Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Köszi. Erre voltam kíváncsi, de most akkor felteszek még1 kérdést. Ha 5-4-1-et játszom, akkor szerintetek melyik csatáromat játszassam? Van egy 22 éves remek gólszerzésű, gyenge átadású és megfelelő pontrúgású csatárom és egy 34 éves megfelelő gólszerzésű, kiemelkedő átadású és ragyogó pontrúgású csatárom. Meg van egy 3. is, de az annyira nem érdekes, mint ez a 2.13l4cks!d3 írta:az 5-4-1-t ajánlom bajnoki meccsekre ! Neked a védelem edzése a fontos és csak úgy tudod kihasználni a maximum kapacitást, ha 5 védőt játszatsz, szal ez alap ! Mivel a középpálya sokkal meghatározóbb mint a támadósor én így inkább az 5-4-1-t javasolnám ellenben az 5-3-2-vel !Barcaman1993 írta:Srácok Ti milyen felállással játszotok? Csak azért kérdezem, mert védekezést edzek és van 10 védőm. Szerintetek megéri 5-3-2-őt játszani bajnoki és 5-4-1-et barátságos meccsen? Vagy teljesen értelmetlen 3 kpval játszani bajnokin?
az 5-4-1-t ajánlom bajnoki meccsekre ! Neked a védelem edzése a fontos és csak úgy tudod kihasználni a maximum kapacitást, ha 5 védőt játszatsz, szal ez alap ! Mivel a középpálya sokkal meghatározóbb mint a támadósor én így inkább az 5-4-1-t javasolnám ellenben az 5-3-2-vel !Barcaman1993 írta:Srácok Ti milyen felállással játszotok? Csak azért kérdezem, mert védekezést edzek és van 10 védőm. Szerintetek megéri 5-3-2-őt játszani bajnoki és 5-4-1-et barátságos meccsen? Vagy teljesen értelmetlen 3 kpval játszani bajnokin?
Jelenleg én is 4-4-2-őt játszok bajnokin és barátságos meccsen 4-3-3 vagy 3-4-3 volt. Csak akkor gólszerzést edzettem most meg védekezést. Remélem érthető amit mondok.messideco írta:Én 4-4-2 és 4-3-3 között váltogattam, egyértelműen a kétcsatáros szisztéma volt jobb. Próbáld ki, szerintem megéri
Egyet kell hogy értsek Bee-vel, mert én is stadion húztam, meg 2-3 játékost vettem, és hopp...--> már is -80 millába futottam bele!!!:S Egyetlen megoldás van az elején: egy jó edzőt veszel 53 misiért, és az általad edzeni kívánt posztra veszel 3-5 17 éves játékost edzeni! Ha vki nem ezt csinálja, akkro majdnem tuti bukó, vagy pár szezont elpazarol...xdMichaaBee írta:Isten őrizz, hogy a stadionhoz nyúlj! Rengeteg kezdő elköveti ezt a hibát és utána csődbe megy. A lehető legrosszabb dolog az elején a stadion építés, mert drága és csak akkor van értelme, ha egymást követő hazai meccseken 2-3 alkalommal mindig megtelik.csabooo írta:valaki el magyarázná mi a bánatért nem fogadja el a Menedzserképzőnél a Felhasználói Adatokat ? Millió egyszer próbáltam már, és nem tudom mi lehet a baja... ? talán hogy Erdélyből máshogy kell meg adni az adatokat vagy mi ?:@ már nagyon kezd az agyamra menni.. most amire lenne egy kis pénzem, hogy a stadionomat építsem erre nem engedi mert el kell végezzem ezt a 'mit is' ?...valaki aki tudja mi lehet a baja kérem írjon!
Isten őrizz, hogy a stadionhoz nyúlj! Rengeteg kezdő elköveti ezt a hibát és utána csődbe megy. A lehető legrosszabb dolog az elején a stadion építés, mert drága és csak akkor van értelme, ha egymást követő hazai meccseken 2-3 alkalommal mindig megtelik.csabooo írta:valaki el magyarázná mi a bánatért nem fogadja el a Menedzserképzőnél a Felhasználói Adatokat ? Millió egyszer próbáltam már, és nem tudom mi lehet a baja... ? talán hogy Erdélyből máshogy kell meg adni az adatokat vagy mi ?:@ már nagyon kezd az agyamra menni.. most amire lenne egy kis pénzem, hogy a stadionomat építsem erre nem engedi mert el kell végezzem ezt a 'mit is' ?...valaki aki tudja mi lehet a baja kérem írjon!
Egyébként a meccset szerdán kell lekötni, igaz?MichaaBee írta:Nincs ebből harag, amúgy sincs sok esélyünk.Én sem adom fel a védőim átadását egy ilyen meccs miatt, ráadásul nekem még gyengébb is a TS-em, mint neked a dupla-mots miatt.
![]()
Nincs ebből harag, amúgy sincs sok esélyünk.ElBartimaeus írta:...
Ha már láttad, akkor mi a kérdés?fanbarca írta:MichaaBee írta:Na jó, azért ezt már én is láttam ...fanbarca írta:Jaj de jó! Extrával én is tovább mentem! Hogy lehet?
Am van aki kiveszi?
Na jó, azért ezt már én is láttam ...MichaaBee írta:"Extra feljutás engedélyezésefanbarca írta:Jaj de jó! Extrával én is tovább mentem! Hogy lehet?
A feljutások és kiesések az utolsó bajnoki mérkőzés után történnek meg. A botcsapatok azonban mindig a bajnoki rendszer legalsó csoportjába lesznek visszasorolva. Ez azt jelenti, hogy a feletted lévő osztályban is megüresedhetnek helyek, amikor a botokat visszasorolják.
Itt tudod beállítani, hogy szeretnél-e ilyen módon feljutni, ha erre lehetőséged adódik. Senki sem fog külön értesíteni arról, hogy lehetőséged van élni az extra feljutással, ezt előre át kell gondolnod, és ennek megfelelő beállitást alkalmaznod.
A beállítást a szezon folyamán bármikor megváltoztathatod, egészen az utolsó bajnoki mérkőzés kezdetéig (ameddig meccsutasításokat is ki lehet adni). "
Áhhhá! Kössz!MichaaBee írta:Csillag a neved mellé = támogatói szolgáltatás.L.Messi 10 írta:És azt hogyan?MichaaBee írta:Kell szerezni egy csillagot a neved mellé.![]()
Csillag a neved mellé = támogatói szolgáltatás.L.Messi 10 írta:És azt hogyan?MichaaBee írta:Kell szerezni egy csillagot a neved mellé.![]()
És azt hogyan?MichaaBee írta:Kell szerezni egy csillagot a neved mellé.L.Messi 10 írta:Valaki legyen szíves segíteni (az is jó ha a Súgó-t linkel):
Hogyan kell a csapatomnak mezt és címert csinálni?![]()
Kell szerezni egy csillagot a neved mellé.L.Messi 10 írta:Valaki legyen szíves segíteni (az is jó ha a Súgó-t linkel):
Hogyan kell a csapatomnak mezt és címert csinálni?
"Extra feljutás engedélyezésefanbarca írta:Jaj de jó! Extrával én is tovább mentem! Hogy lehet?
Feljutottál.Barcaman1993 írta:Nyertem 6-0-ra. Így első idényemben a VIII. osztályban 2. lettem. A csatárom gólkirály lett 13 góllal. Viszont ezt írja: 2010-11-13
A csapat extra feljutással került magasabb osztályba. És a szurkolók célkitűzése: az első négyben lenni. Ezek szerint följutottam VII. ligába vagy maradtam VIII-ban? Erre jó lenne egy válasz.