Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

De miért nem kapott érte sárgát?Minden meccsen van legalább egy ilyen "mesterműve" nemértem,miért nem "jutalmazzák" lappal..torrentkiller írta: Szerk: Krisztike megint mekkorát homorított öcsééééém![]()
és még utána veri a nyálát. Szánalmas egy ember
Én már láttam. Fifában múltkor kibírta faltolás nélkül.Barca_10 írta:Most nem azért,hogy vitát indítsak el,de ki látta már Pepét óvatosan játszani?Fecooo írta:megjegyzés: Pepe a 4 sárgájával kezdő ma...
nagyon kíváncsian várom mit alakít, ha van esze a Bilbaonak, akkor rá fognak játszani, mert tudni fogják, h óvatos lesz...
Pont ezt akartam,hogy csak be ne sárguljon.Kell nekünk a klasszikusra Pepe,sokat nyernénk veleAndris írta:S mi a konklúzió?
Mou a bátor, v Mou a hülye?
Részemről mondjuk egyik se, Pepével a pályán mi nyernénk többet szvsz.
Mou szerintem Pepét próbára teszi. Ha nem fog sárgát érően szabálytalankodni, akkor azt jelenti, hogy rendben van fejben. Majd meglátjuk.S mi a konklúzió? Very Happy
Mou a bátor, v Mou a hülye?
Most nem azért,hogy vitát indítsak el,de ki látta már Pepét óvatosan játszani?Fecooo írta:megjegyzés: Pepe a 4 sárgájával kezdő ma...
nagyon kíváncsian várom mit alakít, ha van esze a Bilbaonak, akkor rá fognak játszani, mert tudni fogják, h óvatos lesz...
Bob_Marley írta:Marca címlapján, csak annyit írnak a "Vadállat Barcelona"
Igeen Piqué-t viszont pihentették.megjegyzés: Pepe a 4 sárgájával kezdő ma...
Igen. Ez talán a legjobb szó. Az első gól után semmit nem akartak. A 2. gól hazai bakipassz, a 3. gól öngól. Utána meg Barca gála.lélektelenül
Hát azért az első ilyen ellenfele volt idén a Barcának az Almeria. Én is úgy éreztem, hogy mintha feladnák, de Mou ezt régebben nyilatkozta és akkor még senki sem játszott ennyire lélektelenül ellenünk. Pl én hasonló éreztem a Racing elleni meccseteken. Szó sincs egyik esetben sem valszeg lefekvésről.zsírosdeszka írta:Senki nem írta ezt. Másold be kérlek a hozzászólásomat. Nem ellenfél ez a csapat, meg se próbálnak leütközni, méterekről kísérik a Barca játékosokat. Ezt fogalmazta meg Mourinho. Attól, hogy kiscsapat, attól még küzdhetne, de nem akartak. Feladták.zsírosdeszka már az élő topicban jelezte, h ez bundameccs...
"jm-nek igaza volt", szóval most jön az a rész, h lefeküdt az ellenfél, még azon se lepődnék meg, ha holnap a marca címlapon hozná...
Egyébként gratulálok a Barcelonának, nem minden nap rúg a csapat ennyit...
Senki nem írta ezt. Másold be kérlek a hozzászólásomat. Nem ellenfél ez a csapat, meg se próbálnak leütközni, méterekről kísérik a Barca játékosokat. Ezt fogalmazta meg Mourinho. Attól, hogy kiscsapat, attól még küzdhetne, de nem akartak. Feladták.zsírosdeszka már az élő topicban jelezte, h ez bundameccs...
"jm-nek igaza volt", szóval most jön az a rész, h lefeküdt az ellenfél, még azon se lepődnék meg, ha holnap a marca címlapon hozná...