Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem hiszem. Két éve a Camp Nouban szintén 5-0 volt az eredmény a félidőben. A második játékrészben csak szórakozott a Barca, nem is esett gól.detabarca írta:sztem is lesz még 2-3 gól, nagyon szét lehet esve az Almeria. Még ha 3 fiatal jönne be akkor is benne lenne a csapatban min. 2 gól,ab1daL írta:Szerintem visszakapcsol majd a csapat, legalábbis ilyen kemény első félidő után az szokott következni, szal szerintem folytassátok csak!detabarca írta:persze, hogy ilyenkor nem tudom nézni a meccset.....asszem a 2. félidőre felfüggesztem a mai házibulit....![]()
barcafan0911 írta:Ezt az Almeriát félgőzzel is ki lehet tömni a 2. félidőben. Egy időre biztos elvettük a kedvüket a focitól. 22:00-tól pedig hajrá Bilbao. Segítsetek egy kicsit.orsi1130 írta:Atyaisten én azt hittem vége a meccsnek... Pedig csak félidő.![]()
Jók a srácok, így tovább, bár valószínű pihi lesz a továbbiakban.
ez is tökéletes: http://sportzone.do.am/channel/ch2.htmlSzakacs írta:Kolozsvaron csoro egyetemistakentBobán írta:Hihetetlen, hogy mennyire ideges vagyok! Tönkre ment a tv-m és csak a nappaliba van működő képes, de ott meg megy az X-traktor! Nem nézhetek egy ilyen meccset! A netes tv-k meg akadnak, csak nem tudom mi a Jóistenért mikkor, perfect gépem van a netem is 80 megás!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nincs tevenk...en ezen a cimen nezem es nem akad.
http://tvecua2.blogspot.com/p/senal-1-en-vivo.html
Elvileg Torresnek az a meccs volt az utolsó csepp a pohárban és ezért ment el Angliába.P.U.Y.O.L. írta:Nem arra gondolt, hanem a 0-6ra, ami azt hiszem 1 évvel korábban volt...Gali írta:[
2008 őszén volt, az eredmény 6-1.
Nem arra gondolt, hanem a 0-6ra, ami azt hiszem 1 évvel korábban volt...Gali írta:[
2008 őszén volt, az eredmény 6-1.
Ezt az Almeriát félgőzzel is ki lehet tömni a 2. félidőben. Egy időre biztos elvettük a kedvüket a focitól. 22:00-tól pedig hajrá Bilbao. Segítsetek egy kicsit.orsi1130 írta:Atyaisten én azt hittem vége a meccsnek... Pedig csak félidő.![]()
Jók a srácok, így tovább, bár valószínű pihi lesz a továbbiakban.
2008 őszén volt, az eredmény 6-1.Messithebest írta:Nekem csak a már nem is tudom melyik évben,de az Atletico Madridnak lőtt 6osunk jutott eszembeFecooo írta:
nem csak a Sporting kapott akkor 6-ot...(abban az évben két Sporting is kapott sok gólt
)
ha nem haragszotok, akkor nem sorolnám fel azokat a meccseket, amikor 5-6 gólokat rúgtunk, de a BL-ben is volt asszem 2 ilyen meccsünk, a 4 gólos meccsekről nem is beszélve![]()
Kolozsvaron csoro egyetemistakentBobán írta:Hihetetlen, hogy mennyire ideges vagyok! Tönkre ment a tv-m és csak a nappaliba van működő képes, de ott meg megy az X-traktor! Nem nézhetek egy ilyen meccset! A netes tv-k meg akadnak, csak nem tudom mi a Jóistenért mikkor, perfect gépem van a netem is 80 megás!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sztem is lesz még 2-3 gól, nagyon szét lehet esve az Almeria. Még ha 3 fiatal jönne be akkor is benne lenne a csapatban min. 2 gól,ab1daL írta:Szerintem visszakapcsol majd a csapat, legalábbis ilyen kemény első félidő után az szokott következni, szal szerintem folytassátok csak!detabarca írta:persze, hogy ilyenkor nem tudom nézni a meccset.....asszem a 2. félidőre felfüggesztem a mai házibulit....![]()
No igen..... az már csak "természetes"ab1daL írta:Mondok én is egy ilyen 6 gólos győzelmet.. Azthiszem a Bernabeuban is volt ilyen? Nem emlékszem tisztán, de mintha ott is lett volna egy könnyed hatos....Messithebest írta: Nekem csak a már nem is tudom melyik évben,de az Atletico Madridnak lőtt 6osunk jutott eszembe![]()
Mondok én is egy ilyen 6 gólos győzelmet.. Azthiszem a Bernabeuban is volt ilyen? Nem emlékszem tisztán, de mintha ott is lett volna egy könnyed hatos....Messithebest írta:Nekem csak a már nem is tudom melyik évben,de az Atletico Madridnak lőtt 6osunk jutott eszembeFecooo írta:
nem csak a Sporting kapott akkor 6-ot...(abban az évben két Sporting is kapott sok gólt
)
ha nem haragszotok, akkor nem sorolnám fel azokat a meccseket, amikor 5-6 gólokat rúgtunk, de a BL-ben is volt asszem 2 ilyen meccsünk, a 4 gólos meccsekről nem is beszélve![]()
Nekem csak a már nem is tudom melyik évben,de az Atletico Madridnak lőtt 6osunk jutott eszembeFecooo írta:
)
ha nem haragszotok, akkor nem sorolnám fel azokat a meccseket, amikor 5-6 gólokat rúgtunk, de a BL-ben is volt asszem 2 ilyen meccsünk, a 4 gólos meccsekről nem is beszélve
Szerintem visszakapcsol majd a csapat, legalábbis ilyen kemény első félidő után az szokott következni, szal szerintem folytassátok csak!detabarca írta:persze, hogy ilyenkor nem tudom nézni a meccset.....asszem a 2. félidőre felfüggesztem a mai házibulit....
Hát azért szerintem ez erős!Mert mi kb 70%on focizgatunk, az Almería meg teljesen szétesett!Erre nem mondanám, hogy Gála!2 csapat kellene hozzá, de itt szegények semmit nem tudnak kezdeni!Kb 3 ütemekkel maradnak le minde egyes labdaátvétel megfordulásról, így nem lehet........Messithebest írta:a félidőt összefoglalva csak egy szó jut eszembe: GÁLA!!!!
A 08-09-es szezonban is otthon kitömtük az Almeriát. Lehet nem 6 csak 5 góllal, de a kettő közül valamelyik tuti. Emlékszem tisztán, még az ősszel volt.LM10 írta:Az a Sporting voltMessiFan írta:A Barca megmutatja hogy nem csak a Real tud 5-6 gólt lőni 1 meccsen.
Emlékszem a 2008-2009-es szezonban a 6-0-ás meccsre. Ez még annál is jobbEbben az évben 0-2 lett nekünk Bojan 2 góljával.
nem csak a Sporting kapott akkor 6-ot...LM10 írta:Az a Sporting voltMessiFan írta:A Barca megmutatja hogy nem csak a Real tud 5-6 gólt lőni 1 meccsen.
Emlékszem a 2008-2009-es szezonban a 6-0-ás meccsre. Ez még annál is jobbEbben az évben 0-2 lett nekünk Bojan 2 góljával.