Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Messi miért csak kettő?Piqué írta:Ma kivételesen sima Almeria elleni meccset várok.A tippem 0:3 messi2,iniesta![]()
hát a spanyol nyelvtudásom elég gyatra...Fecooo írta:a Berti által írt kezdő nem volt még hivatalos, a hivatalos kezdőt 2 perccel később írtam
Örülök hogy ez lett a kezdő. Mascherano mostanában nagy formában van,remélem ma nem hibázik.soadroli írta:Alves, Puyol, Fontàs, Maxwell; Xavi, Mascherano, Iniesta; Pedro, Messi y Villa.
SPORT ezt írja. Masch kezd.
Nem rossz.Kelemen Berti írta:Hivatalos kezdő:Valdes, Alves, Puyol, Fontás, Maxwell, Xavi, Busquets, Iniesta, Messi, Villa, Pedro
jó lesz ez!
Jó ez, én még talán Xavit is padra tettem volna. Masch játszhatna.Kelemen Berti írta:Hivatalos kezdő:Valdes, Alves, Puyol, Fontás, Maxwell, Xavi, Busquets, Iniesta, Messi, Villa, Pedro
jó lesz ez!
Ezzel a kezdővel kötelező a győzelem. Örülök hogy Fontás kezd majdLionel85 írta:
Ha Mascherano vagy Keita kezd,akkor Ini lesz mindenképp a bal szélső.Barcaman14 írta:Érdekes lehet a mai kezdő. Szerintem Pep egy fiatalt fog játszatni. Fontás képes megoldani szerintem a feladatát. Nem lenne gond vele, ha meg igen ott van mellette Puyol és kisegíti.
Az viszont tuti szvsz, hogy Ini ma a támadósorban kezd. Úgy vettem ki Pep szavaiból hogy biztosra akar menni, úgyhogy vagy Masch vagy Keita kezdeni fog még Busi mellett.
Nagyon fontos a 3pont, és a jó játék is. Illetve nagyon remélem hogy nem csúsznak be újabb sérülések!![]()
Visca el Barca
detabarca írta:Piqué kezdőtagságához kábé Puyol sérülése kéne. Biztos vok benne, hogy fel se merül az 5let, hogy játszon, mert kell a klasszikusra. Maradnak a fiatalok, vagy Adriano. Ha Pep úgy ítéli meg, hogy utóbbi nincs kellő formában egy Almeriához, akkor valszeg Fontás kezd. Busi meg sztem marad a helyén.
Én se dőlök kardomba ha egy ifi kezd. De kettő fog... A csapatba építés meg nem úgy kéne hogy menjen, hogy rögtön 90 percet kapnak ráadásul mindketten újoncok. Úgy kellene, hogy először perceket kap, tapasztalt társsal.palesz77 írta:Most őszintén. Szerintetek Bartra vagy Fontas nem tudná lehozni a meccset oltári hiba nélkül? Mindkettő elég ügyes srác, szerintem a nagyokkal kiegészülve fel se tűnne, hogy ők játszanak. Mert lássuk be, hogy az Almeria nem képvisel akkora támadóerőt. Van pár ügyes játékos - Crusat a villámléptű ott játszik ha jól tudom -, de nem lenne gáz szerintem... Úgyhogy én nem dőlök a kardomba, ha egy ifi kezd, inkább örülök, mert akkor végre védőket is kezdünk beépíteni...
Ha Piqué kezd,akkor nagyon figyelnie kell magára,fegyelmeznie kell magát.MichaaBee írta:Én Fontásnak örülnék a legjobban, de azt tartom a legvalószínűbbnek, hogy Piqué kezd. Nagyon remélem, hogy nem így lesz, de ez a gyanúm, ennyi.Egyébként ha már Busquets védőként szerepeltetéséről van szó, akkor Mascheranót jobban el tudnám képzelni ott.