SuperMessi írta:"Nincs a láthatáron sem hozzám hasonló futballista, pillanatnyilag egyedi és ritka darabja vagyok a sportágnak. A világ legjobbjának tartom magam, a második hely nekem nem létezik".
Én ebből a két mondatból az
egyedit és
ritka darabot tudom igaznak értelmezni, a többi vicc. Hogy ő lenne a legjobb? Jah.. jól van Zlatan, bé**** vagy még mindig.. Sose leszel te a legjobb, mert sose volt és sose lesz eszed. Nem minden a pénz, az autók, házak stb.. ehhez a sporthoz ész is kell, mert arra a focistára, sportolóra néznek fel az emberek és tartanak valakinek, akiknek a gólokon, jó játékon kívül mást is tudnak adni, és az nem a nagy arc. Lehetsz egy világ legjobbja, de mégis egy hétköznapi ember, önkritikával, kellő önbecsüléssel és szerénységgel, ez mindjárt más lenne.
Nálam a világ legjobbjai között olyan emberek vannak mint Xavi, Iniesta, Messi, Puyol, Piqué, Touré..
Mondjatok közülük egy játékost is, aki olyanokat mondott, hogy én vagyok a világ legjobbja, stb.. Xavi, Puyol vagy a fiatalabb Iniesta mondott valaha ilyent? Komolyan anno picit sajnáltam, hogy elment, bár még fent tartom, hogy egy esélyt megérdemelt volna, de lassan kezdek örülni, hogy megszabadultunk ettől a 'világlegjobbjától'.