Andris írta:Az UEFA vizsgálja a tegnap esti mérkőzésen időhúzásért kiállított Xabi Alonso és Sergio Ramos ügyét. A hírek szerint a játékosok 2 meccses, míg Mourinho 3 meccses eltiltást kaphat, ha a szándékosságot sikerül bizonyítani. Mindez a játékosok vallomásától függ - egyelőre senki sem ismerte el.
Mekkorát nevetnék. Egyébként meg nyilván hazudni fognak, kár hogy nem eskü alatt kell a vallomásukat tenni, mint a bíróságon.
A bíróságon se vagy köteles önmagadra, illetve közeli hozzátatozóidra terhelő vallomást tenni. De túloldalon, mintha azt írták volna páran, hogy a fiatal kölök, bevallotta volna. Hát, nem hiszem am bármilyen szankciót is kapnának. Persze, ilyen bután és feltűnően kapni ezt a két sárgát a végére... minthogy, egy egyszerű (de egyáltalán nem durva) de annál látványosabb szabálytalanságot csinálnának... Xabi kacsint Marcelora, emeld meg kicsit labdát, kézzel beleüt, Ramos meg lovacskázik kicsit Suarez hátán félpályánál, oszt csókolom...
Fantasztikus Alvaro esetét nem nézik meg? Engem az jobban zavart... mintha már eljátszott volna hasonló buktatást már idén. CR-n meg én csodálkozom, veri a gólokat szép számmal, mégis, tavaly veszélyesebbnek éreztem, plussz eszméletlen miket nyivákol.... kezdtem azt hinni, megemberesedett, de inkább csak rejtegette ezt a MUból megszokott énjét.