Victor_Valdes írta:faithnomore írta:ára miatt mindenképp megéri, furcsa is nekem hogy ilyen olcsón megválik tőle a PSV, még ha csak egy fél év van is hátra a szerződéséből
üdv itt nálunk
Ha nem engedik ennyiért, valószínűleg ingyen távozott volna... kényszer helyzetben voltak.
Ezt nem hiszem, szerintem megpróbált érte versenybe szállni olyan klub is, akiknek nagyobb szüksége van rá ( elsősorban nem sztárcsapatra gondolok), így valószínűleg 3 millánál többet is ajánlott érte. Legalábbis én ezt gondolom. A barcának mondjuk nem ér meg 10-et, de egy angol vagy spanyol erős középcsapatnak ( Liverpool

, Tottenham, Villa, tőlünk pedig Vale, Villareal, Sevilla) vagy egy portugál, német, francia "nagy" csapatnak biztosan megért volna. Gyanítom is, hogy volt, aki ajánlott érte. Csupán arról volt szó, hogy Affellayé lehetett az utolsó szó, hiszen nem kötelező neki aláírnia semmit, év végén pedig ingyen távozhat, így ő tarthatta sakkban jó értelemben a Psv vezetőségét. Az utolsó szót, hogy hová szeretne menni, ő mondhatta ki. Ez az elméletem nem tuti, de azért annál reálisabb, hogy nem volt más, aki három milliónál többet ajánl érte....