Most először nem álltam fel a TV elől kb 2-0ás madridi vezetésnél. Annyira gólveszélyes a Bilbao, egyszerűen látszik hogy tudnak menni. Veszélyesebbek majdnem összességében, mint a madrid. Ha nem lett volna az a 10 percnyi időszak amikor teljesen kinyíltak, és a madrid kb 5 kontraziccert lehozott, akkor bőven veszélyesebbek is.
Node: játék és gólok alapján is szerencsére lehet még bármi a második félidőben.
Nem akarom elkiabálni, de sokadszor nézem végig egymás után a két csapatot, és egyelőre megint úgy állnak a megfigyelendő dolgok, ahogy kb mindig:
Játékban a madrid ellenféltől függetlenül elmarad tőlünk bőven, mostmár egy jópár forduló óta gólokban is szerencsére. Persze előzetes formáknak általában nemsok hatásuk van a clasicora. De akkoris.
És a kedvenc védőpárosom 45 perc alatt hibát hibára halmozott, névszerint Pepe-Marcelo. Persze eddig nagyon nem használták ki Llorrentéék. De talán ami késik..
Budo írta:
Ha a meccseit nem szoktad nézni, akkor legalább nézz rá egy statisztikára, mielőtt hülyeséget írsz (nem vagyok híve a statisztikáknak, de ebben az esetben azért sokat elmond)...

nem egy meccset hozott le szabálytalanság nélkül és én nem a fifáról vagy a pesről beszélek.
Viszont az is igaz, hogy ebben az idényben sokat és nagyokat hibázik és többször követ el vagy próbál elkövetni durva szabálytalanságot. talán a hosszú sérülés miatt esett vissza a játéka.
Vagy talán te nem nézed Pepe meccseit. Hirhedten vadállat, és a madridistákon kívül senki nem tartja közel sem akkora védőnek. Tehát nem hogy a Barcások, hanem így senki. Nemtudom láttam-e már valaha valahol az ő nevét, mikor a világ igazán jó védőiről esett szó. Kivéve persze a fórumunk ezen topicját.
Ráadásul megint tipikus esete annak, hogy a statisztika mennyire nem érv. Attól még a legkevésbé sem sportszerű valaki, h szabálytalanság nélkül képes kibírni 90 percet. Érdekes módon amikor ellenfelére akad, ritkán áll meg piroslapnál előbb. És van hogy még akkor se, tudom hogy nem kell magyaráznom.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila