FC Barcelona 10/11

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Hány kupát nyer idén a csapat?

Minden sorozatot elbukunk
27
7%
Bajnokság vagy BL meglesz
127
32%
Duplázni fogunk
127
32%
Sima tripla
94
24%
Hala Madrid?! :D
17
4%

Szavazatok száma: 392
bali 15
Director del Fútbol

2010.11.13. 13:32:14

Néztem egy pár videót Affelayról, én úgy kb Özil szintnek tartom, nem semmi a dinamikája. És ahogy néztem nemigazán a középpályán játszott. A széleken futott fel. A holland bajnokság nemigazán mérvadó mint tudjuk, egyre kevesebb tehetség jön onnan. Jelenleg Elia és Affelay mondható ígéretesnek. Egy haverom eléggé komolyan foglalkozik a labdarugással és volt próbajátékon pár éve az ajaxnál. Azt mesélte hogy a hollandok teljesen rááltak az erős nagy termetű játékosokra, a technikum kihaló félben van. Sok a favágás a pályákon.
Amúgy a 442 magazin azt írja hogy a már sikerült is megállapodni.
Mikaos
Director del Fútbol

2010.11.13. 13:03:57

Nem feltétlenül Thiago helyzetét veszélyezteti (legalábbis remélem), hiszen Afellay bal és jobbszélsőként is bevethető. Sőt, árnyék-ék is lehet, tehát 4 posztra is jó az irányító kp-val együtt.
Szerintem a szélső helyek kiadóak nálunk inkább, mivel igazából csak Villa-Messi-Pedro tudnak játszani valamelyik szélen, de hát ők sem játszhatnak állandóan.

Egyébként Afellay szerintem egy elég jól cselező és dinamikus játékos, akinek a passzai is rendben vannak. És kezd gólerős is lenni. Talán az arca kicsit nagy, de -gondolom- a Messi-vel való találkozástól majd kisebb lesz :)
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.11.13. 12:48:26

Én pedig teljesen elégedett leszek ha jön, sőt örülök is neki 8)
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Barca_10
Entrenador del Barça

2010.11.13. 12:33:30

LG írta: Először is, ettől még nem biztos, h több mint egy tucat játékos. Nem nézek holland bajnokságot, de abból ítélve, h mennyi gól esik, van egy sejtésem, h milyen az ottani csapatok védelme. Lehet, h itt Spanyolországban lövő helyzetekig sem nagyon jutna. Különben is, nálunk mindenki teljesen elfelejt lőni, Rijkaard óta csak szökő évente szerzünk távoli lövésből gólt, holott jó lövőink voltak/vannak.
Ibra is lökött párat30-ról.

Attól függetlenül,hogy rúgott egy pár gólt 25-ről még nem biztos,hogy itt is fog.Keita is milyen gólokat lőtt anno a Sevillában,itt pedig nem emlékszem góljára ami ne az ötösön belül született volna.Ibráról is mindenki azt tartotta,hogy nagylövő,itt egy 30-ról bevarrt szabadrúgásgólja volt a Zaragoza ellen: http://www.youtube.com/watch?v=G6yEgmfIuwQ
“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
ab1daL
Director del Fútbol

2010.11.13. 12:30:29

palesz77 írta:
ab1daL írta:Azért ez a srác olyanokat akasztott 20-ról 25-ről, jobb- illetve bal lábbal, hogy talán több mint egy tucatjátékos. :roll:
Pont ez az a tulajdonság, ami a Barcába kell! Ibra is lökött párat30-ról... Szóval én Afellayt itt szélsőknét tudnám elképzelni. És akkor nem Ininek kéne ott pazarolnia a tehetségét. Mert kreativitás terén Thiago már most jobb Ibrahimnál, mindegyiknek láttam pár meccsét, és hogy őszinte legyek, a Holland nem ad olyan eszméletlen zsugákat mint Thiago - igen, ezt csak pár meccs alapján ,de ennyi idő alatt is le lehet szűrni, hogy mennyire kreatív valaki... Mondjátok ha rosszul mondom, de szerintem nem olyan nagy zsugakirály Afellay. De szélsőnek viszont jó lenne, gyors és jól cselez, plusz a PSV-ben is úgy kezdte... De szerintem nem fog jönni amúgy

Azért technikailag tényleg rendben van a gyerek...
Igen, én is ezt mondom, ha szélen kéne játszani ott játszik, ha középen akkor ott. Szélen mégegyszer mondom, van Messi, Villa, Pedro, és tulajdonképpen készen vagyunk. Amugy én is Thiagot preferálom, de ennyi pénzért próbáljuk meg!
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.11.13. 12:26:17

Az igaz, h anyagilag megérné, de nekem akkor sem kéne, sem ő, sem más. Én is azokkal értek egyet, akik szerint Thiagonak kéne jóval több lehetőséget adni. Aztán ha gyenge lenne, amit én őszintén megmondom, h nagyon kétlek, akkor ráérnénk elgondolkodni, h jöjjön vki.
Azért ez a srác olyanokat akasztott 20-ról 25-ről, jobb- illetve bal lábbal, hogy talán több mint egy tucatjátékos.
Először is, ettől még nem biztos, h több mint egy tucat játékos. Nem nézek holland bajnokságot, de abból ítélve, h mennyi gól esik, van egy sejtésem, h milyen az ottani csapatok védelme. Lehet, h itt Spanyolországban lövő helyzetekig sem nagyon jutna. Különben is, nálunk mindenki teljesen elfelejt lőni, Rijkaard óta csak szökő évente szerzünk távoli lövésből gólt, holott jó lövőink voltak/vannak.
Ibra is lökött párat30-ról.
Csak nem nálunk.
Csinálja meg egy tétmeccsen, egy komoly ellenfél ellen, és akkor kalapot emelek. De engem edzésen bohóckodással nem lehet meggyőzni.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2010.11.13. 12:22:56

ab1daL írta:Azért ez a srác olyanokat akasztott 20-ról 25-ről, jobb- illetve bal lábbal, hogy talán több mint egy tucatjátékos. :roll:
Pont ez az a tulajdonság, ami a Barcába kell! Ibra is lökött párat30-ról... Szóval én Afellayt itt szélsőknét tudnám elképzelni. És akkor nem Ininek kéne ott pazarolnia a tehetségét. Mert kreativitás terén Thiago már most jobb Ibrahimnál, mindegyiknek láttam pár meccsét, és hogy őszinte legyek, a Holland nem ad olyan eszméletlen zsugákat mint Thiago - igen, ezt csak pár meccs alapján ,de ennyi idő alatt is le lehet szűrni, hogy mennyire kreatív valaki... Mondjátok ha rosszul mondom, de szerintem nem olyan nagy zsugakirály Afellay. De szélsőnek viszont jó lenne, gyors és jól cselez, plusz a PSV-ben is úgy kezdte... De szerintem nem fog jönni amúgy

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára palesz77 2010.11.13. 12:26:24-kor.
ab1daL
Director del Fútbol

2010.11.13. 12:15:08

Azért ez a srác olyanokat akasztott 20-ról 25-ről, jobb- illetve bal lábbal, hogy talán több mint egy tucatjátékos. :roll:
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Katalán88
Capitá del Barça

2010.11.13. 10:29:57

Én nem szeretem Afellay-t, de ettől még beválhat, ennyi pénzért főleg!
Mi Dzsudzsit 2 milka euróért adtuk el a PSV-nek...
Kép
albicelesteX
A Vadász

2010.11.13. 10:28:55

Szerintem is is lesz Nyáron Fabregas visszatér 2. :D Afellay-al nincs bajom nem is igazán ismerem őt,de ezekkel a holland bajnokságból érkezőkkel mindig vannak fenntartásaim.Engem hidegen hagy,hogy mi lesz vele,nagy lóvét nem bukhatunk,ha jön ha nem akkor meg semmit,viszont,ha jön és mondjuk jó lesz akkor valaki kárát látja majd ennek ott középen. :D
Kép
kristop
Entrenador del Barça

2010.11.13. 10:22:49

pastore tízszer annyiba kerülne, mint afellay, kábé fabregas körüli ára lenne, akkor meg lehet a legtöbben inkább cesc mellett döntenének.
detabarca
Capitá del Barça

2010.11.13. 10:17:15

Pastore jó gyerek, elég régóta lájkolom már, de télen biztos nem jön és félek, hogy nyárra el lesz felejtve a neve. Valószínűbbnek tartom a Fabregas komédia újabb epizódját. És amíg mi töketlenkedünk, addig más csapatok levadásszák az értékes árut a piacról...
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!

"A sportok királya a labdarúgás, a Barcelona meg a labdarúgás királya!"
(Johan Cruyff)
bali 15
Director del Fútbol

2010.11.13. 10:02:48

Az előttem szólókkal egyetértek mert minek egy 24 éves közepes szintű játékos a Barcába ha van egy már-már berobbanni készülő Thiagonk?
Nehéz lesz úgy berobbanni hogy lehetőséget sem kap. Láttam már őt U 20-as meccseken de a Barcába annyira kevésszer hogy nem tudok pontos képet alkotni róla. Felőlem jöhet Affelay, de én még mindig Pastoret favorizálnám. :?
messideco
Presidente del Barça

2010.11.13. 09:53:15

Emberem vagy. Szerintem reális ára 8-10 millió között mozog.
A transfermarkt 10-et ír. 2-4 millió aprópénz ebben az esetben...
Kép
"And my heart will leave you never."
bence-barca
Llegenda del Barça

2010.11.13. 09:29:11

Am szerintem mindenféle képen jó igazolás lenne. Ha nem jön be akkor is tíz fölött biztos tovább tudnánk passzolni és akkor meg plusszal adnánk el :)
kristop
Entrenador del Barça

2010.11.13. 09:25:25

ne feledjük el, hogy affelay csak az utóbbi időben játszik a pálya közepén, nem vagyok biztos benne, hogy csak és kizárólag középre jönne és mondjuk nem a bal/jobb szélen használnánk majd többet, ha jön. abban viszont biztos vagyok, hogy nem keita elől venné el a lehetőséget. keita a középpálya stabilizációja miatt játszik sokat, szóval, hogyha ezt szeretné pep, akkor nem rakná be affelayt helyette. meg amúgyis szerelmes belé.

ez az egész amúgy már cáfolva van, ezért nem is vettem komolyan, de ez az utazás kicsit elbizonytalanított most.

én amúgy bírom őt régóta, ő egy cr bé verzió, de pont ezért nemhiszem, hogy kellene nekünk, még ennyiért se. ő futni tud üres területre, meg lőni. na, itt igazából egyikre se lesz túl sok lehetősége.

viszont ami biztos, pep az ígyis - úgyis hülye lesz :D ha nem igazoljuk le, akkor vékony a keret, olcsó lett volna és mégse hozzuk, nálunk isten lett volna, ezért nem nyerünk a végén semmit. ha viszont hozzuk akkor meg minek, itt van thiago, nyáron fabregas is.. és ha nem jön be, akkor pedig egyértelmű volt, hogy béna lesz, újabb elrontott igazolás, csak a hülye nem látja :D
Barcaman14
Director del Fútbol

2010.11.13. 09:09:57

Kicsit meglepett ez a hír Afellay-ról, de látom nem vagyok egyedül! Nem si tudom mit gondoljak. A PSV meccseit majd heti rendszerességgel követem Dzsudzsi miatt, és nem mondhatnám hogy túlságosan szimpatikus játékos lenne Afellay. Előnye az hogy gyors és azért elég technikás is. Viszont nem túlzottan szimpatikus játékos, és elég önző is.
Nem is tudom hogy van-e szükség most rá. Tény hogy Thiago még nem biztos van anniyra érett játékos, hogy a meccsek többségén pályára lépjen, de a meccsek többségén úgyis Xavi fog játszani. Amikor pedig hiányzik majd, simán megoldja Thiago szvsz. És a jövő karmesterét is benne látom.
A vkp posztra is vannak ketten Masch és Busi. Utóbbi alapember, míg előbbi is renndkívül jó teszi a dolgát. Ezenkívül van egy Keitánk akivel komolyan számol Pep, és persze Iniesta. Nem sok értelmét látom most egy középpályás igazolásnak!
Ugyanakkor ha valóban 5 milla alatt el tudnánk hozni, akkor még talán elnézném itt! :roll:

Összességében szerintem nem szükséges most az érkezése!
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
MessiFan
Llegenda del Barça

2010.11.13. 08:13:54

Attól tartok ha érkezik télen Affelay akkor jövő nyáron már menne is. Mert ő teljesen más felfogásban játszik a PSV-ben mint mondjuk itt Ini és hát nem hinném hogy sokat játszana. Maximum ha ne adjisten lesérülne Keita.
Az előttem szólókkal egyetértek mert minek egy 24 éves közepes szintű játékos a Barcába ha van egy már-már berobbanni készülő Thiagonk?
detabarca
Capitá del Barça

2010.11.13. 05:48:07

Én se vagyok elájulva tőle. Dzsudzsi miatt, ha tehetem megnézem a PSV meccseit és valóban tucatnak tűnik a srác. Tiagóban sztem nagyobb potenciál van, de úgy látszik 3 milliót megér a Barcának egy kis lutri.
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!

"A sportok királya a labdarúgás, a Barcelona meg a labdarúgás királya!"
(Johan Cruyff)
Bogika87
Jugador d'estrella

2010.11.13. 01:38:55

Oh...hát ez egy igen érdekes címlap lesz... :roll: :roll:
Kép
Isten/Pep Hozott Afellay?!? :shock:
¡¡¡ Boti, boti, boti Madridista qui no boti!Salude los Campeones!!!
¡¡¡ Copa,Lliga i Champions!!!
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2010.11.13. 00:52:21

SuperMessi írta:Én is inkább Dzsudzsit hoznám helyette még ha 2x annyiba is kerül, vagy Özilt kellett volna nyáron szvsz de Pep tudja. Ha jönni fog kíváncsian várom mire lesz majd képes.
Dzsudzsák teljesen halott lenne itt. Semmi értelme, stílusra már. Beível, balszélső bal lábbal, sokszor önző, annyira nem erős földön, helyezkedése klasszikus szélsőhöz hasonlít inkább, amit itt igazából a szélső hátvéd lát el.

Amúgy nekem nem kéne a kp-ra igazolás télen. Thiago remekel és Fabregasért még mindig bejelentkeznék. 3-4 (Xavi is öregszik) ilyen kvalitású középpályás bőven elég kell, hogy legyen.
SuperMessi
Capitá del Barça

2010.11.13. 00:20:54

Én is inkább Dzsudzsit hoznám helyette még ha 2x annyiba is kerül, vagy Özilt kellett volna nyáron szvsz de Pep tudja. Ha jönni fog kíváncsian várom mire lesz majd képes.
bali 15
Director del Fútbol

2010.11.12. 23:19:56

Miért kell megint a fiatalok elől elvenni a helyet?
Ennyi erővel küldjük el Villa-t mert Nolito útjába áll. :roll:
menczel
Entrenador del Barça

2010.11.12. 23:12:47

sjd írta:
Sanama írta:Miért kell megint a fiatalok elől elvenni a helyet?
Bőven megelégednék ha csak Keita elől venné el a helyet :roll: [-o<
Mi bajod Keitával? Robotol, dolgozik, nem pofázik ha padon van. Az a bajod vele, hogy az edző túl sokszor rakja be a csapatba? Think about it.
nyalesz
Jugador del Barça

2010.11.12. 23:07:05

Valaki nem tudja hol találom a mostani csapatfotót? :oops:
Lezárt