Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Köszi az infót, nem baj, ha nem ott dől el, de az a pálya sztem méltóbb egy szezonzárónak.piton írta: Kralo jövőre Brazíliában zárul a szezon! De az nem biztos h mindig az utolsó futamon fog eldőlni a VB!
Ez se újszerű dolog, szerintem már hónapok óta meglett beszélve, én látok benne realitást, de haggyuk. Visszatérve, hogy Alo-nak nem lehet könnyű, hát Webbernek meg még inkább nem.... Belülről végignézni ezt az egészet... Kell hozzá gyomor.LM10 írta:Emberek! Egy sumi fan haverral vitatkozok. Azt mondja csalt a Red Bull a szárny állásával, és ezért nyomorultak...Ki-mit hallott erről?
Nem éppen találó a hasonlat. A fociban nincs technikai tényező, minden magán a játékosokon múlik. Láthattuk, hogy a Renault-ok mit tudtak az egyenesekben, és ahol előzni lehetett volna ott mindig megvolt az a pici előnye Petrovnak, ami kellett, e mellé még szépen is ment.Fernando írta:Körülbelül bennem is ilyen érzések kavarognak. A Mallorca pedig a satbil 10. helyén állna az utolsó forduló előtt...socio66 írta:grat vettelnek,elég fura hogy ő a bajnok,dehát ez van.
alonso kezében ott volt minden,de nem tudott vele élni,ezután a legkevésbé petrovot kell megtalálni szerintem.
ez kb. olyan mintha a barca egy fordulóval a vége előtt vezetné a tabellát és elég lenne egy döntetlen mondjuk a mallorca ellen,de kikapnánk.
na mindegy,grat vettelnek mégegyszer.
Körülbelül bennem is ilyen érzések kavarognak. A Mallorca pedig a satbil 10. helyén állna az utolsó forduló előtt...socio66 írta:grat vettelnek,elég fura hogy ő a bajnok,dehát ez van.
alonso kezében ott volt minden,de nem tudott vele élni,ezután a legkevésbé petrovot kell megtalálni szerintem.
ez kb. olyan mintha a barca egy fordulóval a vége előtt vezetné a tabellát és elég lenne egy döntetlen mondjuk a mallorca ellen,de kikapnánk.
na mindegy,grat vettelnek mégegyszer.
Te aztán tudsz azonosulni a kedvenceddel.ozsimiki írta:Sebastian Vettel The World Champion 2010
Teljesen megérdemeltem, összes pechje ellenére, a legjobb helyre került.
korrekt leszek,és csak ennyit írok: Vettel fanok örüljenek kulturáltan![]()
Végére még egy kis mutogatás Alotól, na így teljes az év
Yolanda be cool - we no speek americano (asszemzola8787 írta:Gratulálok Vettelnek, teljes mértékben megérdemli !!!![]()
Milyen zenére nyomták a Red Bull istállóban?:D:D
L.Messi 10 írta:Német, nem? (vagy az csak Vettelnek szólt?)albicelesteX írta:A Red Bull-nak melyik himnusz szólt?Vagyis milyen nemzethez tartozik a konstruktőr?
Német, nem? (vagy az csak Vettelnek szólt?)albicelesteX írta:A Red Bull-nak melyik himnusz szólt?Vagyis milyen nemzethez tartozik a konstruktőr?
rögtön a futam elején bejött a safety car, néhányan bementek kerékcserére, így Rosberg és Petrov Alonso elé került, utóbbi annyira visszafogta Alonsot, h az előttük haladó Kubica kiautózott egy kerékcserényi időt és ő is Alonso elé került...visca el barca írta:nem igazán követem az f1-et, most is csak a legvégét néztem... le irna nekem vki h alonsoek mit benaztak h csak 7. lett?