Javaslom töltsd le a Sopcast programot, és azon nézd a meccseket. Kíváló minőség, és nem akadozik. (Egyébként azért lehet az akadás, mert rengetegen nézik ott...)barcalaci84 írta:Miért lehet az , hogy az utóbbi időben állandóan megakadnak nálam a veetle tv-s jó minőségú adások?
a felkészülési meccseket ott néztem , akkor még teljesen jó volt , de az utóbbi időben mindig megakad a veetle...
valószínűleg este is meg fog akadni , pedig most tökéletesen megy minden csatorna...
Távkapcsoló a kézben - Internetes meccsnézés, streamek
-
- Jugador d'estrella
Miért lehet az , hogy az utóbbi időben állandóan megakadnak nálam a veetle tv-s jó minőségú adások?
a felkészülési meccseket ott néztem , akkor még teljesen jó volt , de az utóbbi időben mindig megakad a veetle...
valószínűleg este is meg fog akadni , pedig most tökéletesen megy minden csatorna...
- LM10
- Director del Fútbol
Köszi szépen, majd este megnézem ezeket a dolgokatLionel85 írta:A lényeg: minél nagyobb a bitráta, annál jobb a minőség. Minden oldalon, akár rojadirecta, akár myp2p, ki van írva minden adó mellett, mekkora az adott bitráta. 800-1000 vagy afölött már igencsak élvezhető minőségben vannak a meccsek.LM10 írta:Srácok. Elegem van abból, hogy mikor Barca meccset nézek a neten, legalább 20x kell a meccs alatt linket találnom....tud valaki olyan jó programot, vagy más megoldást ajánlani, ami megoldja a problémámat? Előre is köszi!
Én egyedül a Hercules elleni meccsünket néztem TV minőségben az asszem Vettle volt(vagy mi).
Én is így keresem őket, plusz a lejátszóm, amit szeretek, az a Sopcast. Emellett persze a Veetle is ad jó minőségű meccseket és szerencsére ma már egyre több adó is. Az orosz vagy román csatornák pedig általában nagyon jó minőségben adnak, tehát ezeket is érdemes figyelni, mert sokszor adnak BL-meccset.
Remélem tudtam valamennyit segíteni.

- Lionel85
- Llegenda del Barça
A lényeg: minél nagyobb a bitráta, annál jobb a minőség. Minden oldalon, akár rojadirecta, akár myp2p, ki van írva minden adó mellett, mekkora az adott bitráta. 800-1000 vagy afölött már igencsak élvezhető minőségben vannak a meccsek.LM10 írta:Srácok. Elegem van abból, hogy mikor Barca meccset nézek a neten, legalább 20x kell a meccs alatt linket találnom....tud valaki olyan jó programot, vagy más megoldást ajánlani, ami megoldja a problémámat? Előre is köszi!
Én egyedül a Hercules elleni meccsünket néztem TV minőségben az asszem Vettle volt(vagy mi).
Én is így keresem őket, plusz a lejátszóm, amit szeretek, az a Sopcast. Emellett persze a Veetle is ad jó minőségű meccseket és szerencsére ma már egyre több adó is. Az orosz vagy román csatornák pedig általában nagyon jó minőségben adnak, tehát ezeket is érdemes figyelni, mert sokszor adnak BL-meccset.
Remélem tudtam valamennyit segíteni.

- LM10
- Director del Fútbol
Srácok. Elegem van abból, hogy mikor Barca meccset nézek a neten, legalább 20x kell a meccs alatt linket találnom....tud valaki olyan jó programot, vagy más megoldást ajánlani, ami megoldja a problémámat? Előre is köszi!
- Lionel85
- Llegenda del Barça
http://rojadirecta.com/neobarca írta:Sziasztok!
Tud valaki adni egy linket amin tudnám nézni az Inter-Milant?
Nincsen sajnos Digim...
vagy
http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=93852&part=sports

-
- Director del Fútbol
http://verlaliga.blogspot.com/vlxe írta:Ha valaki tud adjon egy jó streamet a Barca meccshez! Végigzongoráztam már az összes rojadirectás linket, de semmi se jó :S
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Basszus kerestem egy csomó helyen, de továbbra sem tudom hol lehetne nézni! Valaki?Barcaman14 írta:Tudna valaki adni nekem egy használható linket a Loki-ZTE mecshez?! Fontos lenne, köszi!

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Tudna valaki adni nekem egy használható linket a Loki-ZTE mecshez?! Fontos lenne, köszi!

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
sziasztok
sajna nem tudom nezni a sportklubbot ma, tudna vki egy használható linket dobni????
köszi
hajrá srácok...
sajna nem tudom nezni a sportklubbot ma, tudna vki egy használható linket dobni????
köszi
hajrá srácok...

én cak azt nem értem hogy a BL meccs közvetítését mé kelett így elszarni...a TV2őn inkább adná mind a 2 napon így nézhetné egész Magyarország...nemúgy mint a DigiSporttal...így kiesik háromnegyed Magyarország szerdán a nézettségből
- miihii
- KHAL
Elméletileg ITT megtalálod.Azért elmélet,mert nekem vmiért sehogy sem akar elindulni semmi,de néhányan már sikerrel jártak veleriboo írta:Tiszteletem!
Egy buta, ám annál lényegesebb kérdésre várok választ valamelyik mélyen tisztelt fórumozótól.
A "sport m " névre hallgató frenetikus csatornára létezik stream egyáltalán; vagy csak én nem bukkanok rá semmiféle online megfelelőjére???
Amennyiben van ilyen, s tudtok is róla, mondjátok el nekem légyszives a titok nyitját... mert ba*ssza a csőrömet, hogy nem találok semmitse!![]()
Üdv: riboo

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
-
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Tiszteletem!
Egy buta, ám annál lényegesebb kérdésre várok választ valamelyik mélyen tisztelt fórumozótól.
A "sport m " névre hallgató frenetikus csatornára létezik stream egyáltalán; vagy csak én nem bukkanok rá semmiféle online megfelelőjére???
Amennyiben van ilyen, s tudtok is róla, mondjátok el nekem légyszives a titok nyitját... mert ba*ssza a csőrömet, hogy nem találok semmitse!
Amennyiben van ilyen, s tudtok is róla, mondjátok el nekem légyszives a titok nyitját... mert ba*ssza a csőrömet, hogy nem találok semmitse!

Több, mint egy klubb...
- Messidona10
- Entrenador del Barça
Hát jó, aki ilyen előnyös helyzetben van, hogy digije is van, annak elég jóFecooo írta:én tv-n nézem...Messidona10 írta:Hát én egyszerűen sehol nem tudom nézniMiért nem lehet tvben adni...

én tv-n nézem...Messidona10 írta:Hát én egyszerűen sehol nem tudom nézniMiért nem lehet tvben adni...
- Messidona10
- Entrenador del Barça
Hát én egyszerűen sehol nem tudom nézni
Miért nem lehet tvben adni...

Jééééj megy! Köszi srácok 

Lionel Messi - El Mejor
>I belong to Jesus<
- Messidona10
- Entrenador del Barça
Nekem ezen sem megy...fcbarca0827 írta:http://tv.stream.com.ru/
Most kivételesen elindult.Lehet ezzel a linkkel rázúdítom egész Magyarországot a Barca meccsre, és meg is pusztul a link, de legalább jó lesz a lelkiismeretem.
![]()
(Mozillával indult.)
- fcbarca0827
- Director del Fútbol
http://tv.stream.com.ru/
Most kivételesen elindult.
Lehet ezzel a linkkel rázúdítom egész Magyarországot a Barca meccsre, és meg is pusztul a link, de legalább jó lesz a lelkiismeretem.
(Mozillával indult.)

Most kivételesen elindult.

Lehet tudtomon kívül, valahonnan letöltöttem?Fecooo írta:http://port25.technet.com/pages/windows ... nload.aspx
ezt töltsétek le és mehet a linkemen a nézés

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fcbarca0827 2010.11.02. 20:53:09-kor.
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Nekem ezen az oldalon Soha nem indul el. Kell hozzá valamit letölteni, vagy mi?
szerk.: ja oké, töltöm is...

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bree 2010.11.02. 20:51:15-kor.

Lionel Messi - El Mejor
>I belong to Jesus<