2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Őszintén szólva nekem semmi emlékezetes nem maradt meg a játékából azon kívül, hogy gólt lőttmessideco írta:Ez ilyen...
Mikor valakit nem szeret az ember, ha rosszul játszikok a szidásra, mocskolásra
Ha jól játsziknéma csend.
Szép volt Keita
miért, olyan jól játszott?messideco írta: Ha jól játsziknéma csend.
Egyet tudok veled érteni, de nem szabad amellett elmenni, hogy a jó helyezkedéssel, s labdaszerzésekkel, erővel kompenzálja azt, hogy előrébb "nem villog"!Busquets valóban sokat mutat akár az előre játékban,s ez dicséretes, de miután Pique is gyakran fellép ezért stabilitást ad a védekezésnek, egy inkább hátrafele játszó emberke!Az is igaz nem látványos a mali kp játéka, de rengetegszer kisegíti Xavit, Iniestát, mikor már körbeveszik őket, s üresbe mozgásával elkéri a labdát, amit valóban tovább is ad egyből!Én szeretem Seydout, mert sokat dolgozik elfogadja akár játszik akár nem, s ha játszik igenis sokat jelent a csapatnak, még ha nem is támadásban!A stabil védekezés legalább ugyanolyan fontos számomra, mint Messi parádéi elől!Örülök, hogy nem vállalja "túl magát" Seydou, s amire kérik, hogy akadályozza meg az ellenfelet, végrehajtja!Mascherano szintúgy, aki támadásban is részt vesz, s emiatt most többet játszik, de Javier fizikai adottságai miatt is nehezebb helyzetben van, de elismerem most jobb mint Keita, mert pluszt hozzátesz amire kérik!A legfontosabb, hogy 3 kiváló emberünk van hasonló poszta!kristop írta:ő azt mondja itt el először, hogy neki mindegy ki lövi a gólt, a győzelem a lényeg, ezért harminc méterre a kaputól inkább odaadja messinek, iniestának, pedronak a labdát, ahelyett, hogy egyedül csinálná. aztán pedig, hogy neki kevesebb lehetősége van előrébb mennie, mert akkor felborulna az egyensúly. több védekező feladata van.
amit viszont itt mindenki alibinek hív az az, hogy semmi építő dolgot nem visz a támadójátékba. átfolyik rajta a játék, oldalpasszok és stabilitás. ez jó, csakhogy ő általában a pálya középen játszik, nem pedig védekezők középpályást. oda kellene egy kis kreativitás (ez nem azt jelenti, hogy támadjon). busquets egy sorral hátrébb játszik, és még is megcsinálja ugyanazokat, mint keita csak mellé előre is jobb, meg jobban éli az egyérintős játékot, kényszerítőket.
ez a baja sokunknak. vagyis igazából ez nem baj, ha annyit játszik, mint idén, ez így tökéletes, egy jó cserejátékos. de tavaly, amikor kábé stabil kezdő volt, akkor azért csak jogosan bíráltuk a hiányosságait.
Hát sokak "nagy bánatára" ez is megtörtént, de sajnos háttérbe szorult ez a hír!Tegnapi volt Seydou 107-ik meccse gránátvörös kékben, minden mérkőzést figyelembe véveP.U.Y.O.L. írta:Gratulálok a 100. meccséhez, bár nálam ez a szám akkor lesz igazi, ha már nálunk lesz a 100. meccse...
Erre szoktam azt mondani, h Oleguer is lelkes, szívvel-lélekkel küzdő ember voltBob_Marley írta:Lelkes szívvel lélekkel küzdő ember akire mindig lehet számítani, ilyenre minden csapatban szükség van!
Toure hányszo nyilatkozta ha nem játszik elmegy, elment ő döntése volt!Jobb is hogy elment, minthogy még egy évig "kellett" volna hallgatni, hogy nem játszok.....Örökös téma marad a Toure elmenetel, s miért Keita játszik!Tartom magam továbbra is az álláspontomhoz, hogy amit kérnek tőle maradéktalanul ellátja, s addig nem érheti bántás részemről amíg ez így marad!Lelkes szívvel lélekkel küzdő ember akire mindig lehet számítani, ilyenre minden csapatban szükség van!sjd írta:mielőtt szétoffoljuk a barca vs. realt:Ehhez az kellene h ne játsszon....Bob_Marley írta:
Keita nem látványos amit csinál, de hallasz egy rossz szót akár róla akár tőle, hogy nem játszik?????
(Mindenesetre én Tourétól sem hallottam egy rossz szót, de szerintem a sajtó sem. Ennyi erővel lehet h most Keita is éppen a csapategység bomlasztásán fáradozik)
Továbbra is tartom magam ahhoz, hogy Keita akár tkp-t, akár vkp-t játszik a csapatban, van, és volt nála megfelelőbb ember a posztra
(balhé nélkül ülni a padon meg Thiago is tud)
Ehhez az kellene h ne játsszon....Bob_Marley írta:
Keita nem látványos amit csinál, de hallasz egy rossz szót akár róla akár tőle, hogy nem játszik?????
Azt megértem, hogy ha gyengén játszik, kritizálják. De most tényleg látszott rajta az akarás, ment is a játék, de nem játszott rosszul esetleg? Hát nem értem. Elég nagy lehet a mérce nálad, ha ez is kevés...fcbarcelonazsombi írta:Én másokkal ellentétben nem ájultam el attól amit Bilbao elleni meccsen nyújtott… esetleg nem játszott rosszul.
Véleményem szerint a keret leggyengébb pontja, aki ráadásul nagyon sokat játszik.
bocsánat ha valakit megbántottam.
Nem tudom, hogy mi baj volt a játékával. Nem azt kell várni, hogy majd Iniesta szintjén tolja, nekünk elég annyi, hogy stabil teljesítményt nyújtson. Keita pedig épp ilyen, egy jó munkásember, aki segít a középpályás védekezésben is. Ilyenek is kellenek mindig egy csapatba.fcbarcelonazsombi írta:Én másokkal ellentétben nem ájultam el attól amit Bilbao elleni meccsen nyújtott… esetleg nem játszott rosszul.
Véleményem szerint a keret leggyengébb pontja, aki ráadásul nagyon sokat játszik.
bocsánat ha valakit megbántottam.