Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
De teljesen mind1 hogy törlődnek-e vagy sem, mert akkor annyit csinált volna, hogy pihenteti őket...ez sokkal sportszerűbb lett volna. De hát megszokhattuk már a Real-tól és Mourinho-tól, hogy sportszerűtlenségért nem kell a szomszédba menni...fcbarca0827 írta:Gondolom, így játszhatnak a 16 között. Amúgy, hogy, miért kapták a piros lapokat? Mit csináltak?Andris írta:mire volt jó ez e két piros a végén?
Vagy, csoportkör után törlődnek a lapok?Mert, akkor nem vágom.
Hogy "eltörölje" Ramos és Xabi "3" sárga lapját a kieséses szakasz előtt. Nem volt szimpatikus húzás Josétól. De ha a nyolcaddöntő első meccsén valamelyikük sárgát kapott volna ki kellett volna hagyniuk a visszavágót. ÉN úgy tudom, hogy nem törlődnek a lapok, ezért nem játszott Xabi Alonso a Lyon elleni visszavágón tavasszal.Andris írta:mire volt jó ez e két piros a végén?
Nem mind1, hogy a nyolcaddöntő első meccse előtt 2 vagy 0 sárgával indul egy játékos, ennek ellenére nem tetszik ez a húzása...De teljesen mind1 hogy törlődnek-e vagy sem, mert akkor annyit csinált volna, hogy pihenteti őket...ez sokkal sportszerűbb lett volna. De hát megszokhattuk már a Real-tól és Mourinho-tól, hogy sportszerűtlenségért nem kell a szomszédba menni...
Gondolom, így játszhatnak a 16 között. Amúgy, hogy, miért kapták a piros lapokat? Mit csináltak?Andris írta:mire volt jó ez e két piros a végén?
CsacsMate írta:Érdekes lapok. Lehet, hogy Mourinho eltúlozta a dolgot és saját magát megszivatja a Classicora, ha eltiltják a játékosokat meg őt is pár meccsre.
Igen, szépen jászani, és úgy győzni. 8-0-al lehet gúnyolódni az ellenféllel, de a cél ugyanazt szolgálja a kisebb illetve a nagyobb eredmény is.levproff írta:Szerintem pont ez az a meccs, ahol az ember -talán többet remélem/szeretne, mint a 3 pont.Zolika10 írta:Hát nekem kb a 8-0 is ugyanannyit érne,mint az 1-0. A cél szerintem nem az , hogy az ellenfelet K.O-ra verjük,hanem, hogy meglegyen a 3 pont, s a vele járó első hely is.
Szerintem pont ez az a meccs, ahol az ember -talán többet remélem/szeretne, mint a 3 pont.Zolika10 írta:Hát nekem kb a 8-0 is ugyanannyit érne,mint az 1-0. A cél szerintem nem az , hogy az ellenfelet K.O-ra verjük,hanem, hogy meglegyen a 3 pont, s a vele járó első hely is.
Alves alap szélen, Busi helyett pedig Masch.Zolika10 írta: Kezdőm:
VV,Alves-Puyol-Pique-Maxwell,Sergio B.-Xavi-Iniesta-Villa-Messi-Pedro
Vagy:
VV,Adriano-Puyol-Pique-Maxwell,Sergio B.-Xavi-Iniesta,Villa-Messi-Alves.
ezen lehet pontosítani is :Sanama írta: Ronaldo gondolom most sem akarja megszakítani a legszebb rekordját ami már jó néhány meccs óta tart,miszerint VV-nek nem nagyon tud gólt lőni...
Mindig örülök, ha rokonszenves madridista hozzászólásokat olvasok, sosem értettem az ok nélküli egymásnak beszólogatást...tibi18 írta:Sziasztok!
Sokan hangoztatják azt, -köztük édesapám is (nagy Barca rajongó) - hogy ha nálatok lesz a labda akkor nem lesz baj. Ki ellen tudtátok eddig 100%-ban birtokolni a labdát? Nem hiszem, hogy akár 70-30 is előfordulna, de egy 40 % már reális lehet, mármint a Real szempontjából. Véleményem szerint nem a labdabirtokláson, hanem a helyzetkihasználáson fog múlni a meccs. Őszintén tudnék örülni egy x-nek! Sztem jelenleg ti vagytok jobb formában, de a Real sem volt ennyire erős az utóbbi években. Abban bízom, hogy egy jó, látványos, pörgős meccset tudunk játszani. Szerintem bármi megtörténhet.
Hala Madrid!
De , Pepe akár verhet kettőt is Iker füle mellett.daffy írta:nem nézel ki gólt a realból?Andris írta:Énis megteszem a tippem, ami 4-0. Xavi, Messi dupla, Busquets.
Ebben teljesen igazad van, de jelenleg messze ő a Real legveszélyesebb játékosa, és aki gólt vár a Madridtól, azért teszi Ronaldotól. Idén jobb körülötte a csapat, ezért tartok (nem félek) tőle kicsit.mes írta:Mindenki C.Ronaldo golt var a Real Madrid reszerol. Tavaly is ugyanez volt, es C.Ronaldo teljesen ki volt kapcsolva a jatekbol.
Remelem iden is ez fog tortenni.
Messi és egy Xavi öngól?fcbarca0827 írta:Az én tippe(i)m: 1:1, a világ két legjobbjának góljaival.