Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ja ezért is megyek a jövő héten Barca Realra..te hol nézed kis szivem??Lionel Kicsi Messi írta:széégyen vagy öcsém!!!!!!! láccik divatdrukker vagy...pfujEde72 írta:nocsak![]()
világtalan házi szárnyas esete
Ceuta nem 24 meccse volt...Ede72 írta: 24 meccs után, egy amatőr csapat ellen HURRÁ!!
széégyen vagy öcsém!!!!!!! láccik divatdrukker vagy...pfujEde72 írta:nocsak![]()
bekaphatodFecooo írta:nah vmi ilyesmit vártam... no comment...Ede72 írta:nocsak![]()
ezért írtam kicsivel a neved...
24 meccs után, egy amatőr csapat ellen HURRÁ!!bence-barca írta:Már 1 góllal...Ede72 írta:Ede, ha kérhetlek...jó hogy mondod, kíváncsi leszek, ma mivel kápráztat el minketFecooo írta:bejött Bojanede megjelent... biztos csak véletlen
Mekkora egy béna...
nah vmi ilyesmit vártam... no comment...Ede72 írta:nocsak![]()
Már 1 góllal...Ede72 írta:Ede, ha kérhetlek...jó hogy mondod, kíváncsi leszek, ma mivel kápráztat el minketFecooo írta:bejött Bojanede megjelent... biztos csak véletlen
Na Ittvan BRAVÓ KICSI !!! Így továbbEde72 írta:Ede, ha kérhetlek...jó hogy mondod, kíváncsi leszek, ma mivel kápráztat el minketFecooo írta:bejött Bojanede megjelent... biztos csak véletlen