Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jah, kb ezzel a néhány húzással teljesen szétszedte a Madridot. Abidal most sem futott fel olyan sokat szerintem, de az tény, hogy Alves szinte mindig hátul tartózkodott. Nem is nagyon volt levegője az ottani szélsőnek.Mikaos írta:Pep barátunk megint bebizonyította, hogy zseni. Most nem is beszélek a szokásosról (motiválás, "sajtómunka").
Hanem arról, hogy megint nagyot alkotott taktikailag!!!
1. Messi hol játszott?
- Fogalmam sincs! Nem volt fix posztja. Vagy ha volt...hát az az irányító középpálya volt.
2. Alves nem futott fel a támadásokkal...ellentétben Abidallal?
- Mekkora húzás!
3. Xavi előreszalad a támadásoknál mint befejező csatár?
- Überüberübernagy megoldás!
Tivornya írta:Zseniális Pep! Felfedezte,h Messit az ellenfél kapujától eső félpályára kell helyezni és megoldja![]()
Az egészben a vicc az, hogy ő lesz az első edző hosszú idő óta, aki meg fogja kapni a 2. lehetőséget. Szerintem Pellegrini sem volt kutyaütő első évében és még sem adtak neki még egy évet. Mourinho viszont szinte biztos, hogy maradni fog akkor is, ha megint nem nyernek semmit és leginkább nem azért mert olyan hatalmas mágus, hanem azért mert már nem nagyon van más opció...jelwaz írta:Én még mindig várnék azzal, hogy Mou mit tud kihozni ebből a csürhéből tavaszra, vagy a következő idényre.
Én azt gondolom, hogy, ha nem működött volna a taktikája, akkor képtelen lett volna úgy változtatni, hogy az győzelemmel végződjön. Én nem bírom Pep-et, nem taktikailag, mert ahhoz nem értek, hanem emberileg. Én még mindig várnék azzal, hogy Mou mit tud kihozni ebből a csürhéből tavaszra, vagy a következő idényre. Előző idéynben csúnyán megbukott ellene az Inter ellen (véleményem szerint akkor simán kellett volna nyerni a BL-t).ozsimiki írta:Hm még nincs hsz meccs óta?![]()
Tudom,h a fórum egy része nincs kibékülve vele,de nagyon buta embernek kell lenni,aki azt hiszi,h nincs ÓRIÁSI SZEREPE abban,h a rangadókat ilyen aránnyal hozzuk évről évre!
GRT MESTER!
Folytassa kérem
Ha Pep nem is lesz a Chelsea alkalmazottja, Txiki annál inkább lehet, a megüresedett sportigazgatói helyet átveheti a hírek szerint.albicelesteX írta:Az nso.-n megjelent cikket biztos olvastátok többen itt,miszerint Pep lesz jövőre a Chelsea menedzsere.Mit szóltok hozzá?
Áhh, a fenébe. Biztos viszi magával majd Messit és Xavit is.albicelesteX írta:Az nso.-n megjelent cikket biztos olvastátok többen itt,miszerint Pep lesz jövőre a Chelsea menedzsere.Mit szóltok hozzá?
Spanyolul gondoltuk de amúgy a sajtótájékoztatók télleg ilyenek szoktak lenniLionel85 írta:"Tiszteljük az Almeríát, nincs ennyi igazából a két csapat között, csak ezen az estén mi voltunk a jobbak. Tisztelem Lillo barátomat, nagyon sajnálom, hogy ilyen meccset kellett átélnie. Elégedett vagyok a játékosaimmal."ab1daL írta:Örülök hogy meghúzta ezeket a korai cseréket, ha nem tette volna, valamilyen részben igaza lenne Raiolának.Persze csak viccelek.. Kíváncsi leszek a sajtótájékoztatójára, mit fog mondani egy ilyen nagy arányú kiütéses siker után.
"Tiszteljük az Almeríát, nincs ennyi igazából a két csapat között, csak ezen az estén mi voltunk a jobbak. Tisztelem Lillo barátomat, nagyon sajnálom, hogy ilyen meccset kellett átélnie. Elégedett vagyok a játékosaimmal."ab1daL írta:Örülök hogy meghúzta ezeket a korai cseréket, ha nem tette volna, valamilyen részben igaza lenne Raiolának.Persze csak viccelek.. Kíváncsi leszek a sajtótájékoztatójára, mit fog mondani egy ilyen nagy arányú kiütéses siker után.
Ezt a hsz-t nekem szántad, vagy csak az enyémmel példáloztál?ElBartimaeus írta:Többen mondták már, hogy Pep igazából nem is olyan jó edző, csak motiválni tud. Hát akkor ennyi erővel ennek az argentin válogatottnak is jobb játékkal kellett volna előrukkolnia, nem? Ezzel meg is cáfolnám azt a kijelentést, hogy Pep csak motivál. Az egyik legtaktikusabb edző jelenleg, csak nem védekezéssel taktikázik. Sokkal inkább azzal törődik, hogy hogy törje fel az ellenfél védelmét és hogy hogy tartsa meg a labdát minél jobban, hogy legyen biztos középpálya. Ezek is nagyon fontos taktikai húzások, amiket akár nehezebb is észrevenni (én se látom, hogy pontosan mi, csak azt, hogy mindig megy valahogy, de egy kicsit mégis más) és ezért híresült el az a feltevés, hogy Guardiola csak motivál és aztán hagyja játszani a játékosokat. A frászt!Lionel85 máshol írta: Maradonával az volt a gond, hogy szakmailag alig ment bele a dolgokba. Azt inkább segítőire hagyta, ő csak motivátorként volt jelen. Ezzel pedig nem lehet messzire jutni egy vb-n.
Így van. Fergusson csak azt nyilatkozta, h ha vmikor úgy hozta volna a sors, h elhagyja a szigetországot, akkor a Barca edzője lett volna legszívesebben. De ez már inkább csak érdekesség, mint, h el kéne kezdeni spekulálni, hisz Fergusson-nak már nincs sok hátra, és biztos, h a maradék idejét edzőként most már a MU padján tölti. Ráadásul nálunk Guardiolának is biztos helye van, és úgy gondolom, h a két sikeres éve annyit nyom latba, h akár 1-2 sikertelen szezon után sem menesztenék.messideco írta:Szerintem nem értelmezted jól a cikket, vagy nem is olvastad el...
Nyugi, nincs veszélyben Pep munkája itt. Villanova nyilatkozta, hogy mindketten aláírnak egy hosszabb távú szerződést.
Többen mondták már, hogy Pep igazából nem is olyan jó edző, csak motiválni tud. Hát akkor ennyi erővel ennek az argentin válogatottnak is jobb játékkal kellett volna előrukkolnia, nem? Ezzel meg is cáfolnám azt a kijelentést, hogy Pep csak motivál. Az egyik legtaktikusabb edző jelenleg, csak nem védekezéssel taktikázik. Sokkal inkább azzal törődik, hogy hogy törje fel az ellenfél védelmét és hogy hogy tartsa meg a labdát minél jobban, hogy legyen biztos középpálya. Ezek is nagyon fontos taktikai húzások, amiket akár nehezebb is észrevenni (én se látom, hogy pontosan mi, csak azt, hogy mindig megy valahogy, de egy kicsit mégis más) és ezért híresült el az a feltevés, hogy Guardiola csak motivál és aztán hagyja játszani a játékosokat. A frászt!Lionel85 máshol írta: Maradonával az volt a gond, hogy szakmailag alig ment bele a dolgokba. Azt inkább segítőire hagyta, ő csak motivátorként volt jelen. Ezzel pedig nem lehet messzire jutni egy vb-n.