Rashford az elmúlt évekről
️ Rashford: "Sokáig egy olyan környezetben voltam, ahol nem volt meg a stabilitás, emiatt most még nehezebb következetes teljesítményt nyújtanom. Úgy gondolom, az állandóság az, amit be kell építenem a játékomba. Ezt szeretném elérni.” pic.twitter.com/gwi4f2ESM8
— EuroBarça (@eurobarcahu) October 13, 2025

lesz majd sok kárörvendő, hogy pontot se bírnak szerezni, persze, csak ennyi pechel, nem is egyszerű
  lesz majd sok kárörvendő, hogy pontot se bírnak szerezni, persze, csak ennyi pechel, nem is egyszerű  .Most lehet hülyének néznek,de azt gondolom ez a kapus egy nagy rakás trágya.Abban az 1 percben,amit művelt.Első mozzanat,hogy méterekkel ment volna mellé,de szögletre üti(ennyire nem lehet nem érezni a kaput).Kapufánál pedig,mintha felajánlotta volna a hosszút.Harmadiknál meg ne is beszéljünk.Most itt lehet összeesküvést sejetni,és én meg is teszem.Szerintem kilóra megvették ezt a kapust!!!
 .Most lehet hülyének néznek,de azt gondolom ez a kapus egy nagy rakás trágya.Abban az 1 percben,amit művelt.Első mozzanat,hogy méterekkel ment volna mellé,de szögletre üti(ennyire nem lehet nem érezni a kaput).Kapufánál pedig,mintha felajánlotta volna a hosszút.Harmadiknál meg ne is beszéljünk.Most itt lehet összeesküvést sejetni,és én meg is teszem.Szerintem kilóra megvették ezt a kapust!!!