Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Roma-Bayern igen merész! Sok szerencsét.Barcaman14 írta:Ezt rakom a BL-re:
Chelsea-Zilina (0-1) H 1,38
Roma-Bayern H 1,90
Braga-Arsenal V 1,86
Hapoel-Benfica (1-0) V 2,58
300ft3770ft
Az 1. szelvényben van minden reményem!Barcaman14 írta:1.
Schalke-Bremen H 2,17
G.Berschot-Anderlecht V 1,70
Chievo-Inter V 1,95
Lecce-Samp V 2,49
200ft3580ft
2.
(1-0)Almeria-Barca V 1,68
Birmingham-Chelsea V 1,64
PSG-Caen H 1,53
Roma-Udinese H 1,71
Lens-Lyon V 2,00
200ft2880ft
3.
Toulose-Marseille V 2,38
R.Sociedad-Atletico V 2,45
Blackpool-Wolwes V 2,63
200ft3070ft
schalke szép találta volt.Ákocka írta: Szimpla megérzés, e főleg az szól mellettük, hogy még mindig kieső helyen vannak, a Werder pedig ótvarsz@r formában van. Hunti viszont jóban, és most még van egy olyan megérzésem, hogy az öreg Raul is be fog találni. Az edzőjük is már biztos vért itat velük, meg mintha olvastam volna, hogy valakit ki is tett a keretből, szóval be lehetnek feszülve. Persze simán lehet 0:0 is, de elég csábító a szorzójuk. A PSG-ben is bízom, bár nem sokszor szoktam a francia bajnokságra tenni, de most a Caen formája is PSG győzelmet sejtet. Persze a forma nem minden, és mostanában a megérzéseim csak a majdnem szelvényekre voltak jók.
természetesen csak első alkalom,de több,mint a semmi.LM10 írta:
De az csak gondolom 1.re van, hogy több lesz rajta mint amennyit feldobok,nem?![]()
PÜ-ben küldtem az e-mail címet.
De az csak gondolom 1.re van, hogy több lesz rajta mint amennyit feldobok,nem?daffy írta:őőő....nemLM10 írta: Kajak 4000-el indulok ha most küldesz nekem meghívót?![]()
küldök meghívót,regisztrálsz és feltöltesz minimum 2500ft-ot,akkor kapsz +4000ft-ot.
őőő....nemLM10 írta: Kajak 4000-el indulok ha most küldesz nekem meghívót?![]()
Kajak 4000-el indulok ha most küldesz nekem meghívót?daffy írta:feltételezem online fogadóirodát szeretnélLM10 írta:Srácok. Meguntam a tippmixet. Annyira, hogy erre a hétre már nem is csináltam. Ráállok az élő fogadásokra. Tudnátok nekem egy tuti oldalt ajánlani, ami egész korrekt?(csak mer nem írtad le)
szerintem élő fogadásokban a bwin a nyerő. ha nem vagy regisztrálva,küldök szívesen meghívót,az +4000ft neked. sok lehetőség van és számomra átláthatóbb,mint a sportingbet.
feltételezem online fogadóirodát szeretnélLM10 írta:Srácok. Meguntam a tippmixet. Annyira, hogy erre a hétre már nem is csináltam. Ráállok az élő fogadásokra. Tudnátok nekem egy tuti oldalt ajánlani, ami egész korrekt?
Szimpla megérzés, e főleg az szól mellettük, hogy még mindig kieső helyen vannak, a Werder pedig ótvarsz@r formában van. Hunti viszont jóban, és most még van egy olyan megérzésem, hogy az öreg Raul is be fog találni. Az edzőjük is már biztos vért itat velük, meg mintha olvastam volna, hogy valakit ki is tett a keretből, szóval be lehetnek feszülve. Persze simán lehet 0:0 is, de elég csábító a szorzójuk. A PSG-ben is bízom, bár nem sokszor szoktam a francia bajnokságra tenni, de most a Caen formája is PSG győzelmet sejtet. Persze a forma nem minden, és mostanában a megérzéseim csak a majdnem szelvényekre voltak jók.daffy írta:schalke milyen megfontolásból olyan biztos? egyrészt német bajnoki,ahol BÁRMI lehet és szokott is lenni,másrészt a schalke nem jobb egyértelműen a brémánál. persze attól még bejöhet,csak számomra nem tuti. tudsz valamit,amit én nem?Ákocka írta:Barca hendi, Schalke, Milan, PSG mára. De a Villarrealon is erősen gondolkodom. Vélemények?
a psg elég változó tud lenni,de otthon illene nyerniük.
schalke milyen megfontolásból olyan biztos? egyrészt német bajnoki,ahol BÁRMI lehet és szokott is lenni,másrészt a schalke nem jobb egyértelműen a brémánál. persze attól még bejöhet,csak számomra nem tuti. tudsz valamit,amit én nem?Ákocka írta:Barca hendi, Schalke, Milan, PSG mára. De a Villarrealon is erősen gondolkodom. Vélemények?
ezektől félek énis :Smessideco írta:A Mu-Chelsea párosból egyik be fog csődölni, a Real handijében nem vagyok teljesen biztos. Sok sikert!
Köszi!Mental_Theo írta:bejelöltem amik nem fognak bejönni:)
bejelöltem amik nem fognak bejönni:)Barcaman14 írta:1.
Schalke-Bremen H 2,17
G.Berschot-Anderlecht V 1,70
Chievo-Inter V 1,95
Lecce-Samp V 2,49
200ft3580ft
2.
(1-0)Almeria-Barca V 1,68
Birmingham-Chelsea V 1,64
PSG-Caen H 1,53
Roma-Udinese H 1,71
Lens-Lyon V 2,00
200ft2880ft
3.
Toulose-Marseille V 2,38
R.Sociedad-Atletico V 2,45
Blackpool-Wolwes V 2,63
200ft3070ft
Mindhárom szelvényben bőven van rizikó, de remélem legalább az egyik bejön! Vélemények?