ne feledjük el, hogy affelay csak az utóbbi időben játszik a pálya közepén, nem vagyok biztos benne, hogy csak és kizárólag középre jönne és mondjuk nem a bal/jobb szélen használnánk majd többet, ha jön. abban viszont biztos vagyok, hogy nem keita elől venné el a lehetőséget. keita a középpálya stabilizációja miatt játszik sokat, szóval, hogyha ezt szeretné pep, akkor nem rakná be affelayt helyette. meg amúgyis szerelmes belé.
ez az egész amúgy már
cáfolva van, ezért nem is vettem komolyan, de ez az utazás kicsit elbizonytalanított most.
én amúgy bírom őt régóta, ő egy cr bé verzió, de pont ezért nemhiszem, hogy kellene nekünk, még ennyiért se. ő futni tud üres területre, meg lőni. na, itt igazából egyikre se lesz túl sok lehetősége.
viszont ami biztos, pep az ígyis - úgyis hülye lesz

ha nem igazoljuk le, akkor vékony a keret, olcsó lett volna és mégse hozzuk, nálunk isten lett volna, ezért nem nyerünk a végén semmit. ha viszont hozzuk akkor meg minek, itt van thiago, nyáron fabregas is.. és ha nem jön be, akkor pedig egyértelmű volt, hogy béna lesz, újabb elrontott igazolás, csak a hülye nem látja