Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ügyes srác az biztos. DE még nagyon fiatal, nagyon sok minden kell ahhoz, h egy jó játékos legyen az ilyen fiatalokból. Ilyen tehetség elég sok van, de elég kevésből lesz ismert futballista.ZS10 írta: Jean Marie Dongou -
Azért ezzel az "új ..."-al vigyáznék. Már sok mindenkire használták ezt a jelzőt és nem sok esetben lett jó vége. Pl Gai-ra is mondták h új Messi, és már nincs is a klubnál. Vagy Gio-ra hogy új Ronaldinho, és hát ő se nagyon váltotta meg a világot (persze ez inkább volt az ő hibája).ZS10 írta:A katalán sajtó szerint meg van az új Messi! A 15 éves kameruni Jean Marie Dongou-ról van szó, aki 3 évvel idősebb korosztályban szerepel a Juvenileknél és szvsz rövid időn belül a világ legjobb csatára lesz. Fizikálisan, gyorsaságban, technikailag is hihetetlen a srác. A helyzetkihasználás sokak szerint Ronaldóhoz (brazil) hasonlít. Legutoljára 3-at gurított az Espanyolnak.
http://www.youtube.com/watch?v=JDS8ArkIlnI
http://www.youtube.com/watch?v=ZUryZEVVz0Q
Jean Marie Dongou -
Legyen inkább új Eto'o mert ő is kameruniZS10 írta:A katalán sajtó szerint meg van az új Messi! A 15 éves kameruni Jean Marie Dongou-ról van szó, aki 3 évvel idősebb korosztályban szerepel a Juvenileknél és szvsz rövid időn belül a világ legjobb csatára lesz. Fizikálisan, gyorsaságban, technikailag is hihetetlen a srác. A helyzetkihasználás sokak szerint Ronaldóhoz (brazil) hasonlít. Legutoljára 3-at gurított az Espanyolnak.
http://www.youtube.com/watch?v=JDS8ArkIlnI
http://www.youtube.com/watch?v=ZUryZEVVz0Q
Jean Marie Dongou -
Thiago-val kapcsolatban annyit hozzáfűznék, h szerencsés a spanyol futball, h a brazil apuka (Mazinho) ott telepedett le, így a fia hamarosan csatlakozik a világbajnok kerethez is remélhetőlegpalesz77 írta:Sí sí sí!!!gygerike írta:Nem véletlenül a kedvenc játékosomAzt hiszem palesz is hasonló véleményen van
Elképeszt a srác
Korai összehasonlítani Fabregassal , de mindenki mondja hogy Fabre még csak 23 és már milyen jó. Thiago 19 és várja az ember hogy hozzá kerüljön a labda. Fabre volt esélyed , eljátszottad
Üdv Thiago
Január legjobb igazolása lesz:D
Én már méltattam őt a Spanyol Kupa topicban, úgyhogy itt inkább csak Jonathant szeretném egy kicsit gyászolni. Hogy Keita végigtolja a meccset, és ő egy percet nem játszhat... Na ez elkeserítő volt. Azért egy Ceutát képesek lettünk volna megverni a Thiago-Masch-Jonathan középpályával, ebbe 100%-ig biztos vagyok. Még jobban is játszottunk volna, mert nem csak Thiago osztott volna forintos zsugákat - Masch mellet.
Ezért kicsit pipa vagyok most Pepre, de az ifik remekül szerepeltek, grat nekik még egyszer!
u.i.: Remélem bejön a jóslatod...
Ez igaz. De ha mégis elég jó teljesítményt nyújt a harmadosztályban, és mikor a nagy csapatnál helyet kap, akkor is jó, akkor talán megérdemli a lehetőséget, még akkor is, h mikor idehozták semmi komoly céljuk nem volt vele, nem?sjd írta:ja, csak nem mind1 h 17 évesen igazolt az utánpótlásképzésbe, vagy 22 évesen a 3adosztálybaLionel85 írta:Attól még a tehetsége meglehet nem?Függetlenül attól, hogy igazolt vagy nem.
ja, csak nem mind1 h 17 évesen igazolt az utánpótlásképzésbe, vagy 22 évesen a 3adosztálybaLionel85 írta:Attól még a tehetsége meglehet nem?Függetlenül attól, hogy igazolt vagy nem.
Attól még a tehetsége meglehet nem?Fecooo írta:Pedro saját nevelés volt, Nolito meg nemLionel85 írta:Pedro is bőven múlt 20 ha jól tudom, amikor feljött a nagyokhoz. Tulajdonképpen már ott volt, hogy elküldik, de Pep kitartott mellette.
Pedro saját nevelés volt, Nolito meg nemLionel85 írta:Pedro is bőven múlt 20 ha jól tudom, amikor feljött a nagyokhoz. Tulajdonképpen már ott volt, hogy elküldik, de Pep kitartott mellette.
ő még csak 21 volt, amikor ilyen szinten elkezdett játszogatni a nagyoknál 08/09ben, az a 3 év azért különbségLionel85 írta:Pedro is bőven múlt 20 ha jól tudom, amikor feljött a nagyokhoz. Tulajdonképpen már ott volt, hogy elküldik, de Pep kitartott mellette.
Nem is tudtam, h már 24 éves. Ettől függetlenül ki lehetne próbálni a felnőttek között. Nyilván nem ő fogja a világot megváltani, de ki tudja, lehet, h egy jó cserecsatár válna belőle.sjd írta:24 évesen nem tudom milyen tehetség lehetne még benne, amit eddig nem vettek észreLionel85 írta: Nagy tehetség, remélem hosszabbítanak vele és kivárja a szerepét majd.
Meg azért nem kell elélveznünk a tegnapi meccse után, ő ezeknél egy szinttel komolyabb csapatoknak ver gólokat rendszeresen
Kíváncsi lennék mire megy egy első osztályú csapat ellen, de azt fenntartom, h ennyi idősen nincs sok jövője az első csapatnál, és ennek megfelelően keresni kéne egy igazi tehetséget (az más kérdés, h nincs senki a helyére, épp ezért a bizalmamat egyelőre élvezi)
Azt nem tudtam, hogy ennyi idős, azt gondoltam, van vagy 18sjd írta:24 évesen nem tudom milyen tehetség lehetne még benne, amit eddig nem vettek észreLionel85 írta: Nagy tehetség, remélem hosszabbítanak vele és kivárja a szerepét majd.
Meg azért nem kell elélveznünk a tegnapi meccse után, ő ezeknél egy szinttel komolyabb csapatoknak ver gólokat rendszeresen
Kíváncsi lennék mire megy egy első osztályú csapat ellen, de azt fenntartom, h ennyi idősen nincs sok jövője az első csapatnál, és ennek megfelelően keresni kéne egy igazi tehetséget (az más kérdés, h nincs senki a helyére, épp ezért a bizalmamat egyelőre élvezi)
24 évesen nem tudom milyen tehetség lehetne még benne, amit eddig nem vettek észreLionel85 írta: Nagy tehetség, remélem hosszabbítanak vele és kivárja a szerepét majd.
Nolito tiszta Messi-felépítés. Egyik helyzeténél azt hittem, hogy Messi az, csak a közelítésnél láttam, hogy Nolito. Remélem egyszer a játéka és hajazni fog rá. Nagy tehetség, remélem hosszabbítanak vele és kivárja a szerepét majd. És Pepnek is többet kéne számítania rá és a többiekre, ha már ennyire vékony a keret. Nem Xavit vagy a többi sztárt kell agyonjátszatni, hanem szépen megadni a fiataloknak is a lehetőséget, ahogy idény elején ígérte!Capon írta:Tegnap Nolito kapcsán jutott eszembe megint elnézve daliás termetét, hogy nálunk a támadó(b) stílusú játékosok mind valami pincsitenyészetből jönnek vagy én nem tudom. Pedro már már kosaras termetnek számít a mostani fiataljaink között akik a nagy csapatban is megfordulnak ezeken a támadó(b) posztokon. Oké hogy jó fociznak de azért ez elég érdekes.
Sí sí sí!!!gygerike írta:Nem véletlenül a kedvenc játékosomAzt hiszem palesz is hasonló véleményen van
Elképeszt a srác
Korai összehasonlítani Fabregassal , de mindenki mondja hogy Fabre még csak 23 és már milyen jó. Thiago 19 és várja az ember hogy hozzá kerüljön a labda. Fabre volt esélyed , eljátszottad
Üdv Thiago
Január legjobb igazolása lesz:D