Barça vs. Real - El Clásico
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
CsacsMate írta:Érdekes lapok. Lehet, hogy Mourinho eltúlozta a dolgot és saját magát megszivatja a Classicora, ha eltiltják a játékosokat meg őt is pár meccsre.
A klasszikusnak ehhez semmi köze,mivel ez a BL-ben volt.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Jó ez a real most meg kell hagyni.
Nem vagyok benne biztos,hogy tudunk nyerni,simán benne van a real győzelme.
Daffy írta pesszimistán a 4-1es barca győzelmet.
Én 3-1et mondok jelenleg a realnak.
És nem azért mert nem bízok a fiainkban. Csak az utóbbi időben minden összejön a realnak.
De ne legyen igazam és tömjük meg őket,vagy nyerjünk szűkösen,csak tartsuk a legjobb helyen a 3 pontot.
Nem vagyok benne biztos,hogy tudunk nyerni,simán benne van a real győzelme.
Daffy írta pesszimistán a 4-1es barca győzelmet.
Én 3-1et mondok jelenleg a realnak.
És nem azért mert nem bízok a fiainkban. Csak az utóbbi időben minden összejön a realnak.
De ne legyen igazam és tömjük meg őket,vagy nyerjünk szűkösen,csak tartsuk a legjobb helyen a 3 pontot.

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
-
- Jugador del Barça
Tul sokra nem lehet kovetkeztetni az Ajax elleni meccs utan,harmat gyengek a hollandok.
Nem nagyon lattam eddig Madrid meccset ,de most azt kell mondjam , hogy Ozil nagyon jo jatekos,nagyon figyelni kell ra.Nagy vetelt csinaltak vele,pedig azt hittem ,hogy a VB-n mutatott jateka csak fellangolas volt,de nem.
Nem nagyon lattam eddig Madrid meccset ,de most azt kell mondjam , hogy Ozil nagyon jo jatekos,nagyon figyelni kell ra.Nagy vetelt csinaltak vele,pedig azt hittem ,hogy a VB-n mutatott jateka csak fellangolas volt,de nem.
Igen, szépen jászani, és úgy győzni. 8-0-al lehet gúnyolódni az ellenféllel, de a cél ugyanazt szolgálja a kisebb illetve a nagyobb eredmény is.levproff írta:Szerintem pont ez az a meccs, ahol az ember -talán többet remélem/szeretne, mint a 3 pont.Zolika10 írta:Hát nekem kb a 8-0 is ugyanannyit érne,mint az 1-0. A cél szerintem nem az , hogy az ellenfelet K.O-ra verjük,hanem, hogy meglegyen a 3 pont, s a vele járó első hely is.
Hattrick: Tatabánya City
- levproff
- Director del Fútbol
Szerintem pont ez az a meccs, ahol az ember -talán többet remélem/szeretne, mint a 3 pont.Zolika10 írta:Hát nekem kb a 8-0 is ugyanannyit érne,mint az 1-0. A cél szerintem nem az , hogy az ellenfelet K.O-ra verjük,hanem, hogy meglegyen a 3 pont, s a vele járó első hely is.

FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
Alves alap szélen, Busi helyett pedig Masch.Zolika10 írta: Kezdőm:
VV,Alves-Puyol-Pique-Maxwell,Sergio B.-Xavi-Iniesta-Villa-Messi-Pedro
Vagy:
VV,Adriano-Puyol-Pique-Maxwell,Sergio B.-Xavi-Iniesta,Villa-Messi-Alves.

Hát nekem kb a 8-0 is ugyanannyit érne,mint az 1-0. A cél szerintem nem az , hogy az ellenfelet K.O-ra verjük,hanem, hogy meglegyen a 3 pont, s a vele járó első hely is.
Kezdőm:
Vagy:
Tippem: 3-1 (Messi2,Villa illetve Ramos)
Kezdőm:
Vagy:
Tippem: 3-1 (Messi2,Villa illetve Ramos)
Hattrick: Tatabánya City
ezen lehet pontosítani is :Sanama írta: Ronaldo gondolom most sem akarja megszakítani a legszebb rekordját ami már jó néhány meccs óta tart,miszerint VV-nek nem nagyon tud gólt lőni...
a Puyollal felálló védelmeknek nem tud gólt lőni

- 10Messi4ever
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Mindig örülök, ha rokonszenves madridista hozzászólásokat olvasok, sosem értettem az ok nélküli egymásnak beszólogatást...tibi18 írta:Sziasztok!
Sokan hangoztatják azt, -köztük édesapám is (nagy Barca rajongó) - hogy ha nálatok lesz a labda akkor nem lesz baj. Ki ellen tudtátok eddig 100%-ban birtokolni a labdát? Nem hiszem, hogy akár 70-30 is előfordulna, de egy 40 % már reális lehet, mármint a Real szempontjából. Véleményem szerint nem a labdabirtokláson, hanem a helyzetkihasználáson fog múlni a meccs. Őszintén tudnék örülni egy x-nek! Sztem jelenleg ti vagytok jobb formában, de a Real sem volt ennyire erős az utóbbi években. Abban bízom, hogy egy jó, látványos, pörgős meccset tudunk játszani. Szerintem bármi megtörténhet.
Hala Madrid!
Hogy a témához is szóljak, szerintem - azon kívül, hogy az egész csapatnak tökéletesen kell játszania - négy ember csúcsteljesítménye elengedhetetlen a Barça-győzelemhez:
- Dani Alves és Piqué: nekik kell hatástalanítaniuk Cristiano Ronaldót, hiba nélkül kell lehozniuk a meccset, és akkor szinte mindegy, hogy milyen formában van a portugál (bár nem akarom elkiabálni)
- Xavi: sok forintos labda szükséges, hogy az esetleges rossz helyzetkihasználás mellett is legyen esélyünk gól(oka)t lőni
- Messi: a rossz helyzetkihasználás elkerülése végett

Ha mindezt sikerül teljesíteni, szerintem jó bíráskodás mellett jó esélyünk van a Clásico behúzására.
Tippem: 2-0 (Messi, Villa).
Szerk.: Busquetset meg rá kell állítani Özilre, ahogy levette a pályáról a VB-elődöntőn, az valami szenzációs volt.

J.S.Bach - J. Haydn - Liszt F. - E. Satie - Dukay B.
"Ne féljetek!"
"Ne féljetek!"
De , Pepe akár verhet kettőt is Iker füle mellett.daffy írta:nem nézel ki gólt a realból?Andris írta:Énis megteszem a tippem, ami 4-0. Xavi, Messi dupla, Busquets.

Egyébként nem vagyok abban biztos,hogy túl sok gólós meccs lesz, szerintem úgy mint tavaly 1 max. 2 gól fog dönteni,és a hazai pálya előnye miatt a Barca javára.
Ronaldo gondolom most sem akarja megszakítani a legszebb rekordját ami már jó néhány meccs óta tart,miszerint VV-nek nem nagyon tud gólt lőni...

Tippem: 2-0,2-1(Messi dupla, és Higuain)
- detabarca
- Capitá del Barça
Ki lehet kapcsolni a játékból, de a szabadrúgásokat attól még ő lövi. Én olyan meccset várok, mint a Villareal elleni, csak még annál is veszélyesebb kontrákkal. Tisztán 3 esélyes meccsnek látom, ahol valóban a helyzetkihasználás fog dönteni.
Nem beszéltünk még a kapusokról. Az utóbbi 2 év 4 klasszikusának megnyeréséért igen sokat tett VV. Sztem döntő lehet idén is, hogy melyik kapus kapja el a fonalat. (vagy kapja el korábban)
Nem beszéltünk még a kapusokról. Az utóbbi 2 év 4 klasszikusának megnyeréséért igen sokat tett VV. Sztem döntő lehet idén is, hogy melyik kapus kapja el a fonalat. (vagy kapja el korábban)
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
"A sportok királya a labdarúgás, a Barcelona meg a labdarúgás királya!"
(Johan Cruyff)
"A sportok királya a labdarúgás, a Barcelona meg a labdarúgás királya!"
(Johan Cruyff)
- Xanthor
- Capitá del Barça
Ebben teljesen igazad van, de jelenleg messze ő a Real legveszélyesebb játékosa, és aki gólt vár a Madridtól, azért teszi Ronaldotól. Idén jobb körülötte a csapat, ezért tartok (nem félek) tőle kicsit.mes írta:Mindenki C.Ronaldo golt var a Real Madrid reszerol. Tavaly is ugyanez volt, es C.Ronaldo teljesen ki volt kapcsolva a jatekbol.
Remelem iden is ez fog tortenni.
- Xanthor
- Capitá del Barça
Ha már mindenki tippelget, szerintem:
Barcelona-Real Madrid 2-1, méghozzá úgy, hogy a Real szerzi meg a vezetést az első fél órában, mi a félidő előtt egyenlítünk még és a az utolsó negyed órában szerezzük meg a győztes gólt (az elmúlt években nem egy ilyen volt ugye).
Gólszerzők: Messi, Iniesta ill. C.Ronaldo
Barcelona-Real Madrid 2-1, méghozzá úgy, hogy a Real szerzi meg a vezetést az első fél órában, mi a félidő előtt egyenlítünk még és a az utolsó negyed órában szerezzük meg a győztes gólt (az elmúlt években nem egy ilyen volt ugye).
Gólszerzők: Messi, Iniesta ill. C.Ronaldo
- P.U.Y.O.L.
- Director del Fútbol
Messi és egy Xavi öngól?fcbarca0827 írta:Az én tippe(i)m: 1:1, a világ két legjobbjának góljaival.

Amúgy remélem mi szerzünk vezetést. Ha korán, akkor sok gólos győzelem lehet, (akár 3-1, 3-2, 4-2) ha csak a 2. félidőben tudjuk megszerezni a vezetést, akkor 1-0, 2-0 a tippem. Egy esetleges madridi első gól nagyon megnehezítené a csapat dolgát és sokkal valószínűbb egy x...
Sziasztok!
Sokan hangoztatják azt, -köztük édesapám is (nagy Barca rajongó) - hogy ha nálatok lesz a labda akkor nem lesz baj. Ki ellen tudtátok eddig 100%-ban birtokolni a labdát? Nem hiszem, hogy akár 70-30 is előfordulna, de egy 40 % már reális lehet, mármint a Real szempontjából. Véleményem szerint nem a labdabirtokláson, hanem a helyzetkihasználáson fog múlni a meccs. Őszintén tudnék örülni egy x-nek! Sztem jelenleg ti vagytok jobb formában, de a Real sem volt ennyire erős az utóbbi években. Abban bízom, hogy egy jó, látványos, pörgős meccset tudunk játszani. Szerintem bármi megtörténhet.
Hala Madrid!
Hala Madrid!
Hala Madrid!
- fcbarca0827
- Director del Fútbol
Az én tippe(i)m: 1:1, a világ két legjobbjának góljaival. Vagy, 1:0, a világ legjobbjának góljával. 

KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
- Andris
- Adminisztrátor
Ha nemtudjuk majd birtokolni a labdát, akkor úgyis egészmás lesz az egész. Ha meg igen, akkor valóban nem,nemnézek ki a madridból gólt. Ellenünk nemlehet olyan egyszerű kontrákat végigvinni mint egy Bilbao ellen.daffy írta:nem nézel ki gólt a realból?Andris írta:Énis megteszem a tippem, ami 4-0. Xavi, Messi dupla, Busquets.
Egyébként kissé álomszerű ez a 4-0, de nem azért, mert nem gondolom, h ennyi különbség van a két csapat közt, hanem azért ,mert nemtudunk ennyit lőni, ha a madrid teljesen visszaáll. És Moutól első körben azt várom, h védekezik, tördel, rúgdal. Úgyértem h ezeket adja ki parancsba. Remélem végre egyszer pozitívan csalódok, de kevéssé valószínű h Mourinho felvállalna egy labdarúgó mérkőzést ilyen tét mellett.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
nem nézel ki gólt a realból?Andris írta:Énis megteszem a tippem, ami 4-0. Xavi, Messi dupla, Busquets.
huhh úgy legyenAndris írta:Énis megteszem a tippem, ami 4-0. Xavi, Messi dupla, Busquets.

Abi & Tito