Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Úgy beszél, mintha ismeretlen lenne Mourinho, ő meg nyert volna akár 1 db kupát is. Azért Pep vagy szinte bármelyik más edző sokkal kulturáltabban, burkoltabban mondta volna el a véleményét. Mivel az edző ilyen, ez a fajta mentalitás átragadt a játékosaira is. Az ilyenek miatt pedig történhetnek a sérülések. Itt van az edző felelőssége. Mourinho oda szokott szólogatni, de nem ilyen stílusban, és a játékosainak nem célja a másik szétrúgása.„Nem kedvelem Mourinhót, és csak annyit mondok neki az arcába: ki a franc ez a csávó? Az egyik lehetőség, hogy viccelt, de rossz vicc volt, a másik, hogy egy álmodozó, a harmadik pedig - és én ezt hiszem -, hogy komolyan gondolta, de ez esetben egy gazember és egy rossz kolléga. Ha rajtam múlna, bedobnám a gijóni ultrák közé.

Én elsősorban nem a szabálytalanságokra gondoltam, amikor ergo "elismertem" a Sporting játékát (annak ellenére, hogy nagyon nem ezért a stílusért szerettük meg a focit3.Miért volt ennyire kemény ez a Gijon? rossz meccset néztem? Sevilla, Bilbao ők fognak madridék ellen keményen játszani. De majd nézd a Barca-Espanyolt 19x csak 1félidőbe fognak szabálytalankodni.Canna mondaná erre, hogy legyetek férfiak ne színészkedjetek....
A Barcás kollégával csak egyetérteni tudok:Ronaldo no comment.
1.nem neked írtammadridronie írta: Ehhez csak ennyit fűznék hozzá! -->
Na ezt nem tudom miből szűrted le. De inkább ne kezd el magyarázni, egyszerűen nem erre gondoltam és kész, csak a hozzászólásaitok alapján írtam.A real kifejezetten rosszul játszott, és kész. És a legtöbben ezt is írták, szieszta mondanivalója mégis úgy hangzik mintha a legtöbben úgy gondolnák, hogy a Gijon gyönyörű játékkal érdemelte volna a 3 pontot, és csak azért tudott gólt lőni a madrid mert a kapus szemébe sütött a nap.
hát ugye a pontokat a győzelmekre adják,így kár mélyebb vitába szállni a "ki érdemelte meg jobban" témában. tény,hogy a real idei legrosszabb meccse volt,de ez van...3pont és kész.Andris írta:Teljesen komolyan gondolom amit mondtam.
A real kifejezetten rosszul játszott, és kész. És a legtöbben ezt is írták, szieszta mondanivalója mégis úgy hangzik mintha a legtöbben úgy gondolnák, hogy a Gijon gyönyörű játékkal érdemelte volna a 3 pontot, és csak azért tudott gólt lőni a madrid mert a kapus szemébe sütött a nap.
a hülyeséget ne akard a rivális forummal indokolni. attól,hogy nem szeretitek a realt,még lehet nyitott szemmel meccset nézni és mielőtt írnád,hogy nem gondolod komolyan...biztos vagyok benne,hogy a 80% komolyan gondoljaAndris írta:Én inkább úgylátom hogy ez nektek túráztatás.![]()
De továbbra sem értem, hogy az eurobarca fórumán miért lepődtök meg az ilyesmin.
komám, ezt a söpredék Gijont épphogy meg tudtátok verni, az meg hogy a közönségen csodálkozol, csak azt bizonyítja, hogy élő meccsen se sokat voltál, hogy meglepődsz rajta. Fele ekkora szabálytalanságnál, meg körbe fetrengi a pályát, most meg még csak meg sem simogatta a bibijét. Egyem meg a zúzáját...
Valóban nem játszottunk jól, amiben a Sportingnak igen komoly szerepe volt; rendkívül agresszíven, harcosan és szervezetten játszottak --> ez a stílus nagyon nem ízlik a Realnak, ahogy a Barcának sem szokott (illetve konkrétan nektek sem ízlett otthon pár héttel ezelőtt), ezen kár is lenne vitatkozni! Mint ahogy azt is kár vitatni, hogy melyik csapat tett ma többet a győzelemért, a számok egyértelműen önmagukért beszélnek!A mákos gól nem mákos gól, ki érdemelt győzelmet vitához annyit hozzáfűznék, hogy az "év meccsén" 1:0ra vertük mi hazai pályán a Gijónt....abszolút nem érdemeltek ma pontot a gijóniak!Lehet szervezetten, taktikusan felállva, agresszívan védekezni, s megindulni kontrára, de ma páran a Sporting játékosai közül nem focizni akartak, hanem verekedni....sok volt a fault!És nem egy kemény fajtából!Semmit nem jelent ez a meccs nyertek (sajnos, de papírforma), jövő héten is nyernek, meg remélhetőleg mi is, majd jön 29-e!!!!
Lám-lám; azért lehet itt objektív hsz-eket is olvasni (Victor_Valdes ; Bob_Marley)!daffy-nál a pont. Igazából nem tudok mit hozzá fűzni. Mi is nyertünk már így. Nyertek, kész. Ez a madrid az utóbbi évek legjobb madridja, a mi feladatunk, hogy még jobbak legyünk. Hajrá barca!
Én 60%-30%-10%re. Formaidőzítésünk tökéletesnek tunik egy dolog miatt aggódom továbbra is Messi,Villa duó-n kívül nem tudom ki tud gólt rugni persze simán elég lehet. Csak magunkra kell figyelni lehető legjobb Barca várja a klasszikust és akkor nem igazán lehet félnivalónk a végeredmény miatt.csababarca írta:. De azért én 50-25-25 %-ra teszem az esélyeket. (H-D-V)
ez így igaz,de a mákos gól az én szememben a megpattanó,az öngól,a papagájrajon megpattant labda,stb. ez nem.csababarca írta:
Én ezen a meccsen csak a gólt tartom mákosnak.ami az is volt,ha a barca lő ilyet arra is ezt mondom.
Amúgy meg ez az utóbbi 2-3 év focija miatt alakult ki,hogy bemákolt győzelmekről beszélünk. Az idei évet leszámítva az előző években rengeteg olyan meccse volt a realnak,ahol közük nem volt a meccshez,de szó szerint,erre győztek valahogy.
Idén ez nem jellemző,mert uralják a meccseiket,és jobban játszanak az ellenfélnél. Viszont tényleg nem nagyon játszottak még egy igazán parázs meccset a szezonban,ami majd a Barca ellen visszaüthet. Az elmúlt hetek alapján nem félek a madridtól, jobbak vagyunk,magabiztosabbak. Ettől függetlenül egy meccsen bármi lehet. Simán benne van,hogy kikapunk. De azért én 50-25-25 %-ra teszem az esélyeket. (H-D-V)
daffy írta:írjátok itt sokan,hogy bemákolt győzelem.
az eddigi olvasataim alapján 2 lehetőség van:
-az ellenfél lefeküdt
-a real bemákolta
A Real mindig mákosan győz mi sosem. Ez az igazság...daffy írta:írjátok itt sokan,hogy bemákolt győzelem.
az eddigi olvasataim alapján 2 lehetőség van:
-az ellenfél lefeküdt
-a real bemákolta
egy kezemen meg tudom számolni,hogy hány ide sokszor írogató barca drukker van,aki nem ír ilyeneket soha.
1. az ellenfél nem fekszik le sem a real,sem a barca előtt. minden ellenfél azt játsza,amit hagy neki a csapat vagy amit tud(a spanyol ligában nem tudnak semmit)
2. bemákolt győzelem...a ziccerek kihagyása után egy belőtt gól miért mákolás? ha bemegy a 3 ziccerből 2,senki nem akadna fenn az utolsó gólon. a foci 90+ percig tart,bármilyen abban szerzett gól pont olyan fontos,mint a többi és semmit nem von le a csapat érdemeiből csak azért,mert kései találat(teszem hozzá,hogy az ellenfél is elfáradhat a meccs végére).
nem szeretném tovább nyújtani a magyarázatot,mert a lényeget úgyhiszem leírtam,sőt igaznak,jogosnak is gondolom.
respect!Buitre írta: egyébként itt a tegnapi hsz-em, csak hogy ne csináljak segget a számból...