Látom páran elkezdtek már ráhangolódni az El Clásicora,gondoltam akkor énis kifejtem a véleményem!Szerintem a mérkőzés kulcsa Villa lesz!Én szinte biztos vagyok abban,hogy Mou ráállít majd egy-egy embert Messire,és esetleg Xavira is,így több helye lesz viszont Villának,akinek az lesz a dolga a meccsen,hogy a legjobb formáját hozza,és ha helyzetbe kerül akkor azt értékesítse!Szerintem egyébként inkább taktikai csata lesz,mintsem egy hatalmas iramú gólgazdag meccs!Megint nagy feladata lesz majd Valdesnek,mert abban szinte biztos vagyok,hogy lesz 1-2 elszórt labdánk majd elől,amiből a Real majd megindul,és helyzetbe is kerül,mert Mou nagyon jól felszokta készíteni a csapatait a kontrajátékra!És ekkor jöhet majd Valdez,mert nagyon sok fog múlni azon,hogy megtudja-e ismételni azokat a bravúrokat,amelyeket tavaly a hazai meccsen bemutatott!Egyébként én azt sem tartom elképzelhetetlennek,hogy egyszerre a pályán lesz Busquets és Masch is,Pedro pedig csak padozni fog,mert kell majd a stabilitás oda a középpályára,és ez apáros ezt megadhatná!Én Guardiola helyében most nem azt a klasszikus 4-3-3-at játszatnám a csapattal,hanem inkább egy 4-2-2-2-őt,ami így nézne ki:
------Valdes------
--Alves-Pique-Puyol-Abidal--
---Busquets-Mascherano---
---Xavi-Iniesta---
---Messi-Villa---
Ha így játszanánk,akkor a középpályának meglenne a kellő stabilitása,elöl Messi és Villa kötetlen szerepkörben játszhatnának,amivel talán össze lehetne kuszálni a vendégek védelmét,Iniesta rendre segítené a támadásokat,de nem a szélröl,hanem a szokásos posztjárol,ahol sokkal jobb teljesítményre képes!Így a két szélső védőnek lenne még nagy feladata,mert akkor annak érdekében hogy legyen szélső játékunk,rendre előrekéne jönnie,és megjátszania a széleket,és az esetben ha ők nem érnének visszal a két védekező-középpályás visszaléphetne a védelembe a helükre!Szerintem ez nem lenne egy rossz taktika,de ez csak egy elmélet,ami valószínüleg nemfog megvalósulni,de majd meglátjuk!De én bízok abban hogy Guardiola kitalál valamit,mert érzésem szerint kell valami plussz,amivel esetleg Mou-t is meg lehet lepni,mert szerintem ő sok meglepivel készül majd!
Sorry hogy hosszú lett,de azért kösz ha elolvastad