Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
lapozz vissza egy oldalt, és keresd meg a hsz-emsjay írta:Megvettem a Black Ops-ot.
Szerintetek míért laggol a Multy game?
Ati HD4550, E5200 Intel Dual Core 2,5 ,2gb ram, (ami szerintem a valódi ok, az a rendszer: Vista Ultimate 64 bit)
attól a szerverrel még mindig lehet gond, próbálkozz be máshol issjay írta: A pingemmel semmi gond. 30-40- max 55-60 fps-em van.
A pingemmel semmi gond. 30-40- max 55-60 fps-em van.sjd írta:ja, így már máscsababarca írta:lelkes segítőimnek üzenem,hogy sikerült beröffenteni a black opst.
Csupán annyit kellett tennem,hogy a crack mappából az összes dolgot át kellett húzni a játék mappájába,nem csak a .exe fájlt.![]()
mondtam h te rontottál el vmit![]()
(bocs, de ez azt hittem, hogy alap, hogy mindent átmásolsz)
sjay: neted, szerver is lehet a baj, nem feltétlenül a géped a hibás
ja, így már máscsababarca írta:lelkes segítőimnek üzenem,hogy sikerült beröffenteni a black opst.
Csupán annyit kellett tennem,hogy a crack mappából az összes dolgot át kellett húzni a játék mappájába,nem csak a .exe fájlt.
sjd írta:skidrow verziód van?csababarca írta:
a többiről nem sok jót hallottam, és ott lehet is baj a crackkel
sjd írta:nekem ez párszor előjött a korábbi részeknél, de mind1ik hallgatott a nem-recsababarca írta:
szóval a hiba az ön készülékében van
kungfu pandamessideco írta:Valaki tud valami jó kung-fu/karate szerepjátékot? Nem muszáj szerepjáték legyen, csak a témája legyen ilyen...
Neten keressél.csababarca írta:Vezérlőpulton keresztül lehet frissíteni?vagy neten keressek drivert?
szajko írta:Frissítsd a videó karid...csababarca írta:...
Frissítsd a videó karid...csababarca írta:...
daffy írta:akkor töltsd le és indítsd el a steam nevű programot,végül is az a hiba az üzenet szerint,de minden esetre meglepcsababarca írta: Nem lett jó,bár már nem írja ki,egyszerűen csak nem indítja el.
Most kipróbálok egy másik verziót,mert azt nem hiszem,hogy a gépem nem bírja. Az új bond,és az új moha is simán megy rajta.
akkor töltsd le és indítsd el a steam nevű programot,végül is az a hiba az üzenet szerint,de minden esetre meglepcsababarca írta: Nem lett jó,bár már nem írja ki,egyszerűen csak nem indítja el.
Most kipróbálok egy másik verziót,mert azt nem hiszem,hogy a gépem nem bírja. Az új bond,és az új moha is simán megy rajta.
daffy írta:próbáld meg kikapcsolni a netetcsababarca írta:Ezt írja ki nekem hibának:
Steam must be running to play this game.
Mit kell csinálni?