Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Őszintén, ez miért lep meg?torrentkiller írta:Hát igen, ez már nagyon hasonlít a Valenciai és a válogatott béli Villához.
Amúgy az utolsó 1-2 hétben már nem sokat sírták vissza Zlatant
Jó lesz ez,csak belekell rázódnia. Most 2 meccsen 3 gólt lőtt szóval megy ez,ha nem olyan görcsös.Szépen játszott abban a 60 percben amit tegnap kapott,de utána le kellett cserélni Piqué kiállítása miatt...SuperMessi írta:Az elején fogtam a fejem a kihagyott helyzetnél, de utána ismét összeszedett szép játékot láttunk tőle, a múlt heti 2 gólja után most egy gól és gólpassz nem is akármilyenek. 5/9 a ligában, 2/4 a BL-ben ill. 10 kapufa, de vele végre gördülékeny a támadójátékunk. Jó lesz ez azt gondolom.
Valakibe bele is vezette a labdát, most nem ugrik be pontosan, de azt hiszem Cesar volt az. (az biztos, hogy 1-1-ben belevitte a kapusba...)Lionel85 írta:Az az "egy az egyben zavartalanul vihette kapura" dolog emlékeim szerint az Atlético ellen volt, amikor kapufát lőtt, majd másodpercekkel később nem más, mint Messi talált be.
Komolyabban tényleg nem befolyásolja, ezt nem is írtam. Más lenne azonban, ha tényleg csak a góllövéssel kellene foglalkoznia. Végülis amíg mellette Messi termel és ő is aktív, nem lesz rossz szavam rá. Csak egy észrevételem volt.P.U.Y.O.L. írta:Villának bőven megvannak a gólhelyzetei, így nem hiszem, hogy komolyabban befolyásolná az, hogy ki kell vennie a részét a védekezésből. Be kell rúgni a helyzeteket és nincs miről beszélni. Persze volt bőven balszerencséje is, (pl. 10 kapufa) de így hirtelen 2 jelenetre is emlékszem amikor egyedül (szemből) vitte a kapura a labdát senkitől sem zavartatva és nem lett gól a vége. A Sevilla ellen parádézott, reménykedjünk a hasonló folytatásban...Lionel85 írta:Értem, hogy szoknia kell, de messzebb is van a kaputól, amikor védekeznie kell, tehát egyszerre két dologra, vagy többre kell figyelnie.
Villának bőven megvannak a gólhelyzetei, így nem hiszem, hogy komolyabban befolyásolná az, hogy ki kell vennie a részét a védekezésből. Be kell rúgni a helyzeteket és nincs miről beszélni. Persze volt bőven balszerencséje is, (pl. 10 kapufa) de így hirtelen 2 jelenetre is emlékszem amikor egyedül (szemből) vitte a kapura a labdát senkitől sem zavartatva és nem lett gól a vége. A Sevilla ellen parádézott, reménykedjünk a hasonló folytatásban...Lionel85 írta:Értem, hogy szoknia kell, de messzebb is van a kaputól, amikor védekeznie kell, tehát egyszerre két dologra, vagy többre kell figyelnie.
Nem hiszem hogy át kell értékelni a taktikát! Ez (is) az egyik nagy erősségünk. A csatárok azonnal visszatámadnak és kiveszik a részüket a védekezésből! Amíg meg nem szokja ezt Villa nyilvánvaló hogy visszafogja a góllövő képességét, de ahogy ő is mondta egyre inkább kezd ráérezni a játékra. Hamarosan jönni fognak a gólok is!Lionel85 írta:Egy szimpatikus nyilatkozat Villától. Szerény ember, de sajnos neki a góllövés az elsőszámú feladata. Persze, nem gólkirálynak lett igazolva, de nincs is megtiltva neki a góllövés. A védekezés dolog viszont olyan, ami egy kicsit visszafoghatja a teljesítményét és szűkít valamennyit a gólzsák száján, ha értitek mire gondolok.Ezt talán Pepnek kéne megvizsgálnia és átértékelnie a taktikát.
Azért neki sem kell mindent teljesen elhinni ez a Pep féle pszichológia.SuperMessi írta:„Minden játékot, helyzeteket, amiket kialakítottunk ma is, elsősorban neki köszönhetjük, mert ő generálja ezeket az elmozgásaival.” - Pep DV7-ről
10-el biztos hogy nem. Arra emléxem hogy az első 5 bajnokin 5 gólja volt, de pl. Villának van már ha jól tudom 2 BL gólja is, míg ez Zlatannál váratott azt hiszem az utolsó előtti csoportmeccsig magára. Túlzásokba azért ne essünk. De tényleg nem ez a lényeg és ha igaz az NST statisztikája h Villának volt 9(!) kapufája is akkor végképp nincs miről beszélni szvsz.LG írta:Most nem fogok utána nézni, de sztem nem 1-2 góllal van lemaradva, hanem inkább olyan 10-el, és e mellett jó pár gólpasszal is. Ibra az elején nagyon jól termelte a gólokat, és sztem a játékára sem lehetett panasz, sok gólpasszt adott, illetve egyéb remek passzai, meglátásai voltak. Később aztán valóban visszaesett, és sokat nem tett hozzá a játékhoz, csak szenvedett, és ez a csapatnak sem volt jó.
Reméljük, h Villánál ez fordítva lesz, és gyenge kezdés(mert igenis gyenge volt ez a kezdés, ne akarjátok bemagyarázni, h nem), jön majd a jobb folytatás.