Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Most tényleg csak gyorsan összedobáltam a képeket egy vászonra, az annyi volt. És nem is fogok már rajta javítani, mert holnap nem leszek, szóval nyugodtan csináljátok.Rataccess írta: Fölöslegesnek érzem azonban a további próbálkozást, bár nem láttam a műved, de a képeidet ismerve még csak hasonló színvonalút sem tudnék csinálni
Bocs, nem vagyok otthon a hagyományokban, azt se vágtam hogy bármiféle sorfalról van szó a képen - jönnek a real játékosok, kezelnek a barcásokkal, számomra ennyiSlither írta:@Rataccess: Barca sorfal nem lesz Eurobarca-fejlécben.
Még nyugodtan próbálkozzatok a fejléccel, az én gyorsban összedobott cuccom úgyse az igazi, és úgy néz ki hogy már elmentek aludni az illetékesek, így holnap reggelig még talán jó lesz.
Itt a logo amitt Tamás adott: http://img337.imageshack.us/img337/1750 ... calogo.png
Kár, hogy ilyen későn szólsz. Én csak holnap estére tudnék csinálni.B. Tamás írta:Figyelem!
Jó, ez kissé nagyképűnek hathat, de ténylegesen nagyon sürgős lenne egy fejléc. A nagyon sürgős alatt azt értem, hogy 30 percen belül.![]()
Téma: El Clásico - 2010.November 28.
A fejléc méreteit a jelenlegi fejlécből megtudjátok. A "győztes" - ha netán érkezne több - fejléce kikerül majd az oldalra egy olyan 'akció' keretében, amit még nem szeretnénk leleplezni, úgyis megtudtok a következő órákban.
Szóval sürgős, és szívesen várnánk! Előre is kösz.
Tudsz te ennél sokkal szebbet is. Ez most nálam valahogy nem áll össze.davidvilla77 írta:...
Vélemények
Kérem a moderátorokat, hogy ne töröljék az egymás utáni hsz-eimet, csak azért küldöm el még egyszer, mert tényleg fontos lenne. Előre is köszi, ahogy valaki megcsinálná, törlöm is ezt a másodikat.B. Tamás írta:Slither: én is csak most tudtam meg, hogy sikerül-e megvalósítani az ehhez kapcsolódó projektet, szóval máskor szólok előbb, de most az informálás csírája sem volt még bennem információ híján.![]()
MessiFan: Oh, persze, 29Mea culpa.
Jókor szólsz...B. Tamás írta:Figyelem!
Jó, ez kissé nagyképűnek hathat, de ténylegesen nagyon sürgős lenne egy fejléc. A nagyon sürgős alatt azt értem, hogy 30 percen belül.![]()
A fejléc méreteit a jelenlegi fejlécből megtudjátok. A "győztes" - ha netán érkezne több - fejléce kikerül majd az oldalra egy olyan 'akció' keretében, amit még nem szeretnénk leleplezni, úgyis megtudtok a következő órákban.
Nem 29?B. Tamás írta:Figyelem!
THXdavidvilla77 írta:Nekem a v1 jobban tetszik.
ebben a másodikban a címer szerintem elrontja az összképet
de a V1-hez grat
Azt nem tudtam megcsinálni viszont kicsit újítottam rajta:L.Messi 10 írta:Csinálj neki ilyen kiugrós szemeketMessiFan írta:
Unatkoztam
MessiFan írta:
Unatkoztam
Csinálj neki ilyen kiugrós szemeketMessiFan írta:
Unatkoztam
Valdes ,Alves, Pique,Puyol,Abidal, Busi,Xavi,Iniesta,Pedro,Villa,MessiMessithebest írta:A "gála" csapat mit is takarna? Ha ezt megmondanád talán tudok segíteni.gygerike írta:Hali. Nézegetem a galériát , de nem találok olyan képet amin a "gála" csapat meccs előtt pózol. Pedig emlékszek hogy volt ilyen. Ha valaki tud 1 ilyen képet belinkelné? Fontos lenne , előre is köszi
A "gála" csapat mit is takarna? Ha ezt megmondanád talán tudok segíteni.gygerike írta:Hali. Nézegetem a galériát , de nem találok olyan képet amin a "gála" csapat meccs előtt pózol. Pedig emlékszek hogy volt ilyen. Ha valaki tud 1 ilyen képet belinkelné? Fontos lenne , előre is köszi
Szerintem a világon az egyik legjobb PS mestere.Egyszerűen nincs rossz munkája.L.Messi 10 írta:Akyanyme egy rohadt nagy PS mester. Már nem az első profi munkája.messideco írta:
![]()
![]()
A legnagyobb vektorművész készítette,akyanyme.