Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sztem ha hívja a Juventus, akkor nem szabad egy ilyen lehetőséget elhalasztani. Benne van a kockázat, amit mondasz, de a lehetőség is, h nemzetközileg elismert játékos legyen.barcafan0911 írta:http://sportgeza.hu/futball/2010/12/04/ ... sudzsakot/
Sokak szerint Balázsnak maradnia kellene a Psv-nél, de szerintem a Juvéban jó helye lenne. Ha már kiadnak érte akár 12 milkát, akkor biztos nem a padra veszik. Bár azt nem tudom hogy mennyire feküdne neki az olasz liga, akár el is szúrhatja a karrierjét. De egy biztos, ha végül kiköt a Juvénél, akkor elkezdek szimpatizálni az eddig nálam érdektelen csapattal.
Ezt én is így látom egyébként! Sosem szerettem az olasz focit, de azért jó lenne ha valami változás történne, mert az az európai klubfutballnak sem tesz jót, hogy ha fokozatosan romlik a színvonal valamelyik elit bajnokságban!albicelesteX írta:Egyébként lassan elkönyvelhetjük az Olasz futball bukását is szerintem.Én úgy érzem lefőtt a kávé.A Serie A nagyon gyenge színvonalú,európai kupákban gyakorlatilag esélyük nincs lassan már a kicsik ellen sem nem, hogy az igazi nagy klubok ellen.Gyakorlatilag játékerőben lassan egyenlőek lesznek a francia illetve a bundesliga csapatokkal.Válogatott szinten meg szerintem ami a VB-n elkezdődött az majd az EB-n folytatódik.
Igazából Mancini építette fel. Mourinho pedig finomított rajta. Benitez....detabarca írta:Benitez átmentette a formáját a Poolból az Interbe. Megmondom őszintén egy sokat próbált PL edzőtől többet vártam volna az olasz bajnokságban, főleg a címvédő csapattal. Nem tartom valószínűnek, hogy innen képes lesz megújulni, de én ennek csak örülni tudok. Nem szeretem az Intert, úgyhogy remélem nyernek a BL-ben és Raffa tovább zúzhatja azt amit Mou felépített.
Na igen, ezt én is meg tudom erősíteni. Capitano mondjuk 40 évesen is az egyik erőssége volt a Milannak (...), de nálunk is vagy egy (két) ikon, aki kihagyhatatlan az elért érdemei miatt, de nem mindig tud már segíteni manapság...Mikaos írta:Ez is a bundabotrány hatása. Kinek van kedve egy bizonytalan, rossz hírű bajnokságba tenni a pénzét? (Csak annak, aki szintén olyan, s fel is vállaljaalbicelesteX írta:Igazából én abban bízok valaki megveszi a klubot,fektet bele pénzt.Miért egy City-t kellett felkarolni?????![]()
)
Így azokat a klubokat is érinti ez a válság, akik nem vettek részt a bundabotrányban (akikről nem derült ki semmi - vagy akikről nem akarták, hogy kiderüljön valami).
MÁS:
Totti tényleg kerékkötővé vált. De ez a legnehezebb dolog egy klub életében: egy "idős" ikont mellőzni, aki évekig hűséges és kitartó volt. Ehhez olyan alkat kell, mint amilyen Maldini volt: tűrje a padozást "idős" korában.
Ez is a bundabotrány hatása. Kinek van kedve egy bizonytalan, rossz hírű bajnokságba tenni a pénzét? (Csak annak, aki szintén olyan, s fel is vállaljaalbicelesteX írta:Igazából én abban bízok valaki megveszi a klubot,fektet bele pénzt.Miért egy City-t kellett felkarolni?????![]()
Ezmiez? Azt hittem hozzátok a meccset. De legalább a Juventus dobogón van! Lassan talán tényleg lesz valami Torinoban. Már csak egy normális csatár és két szélső védő kellene.Fecooo írta:sajnos Totti-val a pályán manapság sokkal lassabb a támadásépítés, helyzetek alig vannak, ha a Capitano is fenn van
Mexes-szel meg lehet, h jobban járunk, ha eladják...
ma ez már elment, de reméljük a riválisok is kikapnak majd a rózsaszínek vendégeként...
Forza Roma!
Hajrá PalermoalbicelesteX írta:Úgy alakultak a meccsek (kivétel talán az Inter győzelme),hogy egy esetleges győzelemmel felugorhatnánk a 3. helyre.Remélem megverjük a Palermo-t,bár biztos nem lesz könnyű meccs,mindenesetre jó hangulatú vasárnap este lehetne így a Clásico előtt.
Egy csiszolatlan gyémánt kínai másolata.Fernando írta:Elég jó meccs ez az Inter meccs, de egyben szánalmas is. Nagyon gyenge az Inter, ezért ilyen jó a meccs. Vezetnek ugyan, de lehetne fordítva is. Stankovic 2 percen belül lőtt ki 1-1 védőt akinek a hátáról illetve lábáról bepattant a kapuba a labda. Vicces volt. Raktam az Interre, örülök ha nyernek, de ha nem akkor is.
Mégvalami, szerk.: Ez a Biabiany vagy ki a franc, ki a bré? Kettőt nem bír egymás után passzolni...
Hiba. Én már rég elzavartam volna. Most mindenképp rosszul járunk, ha kikapunk, újabb 3 pont előny a riválisoknak, ha nyerünk, marad Benitez. Hosszútávon viszont úgy gondolom, h előbbivel járunk jobban, ezért most annak szurkolok majd, h kikapjunk.barcafan0911 írta:http://sportgeza.hu/futball/2010/11/24/ ... ter_kikap/
Ennek vajon mennyi esélye van?
De ki jöhetne a helyére ilyen rövid időn belül?L.Messi 10 írta:100%, de remélem nyer az inter, had csessze szét Benitez.barcafan0911 írta:http://sportgeza.hu/futball/2010/11/24/ ... ter_kikap/
(sportgeza emlékeim szerint tiltólistán van)
100%, de remélem nyer az inter, had csessze szét Benitez.barcafan0911 írta:http://sportgeza.hu/futball/2010/11/24/ ... ter_kikap/