Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Lionel85 írta:Nyugodj Békében Leslie Nielsen!
ááá, szegény öreg, de bírtam pedig.Fecooo írta:Elhunyt Leslie Nielsen 84 évesen. tüdőgyulladást kapott 2 hete és az okozta halálát.
R.I.P!![]()
nagyon szerettem a filmjeit, de sajnos már nagyon öreg volt...
a 80-90-es évek nagy vígjátékainak komikusai lassan-lassan eltűnnek majd
Ne már!Fecooo írta:Elhunyt Leslie Nielsen 84 évesen. tüdőgyulladást kapott 2 hete és az okozta halálát.
R.I.P!![]()
Nyugodjek bekeben, LeslieFecooo írta:Elhunyt Leslie Nielsen 84 évesen. tüdőgyulladást kapott 2 hete és az okozta halálát.
R.I.P!![]()
Hatalmas film, aboszolút a kedvenc vígjátékom, 1-2 két havonta meg is nézem. Egyetlen hátránya, hogy nagyon jól kell hozzá tudni angolul.lui1698 írta:Kacsaleves: kéész, naggyon kéész!![]()
Pinky & Rufus T. Firefly for prez!
Persze!messideco írta:kurdt: azt a húsz filmcímed leírnád légyszi?![]()
Meg akarom majd megnézni moziban a Zimmer Feri 2-őt. Láttam az előzetesét, egész jónak ígérkezik.kennyke04 írta:
azért Valami amerika 1, Üvegtigris 2 (3se lesz sztem rossz), Buhera mátrix, Kaméleon, Argo, Kontroll, Szabadság szerelem, de akár még a Taxidermia, vagy a bibliotheque pascal/még ezt nem is láttam, de a kritikák nagyon jók/ se egy utolsó film, nem beszélve Made in Hungária-ról se. számold meg hányat is soroltunk felvalami még nem jut eszembe, pedig tudom hogy jóféle
bizony, kedvenc nekem is. jön majd a 2. részeFecooo írta:akik szeretik a Mr. Bean-féle humort, azoknak szól az ajánlás ma estére:
Johnny English 8kor a tv2-n!
szvsz nagyon jó vígjáték!(sztem nem sokan vannak, akik nem ismerik..) lehet, h néhol erőltetettnek tűnik, de kikapcsolt aggyal nekem bejön
(nah meg nem rossz nőcske Natalie Imbruglia se)
nah meg ne felejtsük el, h John Malkovich-nak nem sok rossz filmje van
Kb. 20 filmet láttam életemben, amire azt mondanám, hogy 10/10 (ez a 20 sajnos egy nagyon kis része csak az összes általam látott filmnek)...bence-barca írta:
Truman Show:
Hát érdekes egy film volt... Kíváncsi vagyok mások véleményére is nekem összességében bejött. Jim Carrey helyében más színészt is eltudtam volna képzelni (amúgy szeretem a színészt), de jól alakította szerepét.
7/10
nálam 8.5/10bence-barca írta:
Truman Show:
Hát érdekes egy film volt... Kíváncsi vagyok mások véleményére is nekem összességében bejött. Jim Carrey helyében más színészt is eltudtam volna képzelni (amúgy szeretem a színészt), de jól alakította szerepét.
7/10
Magyar vándor.kennyke04 írta:valami még nem jut eszembe, pedig tudom hogy jóféle
azért Valami amerika 1, Üvegtigris 2 (3se lesz sztem rossz), Buhera mátrix, Kaméleon, Argo, Kontroll, Szabadság szerelem, de akár még a Taxidermia, vagy a bibliotheque pascal/még ezt nem is láttam, de a kritikák nagyon jók/ se egy utolsó film, nem beszélve Made in Hungária-ról se. számold meg hányat is soroltunk felFecooo írta:a Szuperbojz (1,2) és a Kis Vuk( = hányinger 1,7) rosszabbul áll SOKKAL!messideco írta:A Szinglik éjszakája 2,2 IMDB osztályzaton áll :O, igaz eddig csak 29 szavazat van...
http://www.filmkatalogus.hu/Szinglik-ejszakaja--f26133
http://www.imdb.com/title/tt1530545/
ezeket a "filmeket" megélhetési bűnözők csinálták! utóbbinak ráadásul másfél milliárdos volt a költségvetése, aminek nagy része állami támogatás volt...
sajnos már csak kevés magyar film van, amitől nem kívánkozik vissza az elfogyasztott kaja... (Valami Amerika 2, Üvegtigris, Miniszter félrelép...)
a Szuperbojz (1,2) és a Kis Vuk( = hányinger 1,7) rosszabbul áll SOKKAL!messideco írta:A Szinglik éjszakája 2,2 IMDB osztályzaton áll :O, igaz eddig csak 29 szavazat van...
http://www.filmkatalogus.hu/Szinglik-ejszakaja--f26133
http://www.imdb.com/title/tt1530545/