Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Szokásos csak nem jutott túl sokszor labdához.Ilúvatar írta:Messi milyen formában van most ezen a meccsen?
Szívroham kerülgetve kezdte a Barça a meccset, Piqué és Valdés egymásra vártak, mire majdnem megszerezte a labdát az egyik görög. Kicsit lassú volt a tempó Pedro góljáig, azóta már egyértelműen mi irányítunk.Ilúvatar írta:Na most jöttem haza, gyorsan egy kis összefoglalót
25 perc semmi aztán Adriano megereszt egy bombát amiből szöglet lesz de kifejelik onnan Alveshez kerül a labda aki elgurítja a védők között a labdát Pedrohoz aki higgadtan a hosszú sarokba gurítja a labdát.Ilúvatar írta:Na most jöttem haza, gyorsan egy kis összefoglalót
Egy Pedro gól, és más semmi. Alves szép passzt adott neki.Ilúvatar írta:Na most jöttem haza, gyorsan egy kis összefoglalót
Kb eddig tartott a gyenge szereplés maszajko írta:BL-be idegenbe idén nagyon gyengék vagyunk. Mintha nem is vennék komolyan...levproff írta:Te jó isten milyen gyengék vagyunk.