2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Én is álmodtamS.Agüero írta:Valaki álmodott már a Clásicóról?
Én még a péntekről szombatra virradó éjjel. Messi vezetést szerez a 7. percben (Xavi passzol ki jobbra, az argentin egyet húz befelé, aztán kifelé és jobbal beemeli Casillas fölött), majd Villa duplázza meg az előnyt a 62. minutumban (Xavi-Iniesta-Xavi kényszerítő után kiugratás, jobbról bevágja a rövidbe), a végeredmény 2-0. Remélem, bejön, az fcbarcelona.com tippjátékán is beírtam ezt. Jól jönne az a Puyol-szignós karszalag!S.Agüero írta:Valaki álmodott már a Clásicóról?
én álmodtam de eszméletlenül hülye álom volt:DxDDDD olyan volt benne hogy messit berakták a meccs előtt a reálosok 1fáraó sírjába és én szabaditottam kiXDDDDDD és utána rugott 2gólt meg még bnem tudom kik 2-őt tőlünk meg 1et a real! 4-1.. én és a beteg elmémXDIlúvatar írta:En igen, be is irtam a bajnoki topicba, de valaki torolt onnan...S.Agüero írta:Valaki álmodott már a Clásicóról?
szval olyan 3-4 napja almodtam azt hogy Messi vagott ket golt, Villa meg egyet. Tehat 3-0 lett a vege.
De szerintem az almom hibas, mert madrid is tutira betalal egyet-kettot...
Csak váljon valóra az álmod!Ilúvatar írta:En igen, be is irtam a bajnoki topicba, de valaki torolt onnan...S.Agüero írta:Valaki álmodott már a Clásicóról?
szval olyan 3-4 napja almodtam azt hogy Messi vagott ket golt, Villa meg egyet. Tehat 3-0 lett a vege.
De szerintem az almom hibas, mert madrid is tutira betalal egyet-kettot...
Sajnos tekintettel arra, hogy a többi spanyol csapat nem sok vizet zavar, aki itt nyer, jelentős előnyre tesz szert. Hiszen várhatjuk mi, hogy a többiek egy kicsit is megnehezítsék a madrid dolgát, ha valakitől várni lehet, hogy megállítsa a madridot, azok mi magunk vagyunk. Hajrá Barca, holnap a kezetekben lesz a sorsotok!Mental_Theo írta:2004-2005-ös idény óta aki az első El Clásicot nyeri, az nyerte a bajnokságot!
2004. Barca-Real 3:0
2005. Real-Barca 0:3
2006. Real-Barcal 2:0
2007. Barca-Real 0:1
2008. Barca-Real 2:0
2009. Barca-Real 1:0
En igen, be is irtam a bajnoki topicba, de valaki torolt onnan...S.Agüero írta:Valaki álmodott már a Clásicóról?
Ott van az ules a lebundazott meccsekrolS.Agüero írta:Bochum? Ezt most nem értem.
hatha megint HIguain kirugja a labdat a stadionbol, konnyen meglehet hogy az Bochum fele fog szallni ,,,amugy jogos mert en sem ertem mit akarsz ezzelS.Agüero írta:Bochum? Ezt most nem értem.
Azért arra figyeljetek, hogy a végén nehogy ti is Bochumban kössetek ki.daffy írta:arról nem is beszélve,hogy az én tippem is 4-1 volt. mivel már ketten mondtuk,így el is dőltS.Agüero írta:Valaki álmodott már a Clásicóról?
Én ma igen.Már vártam is, h mikor fogok, mert mindegyik Klasszikus előtt szoktam.
A történet:![]()
Messi rúg 2-t az első félidőben.
Második félidőben a Real a dominánsabb nekik lesz a több helyzetük és ki is használnak egyet és Higuaín révén a 60. percben szépítenek.
Ez után mi is el kezdünk helyzeteket kialakítani és a 80. percben Xavi olyan 20 méterről a 16-os sarkáról rúg egy bombagólt a finyóba.
Ekkor eldőlt a meccs miután még Villa a 85. percben tett egy kis habot a tortára a góljával és így lett a meccs 4-1.![]()
Remélem megvalósul.![]()
![]()
![]()
megyek,felrakom rá a családi vagyont
Nem. Azt tippelte, hogy mi fogunk 4-1re győzni...Rewolution5 írta:csakhogy te a madrid javára ..nemde?daffy írta:arról nem is beszélve,hogy az én tippem is 4-1 volt. mivel már ketten mondtuk,így el is dőlt
megyek,felrakom rá a családi vagyont