2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
csakhogy te a madrid javára ..nemde?daffy írta:arról nem is beszélve,hogy az én tippem is 4-1 volt. mivel már ketten mondtuk,így el is dőlt
megyek,felrakom rá a családi vagyont
arról nem is beszélve,hogy az én tippem is 4-1 volt. mivel már ketten mondtuk,így el is dőltS.Agüero írta:Valaki álmodott már a Clásicóról?
Én ma igen.Már vártam is, h mikor fogok, mert mindegyik Klasszikus előtt szoktam.
A történet:![]()
Messi rúg 2-t az első félidőben.
Második félidőben a Real a dominánsabb nekik lesz a több helyzetük és ki is használnak egyet és Higuaín révén a 60. percben szépítenek.
Ez után mi is el kezdünk helyzeteket kialakítani és a 80. percben Xavi olyan 20 méterről a 16-os sarkáról rúg egy bombagólt a finyóba.
Ekkor eldőlt a meccs miután még Villa a 85. percben tett egy kis habot a tortára a góljával és így lett a meccs 4-1.![]()
Remélem megvalósul.![]()
![]()
![]()
Szerintem egyáltalán nem kell vele foglalkozni. Ronaldót csak saját maga tudja "visszafogni". Ha neki nem megy a játék akkor látványosan nem megy. Sok csapat csinálja, hogy ráállít egy vagy több embert és ezért a pálya más részein "hiány" van. Igazán tavaly sem volt senki Ronaldora küldve és jó is volt úgy. Szerintem idén sem lesz másként.B. Tamás írta:Ronaldót senki nem tudja lefutni, így nonszensz az ő sebességét összehasonlítani bárkiével is, és az alapján azt mondani rá, hogy lassú. Kiváló helyezkedéssel, csapatmunkával lehet csak lefogni a portugált.
Ó,hát igen! Pont évfordulónkra esik a Clasicó! Méltó lenne hozzá még egy 6-2fcjoc írta:111. évfordulóra de szép is lenne egy győzelem![]()
29.én kiderül!
![]()
csakabarca
Szerintem sem egy Usain Bolt Abidal. Így Ronaldot nehéz lesz megfogni,de meglátjuk hogy mi lesz.kanty írta:Igen. Szerintem Abidal lassú egy Ronaldoval szemben. Alvessel a sebességük nem emlithető egy lapon. Abidal jól helyezkedik, pontosan szerel, de gyorsnak én nem mondanám.B. Tamás írta:
Abidal lassú? Szerintem kifejezettebben dinamikusabb, mint Alves, még ha a brazil hosszabb távon gyorsabb is nála.
Igen. Szerintem Abidal lassú egy Ronaldoval szemben. Alvessel a sebességük nem emlithető egy lapon. Abidal jól helyezkedik, pontosan szerel, de gyorsnak én nem mondanám.B. Tamás írta:
Abidal lassú? Szerintem kifejezettebben dinamikusabb, mint Alves, még ha a brazil hosszabb távon gyorsabb is nála.
amit Higuain, miután a Barca megnyerte a világkupát... leolvadt a mézesmázos maszkod papa?zsírosdeszka írta:Akkor mit fog nyilatkozni, ha esetleg kikaptok...
Azt h, a Madrid volt a jobb,és gratulál.....zsírosdeszka írta:Akkor mit fog nyilatkozni, ha esetleg kikaptok...
Abidal lassú? Szerintem kifejezettebben dinamikusabb, mint Alves, még ha a brazil hosszabb távon gyorsabb is nála. Szerintem Pep megint meg fogja húzni, hogy Alves mögé rak egy védőt, hogy a brazil szabadon futkározhasson fel. Csak ugye jelen esetben nagy kérdőjel, hogy kit, hiszen Milito sérült, Fontást meg nem biztos, hogy meg meri kockáztatni. Szóval kíváncsi vagyok, mi futhat át Pep fején.daffy írta:on:szerintetek cr a bal vagy a jobb oldalon fog játszani többet? én logikusnak tartanám a lassabb abidal oldalán játszatni,de így gyakorlatilag alves és di maria semlegesítik egymást. szerintetek hogy lesz?
nekem bejön az új foci is és a köv vb-re nagyon erős kis csapatuk leszMikaos írta:Ha a Dunga-előtti korszak Brazíliájára gondolsz, akkor igazad vandaffy írta:Brazília. nagyon élvezhető,technikás focit játszik a válogatott. tudom,hogy ez nem ugyanaz,de érted...De most...
Ha a Dunga-előtti korszak Brazíliájára gondolsz, akkor igazad vandaffy írta:Brazília. nagyon élvezhető,technikás focit játszik a válogatott. tudom,hogy ez nem ugyanaz,de érted...
ebben egyetértünk 1 kivétellel:Mikaos írta:Mivel zsírosdeszka nehezményezte múltkor, hogy 80%-ban a Real-ról beszélünk itt, ezért most beszélnék egy kicsit a Barcáról is
A hétfői meccs végeredményétől függetlenül: a Barca a legjobb csapat.
Meglehet, hogy ezt nem sokan fogadják el a fehérektől, de amit a Barca művel évek óta (és most is), az egyedülálló.
A világon egyedülálló módon szinte folyamatosan nyerünk látványos támadófocival - modern foci ide-vagy-oda.
A világon egyedülálló módon építkezünk saját nevelésekből, s mindezt nem is akármilyen sikerrel tesszük.
Világszerte elismert a mi játékunk, a rendszerünk, és világszerte megbecsülik, ahogy játékosaink viszonyulnak a focihoz, az ellenfélhez, a sajtóhoz.
Ennek ellenére nagyon jó lenne, ha győznénk hétfőn - hogy mindez, amit írtam, "láthatóvá" váljon Madridban is.
Brazília. nagyon élvezhető,technikás focit játszik a válogatott. tudom,hogy ez nem ugyanaz,de érted...A világon egyedülálló módon szinte folyamatosan nyerünk látványos támadófocival - modern foci ide-vagy-oda.
Azt, h a jobb csapat nyert és győzelmetek teljesen megérdemelt és nem meglepetés, mert ő megmondta. Ez viszont igaz is lesz. Nem számit, h mennyi helyzetünk lesz, ha nyer a Madrid akkor megérdemelten nyer.zsírosdeszka írta:Akkor mit fog nyilatkozni, ha esetleg kikaptok...
Ugyan azt, mint amit ha ti kapnátok ki: Jobb volt a Barcelona, sajnálom hogy így történtzsírosdeszka írta:Akkor mit fog nyilatkozni, ha esetleg kikaptok...
Az lenne a meglepő ha nem a Barcának drukkolna. Itt nevelkedett, nagyon sok minden ide köti, plusz még szeretne egyszer ide visszatérni.