lluisllach89 írta:
Én értem, csak valamiben nem értek egyet.
Thiago szerintem egy született tehetség, aki ahogy beáll, vagy esetleg kezdőként játszik, nagyban befolyásolja a játékot.
JDS kevésbé tehetséges(ami nem azt jelenti h ne lenne iszonyat jó) csak neki kéne egy bizonyos mennyiségű rutint szereznie.
Thiagonak szerintem enélkül is reális esélye van arra hogy beverekedje magát akár a kezdőbe.
Na most JDS a védekező feladatait szerintem nem látta el hiba nélkül, ebben Keita jobb, viszont ilyen fiatalon ennyire fegyelmezetten nem sokan játszanak.
De egyelőre rengeteg tapasztalattal tud felruházni a másodosztály is.
Ebben egyetértünk. Mármint a Thiago-Jonathan szituációban mindenképp. Thiago tényleg egy ösztönös zseni. Ilyet én még nem láttam, - Messit "csak" a 06-07-es szezonban láttam először játszani, úgyhogy róla nem tudok mit mondani -, hogy ennyire fiatalon és rutin nélkül ilyen magabiztosan megállja a helyét. Az első igazi tétmeccsén a Sevilla ellen(!!!) a csapat egyik legjobbja volt, és milyen cseleket bedobott... Őrület a gyerek. Nagy karriert jósolok neki. Dos Santos meg szerintem is egy olyan játékos, aki ha megszerzi a kellő rutint, akkor lesz csak egy nagyon profi játékos. Most még csak annak a jeleit mutatja, hogy képes azzá válni. Ezért akarnám én Keita helyett néha napján pályán látni - na meg Thiagot is -, csak ez sajna mindig elmarad...
Keita meg valóban jobb védekezésben - még

-, ezt nem vitatom. De amikor vkp-t játszott Dos Santos, ott is lehetett jeleit látni annak, hogy ez sem áll tőle távol. Szóval HA megkapta volna a lehetőséget, már nagyjából egálba lehetnének... Persze így is kevesebb labdát szerezne közvetlenül, de én azt is nézem, hogy a letámadással, védő nyomásával mennyire zavarja meg a labdatartó játékost, aki így vagy rosszul passzol, vagy olyannak, aki meg aztán elhagyja, mert ő mégrosszabb helyzetben van... Úgyhogy azért így is hasznára válna a csapatnak, mert egy pióca tud lenni a gyerek. Összefoglalva ezt a pár sort. Jonathan nagyobb hasznosságtartalommal játszana véleményem szerint, mert habár kevesebb labdát szerezne Keitánál, de nem olyan arányban, mint amennyire a Mali gyengébb nála támadásban. (remélem ez érthető

)
De a másodosztály tényleg jót tehet neki. Remélem kivárja a sorát, mert Belőle is nagy játékos válhat...
Lionel85 írta:Én Jonathanban a távoli lövéseit és lövéseinek erejét bírom. Meri átvállalni az átlövéseket és nagy a munkabírása. Nem tudom, Pep miért kerüli. Az előszezonban tetszett.
Ez meg a másik. Ebben is jobb a malinál...

(ez direkt kötözködés volt csak, nem kell komolyan venni.) Nagyon nagy durrantásokra képes a srác, ez még jól jöhet majd a jövőben. Ő lehet a Barca Scholes-ja, csak jobb - és szebb - kiszerelésben.