Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
9Dave írta:Én is bevásároltam mindenfélétMessiFan írta:Ma egész nap Barca mezben és sálban voltam és volt egy kisebb vitám egy madridista haverommal aki folyton azt szajkózta hogy a Real szétveri a Barcát... Ezért fogadtam vele![]()
Nagyon várom a meccset és ez annyira jó meccs lesz hogy bennem van az az érzés hogy ma nyer a Barca de az is hogy kikap.
Félek de bízom a Barcában.
Popcornal fogom nézni a meccset(szotyi, szőlőcukor(akciós volt
),csoki ...)
Én is bevásároltam mindenfélétMessiFan írta:Ma egész nap Barca mezben és sálban voltam és volt egy kisebb vitám egy madridista haverommal aki folyton azt szajkózta hogy a Real szétveri a Barcát... Ezért fogadtam vele![]()
Nagyon várom a meccset és ez annyira jó meccs lesz hogy bennem van az az érzés hogy ma nyer a Barca de az is hogy kikap.
Félek de bízom a Barcában.
Popcornal fogom nézni a meccset
Minden este, amikor bekapcsolom a tv-t és Barca-meccs megy láthatom őket, Xavit és Messit.zsírosdeszka írta: 2. Egy Barcelona-Real Madrid meccs jóval több, mint egy Messi-Cristiano Ronaldo párharc. Ugyanakkor ki az, aki kételkedik abban, hogy a földkerekség két legjobb játékosa is pályán lesz ma este?
De hiányoznak mind hárman.ab1daL írta:Nagy örömmel olvasom, hogy elég sok régi játékosunk jön el ma este a Camp Nouba megtekinteni a meccset. Henry, Rafa, most Eto'o, régiekről nem elfeledkezve.
No akkor lesz ki elkezdje a cabronozástab1daL írta:Nagy örömmel olvasom, hogy elég sok régi játékosunk jön el ma este a Camp Nouba megtekinteni a meccset. Henry, Rafa, most Eto'o, régiekről nem elfeledkezve.