Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nem mondtam, hogy az világ legjobb védői közé tartozik, mert nincs túl közel hozzá szerintem. most, hogy carvalho a társa, különösen látszik, hogy mennyire nem (bár idén nincs is formában, mint azt írtam a előbbi hsz-ban is). de mondjuk a lényeg az lett volna, hogy mennyit szabálytalankodik. nem akarom felmenteni az elkövetett durvaságok alól, viszont nem sorolnám a favágók közé, mert rájuk egyáltalán nem jellemző ilyen kevés lap és viszonylag kevés szabálytalanság. én így látom, gondolom.Andris írta:Vagy talán te nem nézed Pepe meccseit. Hirhedten vadállat, és a madridistákon kívül senki nem tartja közel sem akkora védőnek. Tehát nem hogy a Barcások, hanem így senki. Nemtudom láttam-e már valaha valahol az ő nevét, mikor a világ igazán jó védőiről esett szó. Kivéve persze a fórumunk ezen topicját.Budo írta: Ha a meccseit nem szoktad nézni, akkor legalább nézz rá egy statisztikára, mielőtt hülyeséget írsz (nem vagyok híve a statisztikáknak, de ebben az esetben azért sokat elmond)...nem egy meccset hozott le szabálytalanság nélkül és én nem a fifáról vagy a pesről beszélek.
Viszont az is igaz, hogy ebben az idényben sokat és nagyokat hibázik és többször követ el vagy próbál elkövetni durva szabálytalanságot. talán a hosszú sérülés miatt esett vissza a játéka.
Ráadásul megint tipikus esete annak, hogy a statisztika mennyire nem érv. Attól még a legkevésbé sem sportszerű valaki, h szabálytalanság nélkül képes kibírni 90 percet. Érdekes módon amikor ellenfelére akad, ritkán áll meg piroslapnál előbb. És van hogy még akkor se, tudom hogy nem kell magyaráznom.
Vagy talán te nem nézed Pepe meccseit. Hirhedten vadállat, és a madridistákon kívül senki nem tartja közel sem akkora védőnek. Tehát nem hogy a Barcások, hanem így senki. Nemtudom láttam-e már valaha valahol az ő nevét, mikor a világ igazán jó védőiről esett szó. Kivéve persze a fórumunk ezen topicját.Budo írta: Ha a meccseit nem szoktad nézni, akkor legalább nézz rá egy statisztikára, mielőtt hülyeséget írsz (nem vagyok híve a statisztikáknak, de ebben az esetben azért sokat elmond)...nem egy meccset hozott le szabálytalanság nélkül és én nem a fifáról vagy a pesről beszélek.
Viszont az is igaz, hogy ebben az idényben sokat és nagyokat hibázik és többször követ el vagy próbál elkövetni durva szabálytalanságot. talán a hosszú sérülés miatt esett vissza a játéka.
Ha a meccseit nem szoktad nézni, akkor legalább nézz rá egy statisztikára, mielőtt hülyeséget írsz (nem vagyok híve a statisztikáknak, de ebben az esetben azért sokat elmond)...Barca_10 írta:Most nem azért,hogy vitát indítsak el,de ki látta már Pepét óvatosan játszani?Fecooo írta:megjegyzés: Pepe a 4 sárgájával kezdő ma...
nagyon kíváncsian várom mit alakít, ha van esze a Bilbaonak, akkor rá fognak játszani, mert tudni fogják, h óvatos lesz...
És az a szánalmas az egészben, hogy amíg nem kap fogják meg a bírók, addig ugyanígy folytatni is fogja. Viszont ez a mostani az év műesése díjra bátran nevezhetőBarca_10 írta:De miért nem kapott érte sárgát?Minden meccsen van legalább egy ilyen "mesterműve" nemértem,miért nem "jutalmazzák" lappal..torrentkiller írta: Szerk: Krisztike megint mekkorát homorított öcsééééém![]()
és még utána veri a nyálát. Szánalmas egy ember
Tényleg lehet valami ebben a meccsben, én is épp 1-1-et éreztem meg előzetesen.Andris írta:Tipp az 1-1, fogadtam magammal 2 túrórudiban. Úgyérzem ez az én napom!
De miért nem kapott érte sárgát?Minden meccsen van legalább egy ilyen "mesterműve" nemértem,miért nem "jutalmazzák" lappal..torrentkiller írta: Szerk: Krisztike megint mekkorát homorított öcsééééém![]()
és még utána veri a nyálát. Szánalmas egy ember
Én már láttam. Fifában múltkor kibírta faltolás nélkül.Barca_10 írta:Most nem azért,hogy vitát indítsak el,de ki látta már Pepét óvatosan játszani?Fecooo írta:megjegyzés: Pepe a 4 sárgájával kezdő ma...
nagyon kíváncsian várom mit alakít, ha van esze a Bilbaonak, akkor rá fognak játszani, mert tudni fogják, h óvatos lesz...
Pont ezt akartam,hogy csak be ne sárguljon.Kell nekünk a klasszikusra Pepe,sokat nyernénk veleAndris írta:S mi a konklúzió?
Mou a bátor, v Mou a hülye?
Részemről mondjuk egyik se, Pepével a pályán mi nyernénk többet szvsz.
Mou szerintem Pepét próbára teszi. Ha nem fog sárgát érően szabálytalankodni, akkor azt jelenti, hogy rendben van fejben. Majd meglátjuk.S mi a konklúzió? Very Happy
Mou a bátor, v Mou a hülye?
Most nem azért,hogy vitát indítsak el,de ki látta már Pepét óvatosan játszani?Fecooo írta:megjegyzés: Pepe a 4 sárgájával kezdő ma...
Bob_Marley írta:Marca címlapján, csak annyit írnak a "Vadállat Barcelona"
Igeen Piqué-t viszont pihentették.megjegyzés: Pepe a 4 sárgájával kezdő ma...