Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Azért nem hinném hogy a PL ennyire rossz irányba tart. Az olasz foci évek óta haldoklik, de a azért Angliában nem áll fenn ez a veszély szvsz.Tocy írta:Az olasz bajnokság már a béka valaga alatt van, egy ilyen Milan képes első lenni, az vicc...ne legyen ez a PL-ből is!

Chelsea rossz sorozata csak nem akar megszakadni. Egyre viccesebb, hogy az angol bajnokság is hova tart, oké, izgalmas, meg minden, de a hatalmas, Európát uraló nagycsapatok is képesek SOKSZOR olyan undorítóan gyengén játszani, hogy fáj...Chelsea, MU, Arsenal simán képes bárkitől kikapni...nekem nem ettől lesz jó egy bajnokság...miihii írta:Nagyon jóó,vezet a 'Castle az 5. percben egy elég hajmeresztő góllal

Ha lehet hinni az eredmenyek.com-os statisztikának akkor 30 percet sikerült lehozni kapuralövés nélkül...pedig a legerősebb kezdő sztem ami most a pályán van...ronaldinho89 írta:Mit gondoltok holnap a Man city a stoke ellen idegenben jó lehet? most hogy af fulhamet is ütötték bizakodom. pár ezresem mulna rajta mixen. Bízom a srácokbann, bár a stoke elleni meccsek az elmult években nem valami kecsegtetőek.
Ma van a meccs.ronaldinho89 írta:Mit gondoltok holnap a Man city a stoke ellen idegenben jó lehet? most hogy af fulhamet is ütötték bizakodom. pár ezresem mulna rajta mixen. Bízom a srácokbann, bár a stoke elleni meccsek az elmult években nem valami kecsegtetőek.

Nekem pl nemhiába az Arsenal a 2. kedvenc csapatom.Nagyon szépen,technikásan játszik az Arsenal, hasonlít a mi játékunkhoz.

Még "felrajzolnám" a Barca hajóját is, ami már nem fogja meghallani Fabregas segélykéréseit. (Ezzel az Afellay-üzlettel nekem kicsit az az érzésem, hogy Fabregasnak búcsút mondhatunk.)Game90 írta:Találó kép:

hagyjuk már a szerencsét, a Chelsea nem pech miatt kap ki Sunderlandtől,és Pooltól pl, a M.U. meg nem szerencsével nyer,sőt volt kismillió x,aminek túlnyomó részében vezetést adtunk le. Eddig sem a szerencse döntött egyik címről sem,ezután sem az fog. Csak így,h mindkét londoni kedvenced betlizett,persze,h kell írni valamit.LG írta:
A Mu meg ugyanolyan bitangpusztulatosan fostos, mint a másik 2, de szerencsésebb azoknál, így ők jöhetnek ki győztesként, aminek nagyon nem örülnék.