Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
LG írta: Először is, ettől még nem biztos, h több mint egy tucat játékos. Nem nézek holland bajnokságot, de abból ítélve, h mennyi gól esik, van egy sejtésem, h milyen az ottani csapatok védelme. Lehet, h itt Spanyolországban lövő helyzetekig sem nagyon jutna. Különben is, nálunk mindenki teljesen elfelejt lőni, Rijkaard óta csak szökő évente szerzünk távoli lövésből gólt, holott jó lövőink voltak/vannak.Ibra is lökött párat30-ról.
Igen, én is ezt mondom, ha szélen kéne játszani ott játszik, ha középen akkor ott. Szélen mégegyszer mondom, van Messi, Villa, Pedro, és tulajdonképpen készen vagyunk. Amugy én is Thiagot preferálom, de ennyi pénzért próbáljuk meg!palesz77 írta:Pont ez az a tulajdonság, ami a Barcába kell! Ibra is lökött párat30-ról... Szóval én Afellayt itt szélsőknét tudnám elképzelni. És akkor nem Ininek kéne ott pazarolnia a tehetségét. Mert kreativitás terén Thiago már most jobb Ibrahimnál, mindegyiknek láttam pár meccsét, és hogy őszinte legyek, a Holland nem ad olyan eszméletlen zsugákat mint Thiago - igen, ezt csak pár meccs alapján ,de ennyi idő alatt is le lehet szűrni, hogy mennyire kreatív valaki... Mondjátok ha rosszul mondom, de szerintem nem olyan nagy zsugakirály Afellay. De szélsőnek viszont jó lenne, gyors és jól cselez, plusz a PSV-ben is úgy kezdte... De szerintem nem fog jönni amúgyab1daL írta:Azért ez a srác olyanokat akasztott 20-ról 25-ről, jobb- illetve bal lábbal, hogy talán több mint egy tucatjátékos.
Azért technikailag tényleg rendben van a gyerek...
Először is, ettől még nem biztos, h több mint egy tucat játékos. Nem nézek holland bajnokságot, de abból ítélve, h mennyi gól esik, van egy sejtésem, h milyen az ottani csapatok védelme. Lehet, h itt Spanyolországban lövő helyzetekig sem nagyon jutna. Különben is, nálunk mindenki teljesen elfelejt lőni, Rijkaard óta csak szökő évente szerzünk távoli lövésből gólt, holott jó lövőink voltak/vannak.Azért ez a srác olyanokat akasztott 20-ról 25-ről, jobb- illetve bal lábbal, hogy talán több mint egy tucatjátékos.
Csak nem nálunk.Ibra is lökött párat30-ról.
Csinálja meg egy tétmeccsen, egy komoly ellenfél ellen, és akkor kalapot emelek. De engem edzésen bohóckodással nem lehet meggyőzni.Azért technikailag tényleg rendben van a gyerek...
Pont ez az a tulajdonság, ami a Barcába kell! Ibra is lökött párat30-ról... Szóval én Afellayt itt szélsőknét tudnám elképzelni. És akkor nem Ininek kéne ott pazarolnia a tehetségét. Mert kreativitás terén Thiago már most jobb Ibrahimnál, mindegyiknek láttam pár meccsét, és hogy őszinte legyek, a Holland nem ad olyan eszméletlen zsugákat mint Thiago - igen, ezt csak pár meccs alapján ,de ennyi idő alatt is le lehet szűrni, hogy mennyire kreatív valaki... Mondjátok ha rosszul mondom, de szerintem nem olyan nagy zsugakirály Afellay. De szélsőnek viszont jó lenne, gyors és jól cselez, plusz a PSV-ben is úgy kezdte... De szerintem nem fog jönni amúgyab1daL írta:Azért ez a srác olyanokat akasztott 20-ról 25-ről, jobb- illetve bal lábbal, hogy talán több mint egy tucatjátékos.
Nehéz lesz úgy berobbanni hogy lehetőséget sem kap. Láttam már őt U 20-as meccseken de a Barcába annyira kevésszer hogy nem tudok pontos képet alkotni róla. Felőlem jöhet Affelay, de én még mindig Pastoret favorizálnám.Az előttem szólókkal egyetértek mert minek egy 24 éves közepes szintű játékos a Barcába ha van egy már-már berobbanni készülő Thiagonk?
Dzsudzsák teljesen halott lenne itt. Semmi értelme, stílusra már. Beível, balszélső bal lábbal, sokszor önző, annyira nem erős földön, helyezkedése klasszikus szélsőhöz hasonlít inkább, amit itt igazából a szélső hátvéd lát el.SuperMessi írta:Én is inkább Dzsudzsit hoznám helyette még ha 2x annyiba is kerül, vagy Özilt kellett volna nyáron szvsz de Pep tudja. Ha jönni fog kíváncsian várom mire lesz majd képes.
Ennyi erővel küldjük el Villa-t mert Nolito útjába áll.Miért kell megint a fiatalok elől elvenni a helyet?
Mi bajod Keitával? Robotol, dolgozik, nem pofázik ha padon van. Az a bajod vele, hogy az edző túl sokszor rakja be a csapatba? Think about it.sjd írta:Bőven megelégednék ha csak Keita elől venné el a helyetSanama írta:Miért kell megint a fiatalok elől elvenni a helyet?![]()