Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én kérek elnézést. Sokszor láttam már hogy milyen jó sorozat, és kajak azt hittem, még megy a dolog...de így hogy már lement a tvben is...akkor bocsánat.ozsimiki írta:Eazzy!...
Én is megnéztem és sokkal nézhetőbb, mint a Mártírok c. szörnyűség. Asszem 1 nap alatt már 5-en mondtuk rá az utólsó kenetetkennyke04 írta:Victor_Valdes írta:Az első 4 percbe a fa.szinak fellángolt a pöcse, tutira beteg film.sjay írta: Állítólag baromi beteg film lett, majd értékelést kérünk
![]()
nagyon beteg:Victor_Valdes írta:Az első 4 percbe a fa.szinak fellángolt a pöcse, tutira beteg film.sjay írta: Állítólag baromi beteg film lett, majd értékelést kérünk
![]()
az biza, és fél óra alapján, pont olyan beteg film lett, mint mi magyarok.soadroli írta:Most nézem hogy ez a Taxidermia ez magyar alkotás.
Az első 4 percbe a fa.szinak fellángolt a pöcse, tutira beteg film.sjay írta:Állítólag baromi beteg film lettVictor_Valdes írta:
Most töltöm a Taxidermia-t, kiváncsi vagyok rá...
, majd értékelést kérünk
Ja, nekem is tetszett.Victor_Valdes írta:A kísérlet egész jó kis film volt, egyszer nézhető.
Most töltöm a Taxidermia-t, kiváncsi vagyok rá...kurdt írta:seconded. abszolút semmi értelme, a vége meg valami egészen elvetemült nagy baromságVictor_Valdes írta:Megnéztem a Mártírokat, szvsz iszonat gagyi. Nekem nagyon nem jött át.![]()
seconded. abszolút semmi értelme, a vége meg valami egészen elvetemült nagy baromságVictor_Valdes írta:Megnéztem a Mártírokat, szvsz iszonat gagyi. Nekem nagyon nem jött át.![]()
Annak örülök, hogy végre visszamennek Charmingba, mert Belfast kicsit lapos volt ahhoz képest, amit ki lehetett vna hozni belőle. (Legalábbis sztem köv részben indulnak) Otthon szokás szerint csak a baj van. Nem kezdek találgatásokba, hogy mi történhet még, mert annyiszor megtettem már, de mindig jobbat találtak ki a sorozat írói. Ja és mellékesen nagyon jó lenne, ha Trinity Ashby (Zoe Boyle) maradna vhogy a sorozatbanlui1698 írta:Sons of Anarchy S3E11
Tetszett ez a rész. Gemma milyen kemény volt az apácáknál.
Jax pont eldöntötte, hogy a klub mellett áll az apja szavaival szemben, de erre a nő belerakta a táskájába azokat a leveleket. Kíváncsi leszek, szerintem sok galiba lesz még belőle. (mondjuk, hogy Clay csinálta ki aput)
A vége meg... most meghal Tara vagy nem hal meg Tara?
Vágom én, hogy ég és föld csak azért írtam mert anno az is "beteg" filmnek lett beharangozva. "Kicsit" más a kettő. Nekem ez nagyon sok volt. Tele szokásos horrorbaromságokkal, túlzásokkal....kennyke04 írta:Azért ne hasonlítsuk már összeAfter Life, egy kellemes kis thriller semmi gyomorforgatóval csak egy kis becsapás, hogy élsz-e vagy sem+élveeltemetős de semmi több. Ennél még a Kenpark is betegebb, de az igazi beteg horrorokhoz képest, semmi, míg a Mártírok, pont hogy az egyik legbetegebb, szóval ég és föld.
Azért ne hasonlítsuk már összelui1698 írta:Megnéztem ezt a Mártírok nevezetű borzalmat.
Ezmiezmost? Ilyen ótvarfost nem mostanában láttam. (úgy kb.2 hónapja)
Betegnek beteg, nade hogy van megcsinálva. Tele van idiótaságokkal.
Ezt valahogy nem nekem csinálták.
Fernando anno beharangozta a After.Life-ot, mint beteg film. Na az egészen bejött. Mondjuk ott volt is egy Liam Neeson aki vitt egy kis színészi játékot a filmbe.
Pontozni nem pontoznám. Borzalmas, gyenge, ennyi.
Én is megakartam nézni, kösz hogy sárgával írtad, és így nem tudtam meg előre ilyeneket. (már csak azt remélem, annyira nem fontosak ezek, de hát hogy valaki meghal e vagy sem, az azért annyira nem lehet részletkérdés, aztán hátha...). El is ment a kedvem az egésztől. Illetve a többiek is, jó hogy írták amiket írtak sárgával. Vagy legalább azt böktétek volna oda, hogy aki még nem látta, annak SPOILERozsimiki írta:Végeztem a Maffiózókkal![]()
![]()
Jellemző,h mennyire tetszett, hiszen a 6évadot (86rész) letoltam két hét alatt.
És ugye átlagban 50perces részekről van szó
így is hiányozni fognak, a végén örültem,h nem halt meg Tony,bár nem kicsit aggódtam ahogy mutogatták a palikat az étteremben...bár lehet hogy teljesen a nézőkre bízták az egészet.
Syl-t nagyon sajnáltam,de akár Ő is felépülhet, Paulie megúszta teljesen, bár nagyon rezgett többször is a léc, amikor köpött pl John-éknak.
Chrisen is néztem nagyot, ezért is bírtam a sorozatot, bármit meghúztak a rendezők..
A színészek pedig egytől egyig zseniálisak voltak, amikor kellett imádtam egyiket másikat,de volt pár rész amikor ugyanazok nagyon unszimpatikusak is voltak, szóval nagyon jól játszották a szerepet.
szóval...
The Sopranos
Én is megnéztem, nálam se nyerő. Értem a film mondanivalóját, de többször is megfordult a fejemben, hogy ezt nem nézem tovább. Egy jó filmmel ilyen nem fordul6 elő. Attól még másnak lehet bejövős.lui1698 írta:Megnéztem ezt a Mártírok nevezetű borzalmat.
Ezmiezmost? Ilyen ótvarfost nem mostanában láttam. (úgy kb.2 hónapja)
Betegnek beteg, nade hogy van megcsinálva. Tele van idiótaságokkal.
Ezt valahogy nem nekem csinálták.
Pontozni nem pontoznám. Borzalmas, gyenge, ennyi.
Beszrezem őket majd szép sorjában kösz a tippetsjay írta:Pl ezekJunior Gong írta: És mi volna az?
nem sokat láttam még ezek közzül -Taxidermia + Cannibal Holocaust - de nekem a Mártírok betegebb... Másfél éve láttam am, mi törpént most, hogy felkapott lett?sjay írta:Pl ezekJunior Gong írta: És mi volna az?