Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
remélem azért azt te is látod, hogy teljesen felesleges provokálás volt ezt így beírni.Andris írta:7 perc kellett neki a sárgához, cserébe tényleg ronda volt és még felesleges is. világklasszis
És ez pedig a Barcára különösen igaz. Ahol nem elég egy vkp-nál, hogy szerelni tudjon, hanem megfelelő gyorsasággal fel kell fognia a labdajáratás lényegét, és minél gyorsabban szabadulnia kell a labdától. Ezt pedig egy Barca-nevelés vérében van leginkább, ami jelen esetben csak Busquets-re vonatkozik.gergo9 írta:Azért ez így ferdítés. A vkp poszt a modern fociban igencsak megváltozott jóval többet várunk el egy vkp-tól most mint akár 10éve is. Kulcsposzt.
Azért ez így ferdítés. A vkp poszt a modern fociban igencsak megváltozott jóval többet várunk el egy vkp-tól most mint akár 10éve is. Kulcsposzt.Andris írta: Tehát ha az egész csapat rossz, nem megy a játékunk és meg tudnak fogni minket, akkor majd eldől hogy Busquets milyen játékos is? Ha senkinek nem megy, és neki se, akkor megrendül a bizalom ? Kérlek mond hogy rosszul értem.
VB-t én sem veszem alapul, hogyha nem látom. Ha meg látom, akkor tudom hogy Alonsonál pl sokkal jobban játszott és pont ugyanazt a látványos stabilitást adta amit a Barcának is szinte mindig.
Ilyen szinten énis elégedett vagyok tulajdonképpen. Bár kicsit passzolhatna előrefele is néha.noname írta:Én elégedett vok Mascheranoval, nem hibázik, mindig hajt a pályán, azonkívül nem ugat ha padozik. Sztem ez az ő szerepköre. Némileg olyan Keita féle szerepe van, akinek úgyszintén ez a feladata azzal a különbséggel h Masch azért egy szinttel jobb.
Maradjunk annyiban hogy Masch még semmikor nem nyújtott igazi klasszis teljesítményt nálunk.gergo9 írta:Én még azért Busquets-től még mindig jobban félek bizonyos helyzetekben még mindig nem bizonyított bár lehetősége sem volt rá (idén) az is tény.Andris írta: Igazán mélyvízbe még nem volt dobva, év elején volt asszem két nagyonjó meccse, azóta meg teljesen színtelen mikor játszik.
Kicsit félek tőle, hogy ha majd véletlen rászorulunk, akkor Masch nem lesz elég.
Vébét itt nem venném alapul mert azért ott mellette volt Alonso és ezért nem hárult rá akkora teher mint esetlegesen itt fog a béelben.
Szval azokra a szitukra gondolok mikor a csapat teljesítménye bőven elmarad a maximumtól(tavaly Inter i. Madrid o.) és a jobb képességű (mármint nem hozzánk viszonyítva)ellenfél ránk tudja erőltetni némileg a játékát. Ezekben eddig rendszerint az ő teljesítménye volt a szűk keresztmetszet ha majd ekkor is nagyot produkál akkor az isten se menti meg hogy világklasszisnak tekintsem a posztján.
Masch viszont ebben a szitukban nyújtott igazi klasszis teljesítményt.
De fejlődött erre az idényre Busquets nem kérdés hülye fatális hibáit elhagyta, kezdi érezni mikor mennyit kell vállalni de lényeg a lényeg nálam nem teljes még a bizalom feléje.
Azt érteném, hogy félsz. De hogy még mindig jobban, holott Masch még igazán éles szituációban nem is játszott itt... azt tudjuk hogy más csapatoknál nyújtott teljesítmény nem mérvadó senkinél, ugyanis más szintet várunk el.Én még azért Busquets-től még mindig jobban félek bizonyos helyzetekben még mindig nem bizonyított bár lehetősége sem volt rá (idén) az is tény.
Én még azért Busquets-től még mindig jobban félek bizonyos helyzetekben még mindig nem bizonyított bár lehetősége sem volt rá (idén) az is tény.Andris írta: Igazán mélyvízbe még nem volt dobva, év elején volt asszem két nagyonjó meccse, azóta meg teljesen színtelen mikor játszik.
Kicsit félek tőle, hogy ha majd véletlen rászorulunk, akkor Masch nem lesz elég.
Akkor sztem karácsonyra borotvát kérj!fcbarca0827 írta:Annyira hasonlítanak egymásra, mint én Chewbacckára.neobarca írta:Azt észrevettétek, hogy Masc hasonlít Rosselre? Szerintem közös az apjuk...
lehet hogy Durva(volt) amióta a Barcába jáccik nem állították ki soha. Am sztem nagyon jól jáccik mostanság végzi a dolgát és se több se kevesebb:Pmessifan666 írta:Masch jó játékos, de kicsit duva
(a PL-be is sokszor kiállították.)
Pont ezt vettem ma észre én is!neobarca írta:Azt észrevettétek, hogy Masc hasonlít Rosselre? Szerintem közös az apjuk...
Tudom, hogy OFF, de muszáj: Piqué, Dani Alves, Keita, (Villa), mi volt?Messithebest írta:Egyébként jó igazolás volt,megvan Pep 2. jó igazolása(az 1. Maxwell volt)
Annyira hasonlítanak egymásra, mint én Chewbacckára.neobarca írta:Azt észrevettétek, hogy Masc hasonlít Rosselre? Szerintem közös az apjuk...