se piszkáljon senki az avatarom miatt.Idézet:
zsirosdeszka ezt neked szánom.olvasgatom már egy ideje a komentjeidet,tényleg egy korekt gyerek vagy és senkit nem bántasz meg és jókat is irsz,ez eddig rendben is lenne.de a barca-s testvéreim nevében és védelmében szólok most,mit vártál?rm cimer világit,ami elég ok arra hogy valaki idegbe jöjön tőle.tudod sokféle ember van és ez valakiből azt váltja ki hogy te itt csak fikáskodásból vagy itt.remélem továbbra is korekt csávó leszel,de légyszi vedd le azt a cimert ránk való tekintettel,mert nem rád de arra nem vagyunk kiváncsiak.ui:bizonyitsd be hogy te is teszel az ügy érdekében és ha nem lesz ott hidd el hogy másképen viszonyulnak majd hozzád a barca tesók.
Ne haragudj, de nem veszem le. Nem "fikáskodásból" vagyok itt. A 21. században szíve joga mindenkinek annak szurkolni akinek akar. A Madridistán sok embernek van Barcelonás avatarja (pl.:ellenoldal, danialves) és nem zavar senkit. Az lenne a gáz, ha olyan avatarom lenne, hogy pl. egy Barca címer lenne áthúzva vagy ilyesmi. Ekkor megérteném a kérést. De ilyet nem tennék sohasem. Továbbra is megpróbálok még"korrektebb csávó" lenni. És elengedni a szemem mellett a bántó megjegyzéseket. Köszönöm a véleményed.

Nem mindenhol, van ahol hétfő-szombat intervallumban 12 óráznak emberek, pl itthon elég sokan. Vagy hétfőtől-péntekig éjszakások. Nagyon sok ilyet ismerek. Persze az tény, hogy nekik az ottani viszonyokat kell elsősorban figyelembe venni. Inkább ne lássa pár ember Eu-ban, mintsem, hogy baj legyen a biztonsággal, ne adj Isten valakinek bántódása legyen (ez csak sztereotípia, mielőtt valaki beleköt). Szóval megértem a hatóságokat, a lényeg, hogy jó meccs legyen.zsírosdeszka írta:Ez lehet így van, de ugyanakkor nem mindenhol hétfő-péntek időintervallumban dolgoznak. Mind1. A lényeg, hogy jó meccs legyen. (És győzzön a Madrid 6:7 arányban...Figyelmen kívül hagyod azt a tömérdek embert Európában(és ez sokszorosa azoknak akik spanyolban nézik a meccset) aki a meló miatt vagy nem tud elmenni a barátokhoz vagy ha el is tud meccs után rohanhat haza.) Bár ezt nem képzelem el egy Mourinho-féle csapattól.
Ez lehet így van, de ugyanakkor nem mindenhol hétfő-péntek időintervallumban dolgoznak. Mind1. A lényeg, hogy jó meccs legyen. (És győzzön a Madrid 6:7 arányban...Figyelmen kívül hagyod azt a tömérdek embert Európában(és ez sokszorosa azoknak akik spanyolban nézik a meccset) aki a meló miatt vagy nem tud elmenni a barátokhoz vagy ha el is tud meccs után rohanhat haza.

Figyelmen kívül hagyod azt a tömérdek embert Európában(és ez sokszorosa azoknak akik spanyolban nézik a meccset) aki a meló miatt vagy nem tud elmenni a barátokhoz vagy ha el is tud meccs után rohanhat haza.zsírosdeszka írta: A hétfői El Classicoval nincs semmi gond. Kevesebb bevétele lesz vasárnap vagy szombat este a kocsmáknak Spanyolország szerte, viszont hétfőn este több. Tőlem akár most is kezdődhetne 5 perc múlva. Az igazi szurkolónak tök mind1, hogy dolgozik vagy sem, otthon van-e vagy sem, megoldja. A hangulatomon meg nem változtat. Nekem mindegy, hogy pl. mikor kef***k egy jót, reggel, délbe vagy este, attól még lehet ugyanolyan élvezetes...
Azért a választás is fontos dolog, ez érthető.A mérkőzést végül a katalóniai parlamenti választásokkal nem kívánták egy időpontban tartani biztonsági okokból, ezért esett a választás a hétfői napra.
Csak az igazság hogy kis túlzással a kutyát nem érdekelné ha a Clasicó megy közbenzsírosdeszka írta:Azért a választás is fontos dolog, ez érthető.A mérkőzést végül a katalóniai parlamenti választásokkal nem kívánták egy időpontban tartani biztonsági okokból, ezért esett a választás a hétfői napra.
Szerintem nem kell ezt felfújni. Az ő dolga. Besértődött ennyi.Érdeklődnék (nem provokáció!), az alábbi felvételen látható viselkedés mennyire illik bele a Barca filozófiájába (nem az első ilyen eset), illetve a barca drukkerek körében mennyire tulajdonítható humornak, főleg Pique oly zseniális humorának.
http://www.marca.com/2010/11/11/futbol/ ... 67851.html
Azért a választás is fontos dolog, ez érthető.A mérkőzést végül a katalóniai parlamenti választásokkal nem kívánták egy időpontban tartani biztonsági okokból, ezért esett a választás a hétfői napra.

Igaz. Ilyen szempontból mondjuk a szombat lett volna messze a legjobb. A még szomorúbb az, h sztem ezzel sok embernek elvették a lehetőségét, h megtudják nézni a meccset.Capon írta:Ja és hogy a hétfői CLÁSICO-ra is reagáljak. Szerintem emberek milliói elől vették el azt a lehetőséget, hogy baráti társaságban nézzék a mérkőzést.

Nálam ezek a számok: 38, 32, 30. Szóval sztem is mi vagyunk az esélyesebbek, de nem annyival, mint nálad.daffy írta:
szerintem sem. az én tippem: barca 45%,x 35%,real 20%
nem nagyon van értelme udvariaskodni,ha az én állításom bizonyul jónakmessideco írta:daffy: ezt most udvariasságból írtad, vagy így is gondolod?