Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az nála a gólöröm, nem?lui1698 írta:Széttárta a karját, annyi.
Látványosan nem. Széttárta a karját, annyi.Leomessi14 írta:Orult Ibra a goljanak? :roll:Marmint golorom formajaban?
nyilván,igen. gondolom annyi jegyet kapnak a milanosok, amennyit egy idegenbeli meccsre is.LM10 írta:Itt az Inter-Milan meccs. Az lenne a kérdésem, hogy mi az előnye a papíron otthoni csapatnak? Gondolom aki otthon van, annak van ott a több szurkolója,nem?
....MichaaBee írta:Jobb egy mázlista banda, mint egy bundás banda, én azt mondom...messideco írta:A tkm. tele van a Romaval. Két tizenegyessel megveri a Laziot, most meg tizenegyesből egyenlítenek a Juve ellen. Ekkora mázlista bandát![]()
Jobb egy mázlista banda, mint egy bundás banda, én azt mondom...messideco írta:A tkm. tele van a Romaval. Két tizenegyessel megveri a Laziot, most meg tizenegyesből egyenlítenek a Juve ellen. Ekkora mázlista bandát
csak vezetett, mert az előbb a Capitano szabadrúgásába kézzel ért Pepe, a tizit meg belőtte a mestermessideco írta:És vezet a Juve a Roma ellen. Iaquinta 35'
Azon mennyit röhögtem te istenFernando írta:Imádtam, kicsit pont azért is!Sose felejtem el az "Ave Caesar" (hát persze) gólörömét.
Én rühellem az Inter, Fiorentina-s vagyok olaszba, meg picit Samp-os és Lazio-s.Fecooo írta:az interesek a Lazionak, a többiek a Romának drukkolnak, általában ez szokott lenni a trend
természetesen csak a győzelmet vagyok hajlandó elfogadni, szóval:
FORZA ROMA!